22

Анонимен

преди 6 месеца

ИИ ще смачка първо създателите му.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Като искат някои авторски права да си продават стоката на щандове, сергий а не да я пускат в интернет

20

Анонимен

преди 6 месеца

Искуствения интелект е супер средство за творчески изпълнения . Никой неможе да го ограничи това са опции за усвояване на кинти

19

Анонимен

преди 6 месеца

Както беше казал един "Аста ла виста бейби"! Еее ми!

18

Фибуначи

преди 6 месеца

Скоро военните престъпления ще се преписват на грешка в Изкуствения интелект. Ако е бонбандирано родилно оделение няма да е военно престъпление на генерал или министър , а грешка в алгоритъма на военнен изкуствен интелект грешно сметнал кислородните бутилки за бомби. Така виновни лица няма да има и убийството на деца и родилки ще е просто бъг и убийците ще спат нормално и ще си галят децата по клавичките и ще им пеят песнички :Спи спокойно дете баша ти е невинен, ИИ греховете ще му убере нани-на

17

Математик Алкохолик

преди 6 месеца

Така наречения Изкуствен интелект е нищо друго освен мощно средство за крадене на интелектуална собственост. Какво и да напишете или направите на компютър става собственост на компаниите като се използва и комбинира от изкуствения интелект.Това същност е мощна търсачка и изсмуквачка на данни и творби под различни форми. От тук дума от там част от рисунка миксиране и представяне като тъворба на ИИ. Така един рабитник върши нещо един път и след като се усвои от ИИ няма нужда от този работник вече

16

Анонимен

преди 6 месеца

Споко народе. В БГ сме 30 години назад така, че ИИ ще е заплаха за работните ни места и душите ни след три десетилетия е без това никой тук не влага в иновации.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Брюкселскиге зелки както винаги са прът в колелото.Ще въвеждат *** регулации докато Европа не изостане безнадеждно от останалия свят.Добре че не ги е имало като са навлезли автомобилите,досега щянме да яздим коне.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Правата в съвременния свят са ясни: на първо място са правата на жените, след това на животните, после на изкуствения интелект и чак най-накрая на белите хетеросексуални мъже.

13

До Анонимен 11

преди 6 месеца

Така е, прав си! Освен това смартфоните са магически огледала, с които човек контактува с демонични сили от другия свят. Те го карат той да бъде егоист, фокусиран само върху външния вид и материалното. Вижда се какво правят социалните мрежи с хората. Краят е близо!

12

Анонимен

преди 6 месеца

До 11 - За будистите такъв проблем нема :)

11

Анонимен

преди 6 месеца

Гнисните социалиати пак налазиха. Скоро ше искат, да не уволнявам работници, ако мгоа да ги заменя с ИИ или да плащам екстра такси, за д аимат те помощи. АМИ НЯМА ДА СТАНЕ!

10

Анонимен

преди 6 месеца

Това ще е новата религия. Хората ще се поклонят на AI и той ще бъде техният нов бог. AI е звярът за който пише в старите книги! Звярът които има безброй ръце, безброй очи, вижда и чува всичко и прави всякакви чудеса които изумяват хората.

9

Съвет за ЕС

преди 6 месеца

Ако изкуственият интелект ви иска пари, просто му дръпнете щепсела! Ако е умен, втори път няма да повтаря!

8

Хората нямат права

преди 6 месеца

Права имат само Изкуствения Интелект,кучетата, котките, гущерите и ***....

7

Ужас!

преди 6 месеца

В ЕС е крайно нужен умствен интелект, макар и в микроскопично количество - тези тръгнали пари да изкарват от някакъв митичен изкуствен интелект!

6

Анонимен

преди 6 месеца

ИИ ще срине борсите в скоро време! Очаквам този момент с нетърпение ))) Вече интензивно се търгуват в крипто-борси всякакви права върху собственост - от апартамета и марките ти, до права върсу нарисувана картина и др.произведения на изкуствтото! А ако тази картина е нарисувана от ИИ ? Докопал си някакво приложение, което рисува картини.... Какво продаваш тогава? И за колко? Иииии до кога?! )))

5

В десетката

преди 6 месеца

До Анонимен 2 - Прав си! Само (може би) ако се измисли изкуствена тъпота (обратното на изк.интелект) !!!

4

Анонимен

преди 6 месеца

А правата на естествения интелект?

3

Анонимен

преди 6 месеца

Ми то баланс си има - изкуственият интелект има толкова права, колкото хората му дадат. А както винаги, хората от мързел ще му дадат всякакви права, за да им върши той работата. С което ще затвърдят впечатлението, че са безполезни. И че е правилно ИИ да има неорганичени права, след като хората се отказват от разума си и ИИ остава единственото разумно нещо.