14

Алито от София

преди 5 месеца

Този не го ли изгониха и него за финансови злоупотреби, а у Пирогов и по 15 човека да слагате на място, пак ще има отделения които с нищо не помагат на пациентите, а друг е въпросът кога сте злоупотребили със скъпите лекарства, несъществуващи операции,несъществуващ персонал, а със заплати, няма да говорим, защото всичко почва от там, шеф на отделение е с над 50 хиляди заплата, на месец, а колко са отденията, и колко вземат вече у ръководството, няма кой да знае, освен министерството им

13

Има ли болни хора?

преди 5 месеца

Ако няма - уволнете персонала.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Закривай го тоз Пирогов - болници има бол :)))

11

Аз

преди 5 месеца

До лекари - хората са най ценни но явно не за политиците които са ни поставили задокеанските братя

10

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко в тази държава е окрадено и разграбено! Ние сме един окраден народ!

9

Анонимен

преди 5 месеца

истината може и да е по средата. Ходили сме в Пирогов, винаги сме чакали търпеливо. Но винаги по-много. Единия път се оказа, че вътре в кабинета седи сумати персонал и не изглеждаше всички да работят. Тъкмо им сменяха дограмата и самите мед сестри се чудеха защо я сменят при условие, че досега е била алуминиева и по скъпа от ПВЦ и какво се случва с тази, която махат.

8

Идеалист

преди 5 месеца

Когато не ви е ясно как се покриват 3 смени по 8 часа не коментирайте, защото това е Националната спешна болница. Много е лесно да се махне 1/3 от персонала и когато отидете след 22 часа със значителна травма или отравяне да чакате до 8 часа сутринта. Тогава какво ще кажете, умници, като Кокорчовците - без системно образование и липса на практика?

7

лекари

преди 5 месеца

Защо искат да я фалират тази болница ? Не върши ли работа ? Хората са най ценни , пазете ги.

6

Анонимен

преди 5 месеца

аве що не кажете само колко млдр лв е бюджета на Пирогов, на хората да им стане ясно, че се ритат за мнооого пари@!

5

парите идват от плащ

преди 5 месеца

ащи лечението . касата покрива 40-50 процента .паркинга печели , студентите плащат специализация да станат сестри . църквата печели в двора . това саниране е за 40 милйона . всичко е богаташко . един месец работа на болница носи печалби .

4

Урсула

преди 5 месеца

Като заменим постепенно персонала с изкуствен интелект, няма да е претрупана и няма да има разход за персонал, а само приходи.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Претрупана е с пациенти, персонала си требва!

2

Анонимен

преди 5 месеца

Асан Василев ще фалира държавата

1

Аз

преди 5 месеца

Ловешката болница също беше претрупана с персонал. Назначиха един директор по партийна линия и вече не е претрупана. И за това всички ходят да се лекуват в Плевен