118

Ангелина

преди 6 месеца

Рашидов ,жалък си с това ,което непрекъснато се оплакваш и публично известяваш. Цинизъм е ,да говориш - преди "венцехвалеше" ББ ,а сега "малкия ББ "държавното предприятие. Нямаш грам чест и достойнство ,като всички придворни шутове на ГЕРБ/ДПС и компания . Продал си се отдавна и не говори за "морал" - той отдавна не е в твоите приоритети. Ако имаше такъв нямаше да възхваляваш индивиди с меко казано спорна репутация и дори да ги наричаш "умни с качества" - сега е такъв и твоят нов кумир .

117

стигааПРОСТОТИИ !

преди 6 месеца

ИДЕ ВОЙНА ! СТЯГАЙ СЕ ! ЕДИН ДВА ДЕКАРА ДВОР С ЦАРЕВИЦА, КАРТОФИ, ЗЕЛЕ, КОКОШКИ, КОЗИ, КЛАДЕНЕЦ ГЕРАН, ГАЗЕНА ЛАМПА И ДЪРВА ЗА ПЕЧКАТА ! ДАЛЕЧ ОТ ГРАДА ! ГОСПОД ПОМАГА НА ОПРАВНИТЕ ! ЗЯПАЧИ И ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ НЯМАТ ШАНС ДА ОЦЕЛЕЯТ !

116

Я па я..!

преди 6 месеца

Веждичката вече има нова любов , Пеевски.

115

Наблюдател

преди 6 месеца

Ицко пак се изхвърли! През 1996г, единственият политик там е Доган! Дори още тогава Костов заяви на Илия Павлов,че ако иска да се занимава с политика, да си прави партия! А на Слави и Рашидов и през ум не им е минавало тогава,че ще стават политици! Лично Рашидов го уважавам за това което направи като министър! Но с всяко свое изказване доказва,че Борисов правилно го е разказал от ГЕРБ!

114

Анонимен

преди 6 месеца

Рашидов много добре знае че колонията се управлява през посолството, обаче много години това му харесваше, костоваците и мутрите не са от вчера.

113

Анонимен

преди 6 месеца

На архивните кадри ясно се виждат президентът Желю Желев и неговата съпруга Мария, които танцуват хоро за здравето на рожденика, депутатът от СДС Венцислав Димитров, Ахмед Доган и Слави Трофонов. Илия Павлов, Вежди Рашидов и техните скъпи гости се забавляват над пищна трапеза в години на страшна инфлация.

112

Анонимен

преди 6 месеца

Зозо и наблюдател са едни от най простите грабаджийски трролове. Главният Мултак е много отдавна в политиката. През 1996 г. Вежди Рашидов празнува рожден ден със Слави, Доган и Илия Павлов и получава титлата "Главен Мултак".

111

Наблюдател

преди 6 месеца

Не му прави чест на Веждито,да се прави на втория Цветан Цветанов! Изцяло навлезе в политиката благодарение на Борисов , и самят факт че приемаш отстраняването болезнено, говори че си се взел насериозно! Затова ГЕРБ се е задържала толкова време на върха в политиката,щото при тай- малкият гаф, и се окажеш в тежест на партията, и си аут!

110

Много космати свине

преди 6 месеца

Имат таланта да плюскът и гризът тикви, но османските са с най-извратен апетит!

109

Анонимен

преди 6 месеца

Веждичка, неблагодарник си....неблагодарниииик. Боко ти върна милиончето от фалиралата КТБ. На мой гръб шмекерче турско, ти го върна... Забрави кога се сополивеше по БНТ " че някакви пичлемета те обрали" теб Честния, теб Труженика на културния фронт ...от соц времената

108

Учуден

преди 6 месеца

Толкоз съм омерзен отмултаци,като Вежди и всякакви други измислени герои,че не мислех въобще повече да коментирам!НО,Вежди бил сърдит и отвратен от Борисов???!!!!А Борисов ли ти сложи тъпашкия коментар в устенцата,за който щяха да те изядът прав всички,от последния т,ъпак и *** в парламента,до услужливите медии!Трябваше да се осъзнаеш сам,да си подадеш оставката и да те е срам да срещаш Борисов,но по твоя осъзната вина!!А ти, н,асран и чуруликаш кат РумГеч,дет съсипа БГ ,а сеа прай бюджет?

107

F

преди 6 месеца

Мутрата си остава такава цял живот

106

Анонимен

преди 6 месеца

Талантлив човек, защо му трябва да бъде от масовката.Гледай си изкуството, другото е временно.

105

Анонимен

преди 6 месеца

Вежди е прав,Борисов е най мръсният политик авантажуя и неблагодарник.Използвате и те захвърля.Но ще дойде ден ще си плаща за всичко.Хубаво няма да види,криесе като плъх,неможе да излезне свободно на вън и по заведения.Дебнат го от всякаде.

104

Омерта

преди 6 месеца

Тва изглежда като трето предупреждение от Вежди: "Бойко, предупреждавам те за последен път да ми даваш пари, преди да съм почнал да те snitch-вам", но Бойко е стар мафиот и не вярвам да се върже толкова лесно на заплахите. Мафиота от Банкя, вероятно ще отвърне или с тактиката "Snitches get stiches" или с "I'll make him an offer he can't refuse". Говорим за Кръстника от Банкя все пак.

103

Анонимен

преди 6 месеца

И какво като си ги направил с държавни пари,също като да теглиш пари от бакомата и да му ръкопляскаш че тие дал пари.Мутра си всички от герб сте такива уби

102

Радослав

преди 6 месеца

До 109: ти да не си изумен? Всички дърти БКП-ци са така, то затова младежкото БКП гроб и дъртото БКП са си толкова лика прилика, че даже и членовете са им едни и същи. Винаги комунист като го махнеш от далаверата започва рев като магаре, че е жадно и гладно и как партията майка го е изоставила след като и е дал най хубавите си години. Аз от комунист нищо друго не очаквам.

101

Анонимен

преди 6 месеца

На вежди му спряха финансирането от партията и почна да плюе

100

ИСКА ПАК ДА КРАДЕ

преди 6 месеца

ВЕждичката се облизва като куче пред месарница. Явно иска още да краде.

99

до 1,2,3 и пр.

преди 6 месеца

Изчезвай със скапaната си пропаганда в някой по-подходяща новина, не виждаш ли че дразниш читателите тука? Тъпaнаp cмoтан!