95

Анонимен

преди 4 месеца

Ако ЦСКА бяха взели Везенков нямаше да стане така!

94

Чендов

преди 5 месеца

Лудогорец влезе на червената *** още преди багерите!

93

карачанаков

преди 5 месеца

Слушам снощи ,,Дарик,,и не вярвам на ушите си.Една Убавица коментира баталиите в края и виновен е....Делев той след гола не трябвало да се радва толкова и той е ял бял хляб в ЦСКА а сега е провокирал феновете,виновен е Пьотровски хукнал към тунела и размахвал пръсти с това провокирал феновете ,виновни са и бразилците че много бурно изразили радостта си.Другия Убавец от щаба на Разград много бурно изразили радостта си и кола хвърлен е бил завъртян така от тзх че да удари Здрвков

92

Николай

преди 5 месеца

Като гледам рекламите с Ицето и ме хваща срам. Нечленоразделна реч сякаш е ***. Срамна неграмотност .Но иначе с костюм изпънат. Накрая ще излезе че най бедния български народ ще плати и сметката за стадиона. В А1 плащаш 10 лева предплатена карта - 6 лева остават автоматично за оператора а 4 за теб.Дори нямат срам да е поравно. Не издържаме ли ние мафиотските сметки на убития български футбол. Истинския ЦСКА е 1948. Всичко друго е измама и лъжа на хората вярващи в измамата наречена Литекс.

91

!!!

преди 5 месеца

Закривайте комунистическото отроче тоже!

90

Цска-фалшива новина

преди 5 месеца

На изпроводяк чорбата яде пердах на собствения си стадион пред 20 000 чорбари в ***. Смях и срам. Голям срам за чорбарския отбор ***.

89

чуролик

преди 5 месеца

До бе я да питам само хора на пределна възраст помнят успехи на тоя оДбор

88

Анонимен

преди 5 месеца

ко ?!

87

бе я да питам

преди 5 месеца

заглавната снимка с дядото кво означава ?!

86

Анонимен

преди 5 месеца

Само Тимок Брегово.

85

Опг-Перник

преди 5 месеца

Тия пак се изданиха...но направиха шоуто.Дано направят по бързо стадиона.Иначе,да,чорбарите може би най големия коректив в общество.Само Миньор Перник

84

Червен фен

преди 5 месеца

Решено е и ще се случи, ще се построи нов стадион който ще радва привържениците на ЦСКА. Не знам другите защо взимат отношение? Да си гледат в техния двор и да се занимават с техните проблеми. Стадиона ще бъде построрн изцяло с средства на собствениците и инвеститори. Точка. Държавата няма нищо общо с това. Тя пари няма да дава. Не разбирам злобата и завистта на всички плюещи, някой нещо да взима от вас? Не, нали? Честито на всички армейци. Само ЦСКА !!!

83

Долу мутрите

преди 5 месеца

Добре че са феновете на ЦСКА да разбишкат системната на мутро-политиците, та се опитваме да бъдем демокрация.Единствените, които имат някакво Българско усещане за нация.Не съм много фен,но последните протести тези години именно феновете най вече ЦСКА бяха гръбнака на борбата срещу мутритe.

82

Анонимен

преди 5 месеца

Гледах мачът по телевизията. Много лесен успех за Лудогорец.

81

ЦСКА

преди 5 месеца

Благодарение на собствениците на ЦСКА -Winbet и Г. Ганчев, ЦСКА ще има нов модерен стадион.Изцяло финансиран със собствени средства..,не както всички други от държавата и общините.

80

Анонимен

преди 5 месеца

Докато не почнат основно българи да играят, няма да се оправят нещата и в Левски и ЦСКА и във всеки български отбор. Първо играеха един двама, помня имаше някакви колумбийци в ЦСКА, после, а дойде някакъв малко по-добър , веднага трансфер, а българите седят и чакат на резервната скамейка.

79

Анонимен

преди 5 месеца

Лудогорец е на второ място защото е с мач по малко, нищо друго! Иначе само ме е яд за Етър, защото съм учил в Търново, а аз съм от Спартак Варна, ама и те като нас горките не направиха отбор! А не е да може!

78

ЦСКА София

преди 5 месеца

Уникална атмосфера.

77

Долу мутрите

преди 5 месеца

Дреме ни,че сме паднали един мач... уникални фенове,нов стадион...Само ЦСКА

76

edin ot....

преди 5 месеца

При ЦСКА е комична ситуацията,"на гол ***,чифте пищови"отбор няма ,треньор актьор с неизяснена самоличност ,президент-селекционер ,е поне той го твърди,а пародията е пълна с този стадион,за какво ще послужи ,след като отборът е импотентен????