164

Abc

преди 4 месеца

Еха тоз Велинград стана като 14 дневна екскурзия в Куба

163

Glow

преди 4 месеца

Българите били най-бедните в света ?!??? Някой се гаври с вас.

162

Българин

преди 4 месеца

Не трябва да си с докторска степен по криминология, за да разбереш, че болшинството са механизми за пране на пари.

161

Балкански турист

преди 4 месеца

"Изобщо няма смисъл да се правят сравнения с още по-близки дестинации като Сърбия, Румъния, Гърция и Турция. Там офертите масово са между 450 и 650 лева на човек на ден за тридневни пакети."А иначе българите сме най-бедни и онеправдани в сравнение със съседите ни???!!!Корупция и сива икономика - това е отговорът.

160

Друг

преди 4 месеца

"30 г гризини*? На 30 години ли са?До колкото знам грам се съкращава с гр.

159

Бай Лазар

преди 4 месеца

давам обора 120 м2 за 3 нощувки, като ще спите с прaсетата Киро, Боко и Асен. Ако си харесат някое от тях, то главният касапин ще се погрижи и за приятното ви изкарване. Не мога да разбера кой ходи в този коптор Велинград. Не искам да обиждам никой от там, но това не е място за СПА и отдих. Това е последното място където ще отида.Ако ме питате къде ще прекарам празниците, с удоволствие в къщи. Няма по-голям кеф от това да си хапнеш и пийнеш на спокойствие.

158

До 164

преди 4 месеца

Кой па ти каза, че заглавието ни е извозило и сме се хванали на въдичката? Айде, да не си само ти най-умен от четящите новини!

157

Анонимен

преди 4 месеца

Заглавието добре ви извози. Хванахте се на въдичката.

156

Анонимен

преди 4 месеца

Общо 8050 лева за двама души и 4 нощувки. Това са само двама човека плащащи по 1000 лева на ден всеки, а не много хора по двойки. Във Велинград е същото. Подлъгвате се по заглавието.

155

Отвъд Драгоман

преди 4 месеца

Много обичам да казвам, че по- голямата част от Българските богаташи са толкова празноглави, че дори не знаят как да си изхарчат парите. При условие, че предсезонно почивка във Велинград струва буквално 100 пъти по- малко, всички онези, които плащате 8 бона за Велинград не се ли чувствате като извозени глупаци83037

154

Анонимен

преди 4 месеца

Ка може цялата държава да посреща Нова Година за 8 хиляди лева беееее?

153

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 4 месеца

Не бих се жертвал да фърля парите за 1/2-стар автомобил за 3-дневния НГ-праздник, където на масата Гл.шеф да ми поднесе подигравателно 30 г гризини, ордьовър 150 г, патешко магре с вишнев бонбон 150 г, агнешки котлет 250 г, баклава 50 г, баница - 100 г, /забележете - това е точно, колркото 1 напръстник!/, което си е пълен ПРОфанизъм. Има десетки др.начини за подходящо и гоктино изкарване на тези зареждащи с атм-та си дни, просто човек трябва да се остави на въображението и инициативността си

152

Таня

преди 4 месеца

Не знам откъде черпите информация. Мъжът ми направи резервации за Нова година във Велинград в края на ноевмври и за 4 нощувки в 5-звезден хотел с включено новогодишно парти заплати под 3500лв.

151

Анонимен

преди 4 месеца

Няма никакъв проблем да заплатим 8000 лева за една стая..... Влизаме в нея 8000 човека, плащаме по 1 лев и всичко е точно. Всеки един от тия 8000 човека ще спи по 10 секунди за едно денонощие и всичко е наред.... Лошото ще е само за собствениците на Хотелите, че ще има километрична опашка, за влизане и от де ще намерят 8 хиляди млади момички да спят с нас за по 10 секунди!

150

Деди

преди 4 месеца

Където "почукам" за Нова годинна винаги има предложения ... Така, че не стряскайте хори цата с тази безумна публикация ... Или е в услуга на хотелиерите...?

149

Анонимен

преди 4 месеца

Не четете! Цитат: Най-скъпата оферта е за президентски апартамент на 5-звезден хотел в Бургас срещу 8050 лв. Толкова струва престоят на двама за 4 нощувки. +++ Двама за 4 дни, това е по 1000 лева на човек на ден. Много е, но не е 8000 на човек.

148

до 152

преди 4 месеца

До Анонимен,че кой българин не краде,крадат и то със....задните си части,8000 лв.са жълти стотинки за българина,около половин надница,не четеш ли статиите където се хвалят какви заплати получават,от небето ли падаш

147

До Observer

преди 4 месеца

Винаги така правим - никога не нариваме за грабителски безсмислени куверти по нови години - ден като ден. През януари - февруари има доста по-добри предложения - и като цени, и като дестинации. На Кол. Кеда и Нова година сме си у нас с приятели. Какво ще правим по хотелите тогава? Ще виснем на една маса с часове да ядем и да слушаме стари песни? Абсурд. Предпочитаме след някоя и друга седмица да направим хубаво спа някъде.

146

Анонимен

преди 4 месеца

А къде няма места? Пълно е със свободни такива и сега. Все пак балъците и крадците са ограничен брой дори у нас и не достигат да се запълни всичко, което си е направило 500% надценка.

145

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да крадеш, за да си позволиш да нариваш толкова пари за някаква поредна Нова година.