42

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 4 ... а на теб лопатата отзад, нали? Знам че такива гламавци много обичате, краварски джендъре да ви манипулират отзад, така ставате по-симпатични на краварите, нали?

41

До 22

преди 8 месеца

Онези, които преживяват единствено от кражби, имат съгледвачи. Така е и в градовете, и в селата. Затова в София хората знаят, че не бива да споделят кога ще пътуват в чужбина или ще излизат в отпуска. По селата пък редовно обикалят с автомобили хора, които не са от съответното село. Карат бавно по улиците и оглеждат на коя врата има поставен наскоро некролог. И в близките дни вратата на такава къща се оказва разбита, ако вечер не свети там.

40

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 14 Оскотяване от бедност и мизерия, казваш. Знаеш ли колко получава на месец един социален асистент? И вземи предвид това, че не се е преработила от грижи около дядото, да му сготви и да го изпере. При това живее на село. Всеки работлив българин, българка, турчин или туркиня, влах или влахиня, ако живее на село, има на двора си лично стопанство, с което може да се изхрани. Но по нашенско има и други етноси.

39

Анонимен

преди 8 месеца

До Феминистка 32 Ела ми, ела! Да те видя феминистка ли си или антифеминист? Никога няма да забравиш нашата среща, обещавам ти.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Първо провинение, два месеца условно и 300 лв. глоба. Като го убие до четири години условно и 600 лв. глоба, ако жената не умре от старост преди приключване на делото. Ч

37

Евро Атлантик

преди 8 месеца

Това са прекрасните евроатлантически ценности!

36

не е написано

преди 8 месеца

Истината е, че съседката е от оня етнос. Това умишлено е премълчано. Тия така изнагляха, че по селата е страшно.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Тая заслужава да я завържеш за теглича на колата и да дадеш газ.

34

Анонимен

преди 8 месеца

"Нито един повече"

33

Цигански башибозук

преди 8 месеца

Турското културно наследство в България!

32

анонимна

преди 8 месеца

До феминистка - стига си плюл жените, бе....Я си направи справка кой кого убива, и доста ще се изненадаш, че основно мъже убиват и жени, и мъже! Да, ама жените убивали психически, ами какво търсите при подобни, обяснете, нали оревахте света, че си заслужавали насилника, като си стоели при него, ами вие защо стоите при такива? И последно - доста от убитите жени всъщност са напуснали насилника. Разбира се, че има и жени, пир които и минута не се стои.

31

анонимен

преди 8 месеца

До ей - аз многократно си задавам този въпрос- ама си го търсели, ама жената го предизвикала, напр. Дебора, ама търпяла някаква, пада и се, независимо от пола на засегнатия виж ти, той си е виновен? Невероятно *** народ, ако набият него или детето му, ще врещи на умряло, ама иначе еди-какво си. Няма да проумеят, че насилието е зло, независимо кой го предизвиква.

30

Феминистка

преди 8 месеца

Дайте още повече права на жените. Жена като пребие мъж, да накажат мъжа. Случаят ще се потули от еврогeйск** съюз и тази жена като я пуснат след 1 година предсрочно (ако изобщо я вкарат на топло), тя със сигурност ще го убие и ще получи орден "Заслужила феминистка" на ЕС.

29

Аз

преди 8 месеца

Изперка тоя народ!

28

Радослав

преди 8 месеца

До 24: това, че информация за масови изнасилвания от членове на БКП, за канибали и серийни убийци членове на партията майка, за пияни убийци с партиен билет са били покривани, не означава, че и тогава не е било същата история. Просто информационно затъмнение за да сте щастливи! Какво си мислиш? Че в Северна Корея като едно цяло село си купува 1 жена за да я умори от групово изнасилване и не се публикува във вестниците, не означава, че не се случва или, че живеят в идилия.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Браво! Ние затова защитаваме САМО жените с разни конвенцийки. Жените са ангелчета и никога не злоупотребяват. Ако дядото се беше защитил, рискуваше да бъде обвинен в насилие над жена и осъден на затвор!

26

Атмаджа

преди 8 месеца

Да я затворят задълго за кражба и опит за убийство.

25

Радослав

преди 8 месеца

До 17: по време на любимият ви цоцализъм са ставали същите извращения, защото материала е същия, просто контрола над медиите е бил тотален и крадливата пасмина от БКП не е позволявала такава информация или за канибали да става публично достояние за да ви създаде усещането, че живеете поносимо! А колко нормални роби са убити от сатрапи на БКП за забавление и после държавният апарат покрива случката за да не се петни името на сатрапа от БКП и да са щастливи робите.

24

Ей

преди 8 месеца

Пр,о,ст народ бе ,ама дали не я пощипвал,ама да не би да имало друга причина.Ако беше бита някоя ур,ус,пи,я щеше да има вопъл и стон.Ама че тя взима пенсия ,че взима 1000лв,за социален помощник ,че е извършила грабеж с побой,и се търси под вола теле,ами той дядото нещо...***.ло,умн,ици.Ааа и вижте дядото на снимка в 24 ,син зелен е.За това тая заслужава, да и се натрошат ръцете до лактите.

23

Реалист

преди 8 месеца

Никога не можеше да се случи такова нещо през "лошия" социализъм, имаше ред и правила в държавата, и който не ги спазваше - беше наказван, ама както си трябва. Изобщо не може да сравняваш тая клоака в момента с онази здрава държава. Няма база за сравнение.