53

Анонимен

преди 9 месеца

Ълггараците позабравиха че 1989 година бяха същите амуdби като тия за които сега пишете!! НЕ ЗАБРВЯЙТЕ !! Вашите родители, господа драскачи, се промъкваха на прибежки през зелена граница към Австрия и Германия преди 30 години.И дали се казваш Хасан или Иван за Волфганг е все тая!!

52

Анонимен

преди 9 месеца

Лекари без граници = трафиканти.

51

Българин

преди 9 месеца

И сега стана ясно, че освен в нашата страна нещат и в богата Италия.

50

до 58

преди 9 месеца

..Късно е. За справка: https://demografie-europa.eu/en/germany/

49

И обратно

преди 9 месеца

Хайде сега обратно ,по пътя. ..

48

АнтикомунисткаСофия

преди 9 месеца

Бъдещето те принадлежи на червените ме ле зи

47

Ге й Провансалски

преди 9 месеца

66 Какво имаш против арийската раса -софиянците истинските?!

46

Анонимен

преди 9 месеца

До 65 БОЗОтолкова си прос , че немам думи ! Абе като кажеш софиянец и нема нужда да приказваш повече

45

БОЗО

преди 9 месеца

Страннонещо е живота!!!Във "великата, прекрасна, желана" Русия никой не ще да ходи, включително и много от тук пишещите! А в " загниващата, разпадаща се, цветна" Европа наплива не престава, включително и от много от тук пишещите!

44

Анонимен

преди 9 месеца

Странно как така желаната Европа се преобръща като палачинка. Деветдесетте години искаха какво ли не за да те пуснат, а сега на доверие приемат всякакви, стига да са с подходящ цвят на кожата.

43

Златната Арка

преди 9 месеца

Общото между бежанците и Александър Невски е ме изповядват една вяра.В което те казвам ме има нещо лошо но лошото е че християнски уж храм е кръстен на руски мюсолманин от това по голям сатънизъм аз лично немога да се сетя!

42

Пророка Авраам

преди 9 месеца

Скакалци ви нападнаха като в завета от Библията най зле е българския Содом и Гомор

41

Анонимен

преди 9 месеца

Корабът "Geo Barents" на хуманитарната организация "Лекари без граници" спасил братята и ги откарал до Таранто. Ето тук е ключа за палатката! Всички трафикантски организации в панделата и пълна забрана на разни спасявания в Средиземно море!

40

Христо Христов

преди 9 месеца

Пример за такова производство е стратегическия отрасъл металургия, но де розов фламенко негов демократ да го вдене. Все пак производството на стоки не е гей парад.

39

Христо Христов

преди 9 месеца

До 36 "Не е вярно ,газта сега е на цената както преди войната и второ ЕС няма да се нуждае от руска газ след 2030 .Ше произвеждаме всичко от възобновяеми източници" - ц. Близка е цената, но не е по-ниска. При това борсовата, а не реалната, която германия плащаше тръбната газ по дългосрочните договори. Второ, газта не е само за отопление и има производства, които без газ/въглища са обречени.

38

Баси

преди 9 месеца

Ми хак да им е на германците - много интересно с кво ще хранят *** кат са в рецесия сега ?

37

Golemochlenov

преди 9 месеца

Ако имаш голем джуч, отивай директно в Скандинавията. А ако знаеш френски, бегай у Париж. Няма да сбъркаш.

36

Длъжни ли сме да

преди 9 месеца

знаем какво е АРД? А бякой знае ли какво каво е ЛМА?

35

Itso

преди 9 месеца

Разбирате ли другари защо беге к00чината трябва да си остане к00чина, за да не сме привлекателни за паpаzити и ислямски смyкачи на социални блага. И яжте по-малко дюнери и подобни емигрантски бyламачи, колкото по-малко им подпомагаме бизнесите - толкова по-неблагоприятна за тях дестинация се превръщаме.

34

SS

преди 9 месеца

До скромен мъж. Абе *** ? До щяло му се ,а пари имаш ли? И тия жени,от тия нации дето ги изброи са толкова феминизирани,...? Стой си на седалищните части.