86

ВънСатаНАТОотBG

преди 9 месеца

Зеленясала та Дрога ще се среща със Сатаната ,за да получи памперси.

85

Споко

преди 9 месеца

Ще има още финансиране, оръжейни доставки, помощи от ЕС и всички демократични държави. Путинчетата са с еднопосочен билет.

84

Анонимен

преди 9 месеца

БИЛ СЪМ ПРИ ВОЙНА ! БАНКИ И СУПЕРМАРКЕТИ ЗАТВОРЕНИ, НЯМА БЕНЗИН, ОТ 21.00 ДО 6.00 ВОЕННИ ПАТРУЛИ СТРЕЛЯТ НА МЕСО ! ИДЕ ВОЙНА ! СТЯГАЙ СЕ ! ЕДИН ДВА ДЕКАРА ДВОР С ЦАРЕВИЦА, КАРТОФИ, ЗЕЛЕ, КОКОШКИ, КОЗИ, КЛАДЕНЕЦ ГЕРАН, ГАЗЕНА ЛАМПА И ДЪРВА ЗА ПЕЧКАТА ! ДАЛЕЧ ОТ ГРАДА ! ГОСПОД ПОМАГА НА ОПРАВНИТЕ ! ЗЯПАЧИ И ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ НЯМАТ ШАНС ДА ОЦЕЛЕЯТ !

83

Анонимен

преди 9 месеца

ИДЕ ВОЙНА ! СТЯГАЙ СЕ ! ЕДИН ДВА ДЕКАРА ДВОР С ЦАРЕВИЦА, КАРТОФИ, ЗЕЛЕ, КОКОШКИ, КОЗИ, КЛАДЕНЕЦ ГЕРАН, ГАЗЕНА ЛАМПА И ДЪРВА ЗА ПЕЧКАТА ! ДАЛЕЧ ОТ ГРАДА ! ГОСПОД ПОМАГА НА ОПРАВНИТЕ ! ЗЯПАЧИ И ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ НЯМАТ ШАНС ДА ОЦЕЛЕЯТ !

82

Плевели

преди 9 месеца

Свърши сеЩе преговаряме

81

Анонимен

преди 9 месеца

ново България изпраща 10 дивизии в Укр. които да разгромят руснаците при Авдеевка

80

Анонимен

преди 9 месеца

Колко евроатлантици и укрофили има в БГ? Няма за една рота да отидат да подпрат братска Украйна. Паси, Плевнелиев, Тагаренко, Денко и още 2-3 евролумпени. За нищо не стават нашите евроатлантици.

79

мак

преди 9 месеца

Тоз си прави редица екскурзии. Кой ги плаща? Скоро няма да има кътче по света, което не е посетил. Сега времената са такива като преди години, запад срещу русия, имат си удобно оправдание, че путин нападна украйна. украйна хич не ги интересува, важното е да се борят с русия.

78

Анонимен

преди 9 месеца

Е, какво ни интересува, къде отива нацист #1, та той изживява последните си дни. Защо не напишете, как руските ребята напредват по всички линии на съприкосновение, как забиха руския флаг на най-западните части на Маринька. Но не, зомбираните ни политици, както винаги в историята ни ще бъдат последни да си отворят очите, че Русия не може да се победи. Четете история, ей не-гра-мот-ни политици!

77

ъ

преди 9 месеца

Последен валс?

76

Анонимен

преди 9 месеца

Бий го този Путин, ти си световен лидер на Свободния свят. Зад теб е най-силната армия в света - НАТО, и най-богатите икономически сили в света - САЩ и Европейския съюз. Наложиха унищожителни санкции на Русия, от които тя се гърчи като червей. Нефтът падна, гладните руснаци ще вдигнат революция и ще свалят Путин. Олигарсите ще направят преврат, защото Запада засегна икономическите им интереси. Обркъжението на Путин е недоволно и всеки момент ще го премахне. Руснаците ще излязат на улицата.

75

Фитьо

преди 9 месеца

Може и да стане.Демократите не са в състояние да си издигнат друг кандидат.Изборите там се организират от 500 души от партия и явно Байдън има подкрепата им.За републиканците макар и маскирано като сделка за имиграцията означава сигурна победа на изборите и ще има "златен пръст" за профуканите пари.Зеленски остава на власт.Убитите ще се множат,а нищо няма да принуди Русия да върне територии,които са част от нея след референдумите лятото.

74

Анонимен

преди 9 месеца

Дядото кани Зеленски да му каже все пак лично, че му спират кранчето с парите и оръжията, щото освен това сина на дядото яко го е закъсал със закона. И ако може Зеленски да изиграе една сърцераздирателна сценка, че видите ли дядото и синчето му не били взимали подкупи за бизнеса си в Украйна, а правели дарения за укрите, че да почнат война с Русия.

73

Олимпий Панов

преди 9 месеца

Отива да смени памперса!

72

Нищо ново под слънце

преди 9 месеца

САЩ ще намалят значително "помощта" си за остатъчна Украйна, но няма да прекратят войната. Тя е изгодна за американските олигарси. Те ще прехвърлят основната тежест на гърба на слугите от ЕС, където е пълно с продажни политици. Какъвто е например уж академика Денков.

71

айде пак

преди 9 месеца

Айде пак, бедняка милионер пак проси ... аман

70

Км

преди 9 месеца

Володимир ходи да реве и да проси,а Оленка купува бижута за един милион долара!Какво е това?????????????

69

The Yellow Pave

преди 9 месеца

Все пак 3eленckи е могъщ aтлантичесko-планетарен Лидер. Може да ходи и иска каквото си пожелае навсякъде!

68

Км

преди 9 месеца

Имаше една карикатура в нета: Зеления и старчето се прегърнали и Зеления пита:,,Ти нали каза,че ще бъдем заедно до края?,,Да,това е края ,моето момче!!,,

67

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленчо да не се предава. Бой до последното укри, нали така беше? Всичкото укри на фронта и да не ни занимават повече. Като свършат укритата, ние ще се разберем с Рассията - ще им пратим водка, те ще пуснат евтин петрол и така, както сме си били до сега.