37

rambaldievskievich

преди 5 месеца

До Анонимен 34: За такива като теб има весели заведения, бе, човек! К'во пра'иш навън още, та се косиш и гърбиш? 'баси!...

36

gg

преди 5 месеца

А против отровата глифозат нямате нищо против, нали? Понеже ви увеличава продукцията.

35

Анонимен

преди 5 месеца

Всичкото ГМО да се продава в софиа на софиянците да са покажат като евроатлантици де

34

Урсулю :

преди 5 месеца

"Колонията БългЕрия няма думата! Ще хапвате брашняни червеи, щурци,скакалци и ГМО-вкуснотийки и ще прославяте светлите евроатлантически ценности (каквото и да значи т'ва)!Слава Кокаине,да живеЙ кралицата,Лонг лив Давос глобалистикус,май Зельоньй ФюрЪр и Светлината в нас! "Така е демократично! И евроатлантическо...

33

пияница мистик

преди 5 месеца

А, и друго. Спомням си че по времето на бай Тошо, нещо необичайно за тогава се вдигна скандал, че всички плодове и зеленчуци са с наднормени показатели на нитрати и пестициди, защото яко са ги пръскали. Ама ние си ги ядяхме тия отрови, то нямаш избор. После пък след Чернобил ядохме марули и какво ли не с радиация и пак нищо :))) А сега тия мрънкат за някакво ГМО. Ако си земеделец и ти продават ГМО семена, дето не ги плаши суша или жега, ще те питам дали няма да си купиш :)))

32

пияница мистик

преди 5 месеца

То ГМО си има още от времето на бай Тошо. Само че тогава му викаха "култивиране на нови сортове" или "селектиране". Имаше цели научни институти (единия беше до нас), дето само това правеха. Да кръстосват сортове, да добавят дори съвсем различни плодове. Как мислите се появи нектарината? Това е хибрид между мутирала праскова и кайсия. В института отзад оградени се правеха експерименти с какво ли не. Домати, краставици, чак и различни видове дървета имаше - сливи, череши и т.н. Ходехме като деца да крадем :)))

31

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко ще ни натресат глобалистките марионетки. ГМО, Евро, война където ни пратят, американски бази в София и под София и под Стара планина и в Стара планина и във всяко село. Ядрени оръжия, затваряне на централи, скъп ток, мега корпорации и всичко ще ни казват че е за наше добро, а земята ще се замърси, раковите заболявания ще се увеличат, но пък НЯКОЙ, някъде в МОНСАНТО ще получи бонус от 75 млн долара за Нова Година и всичкото човешко страдание в България ще си е струвало!

30

пешо

преди 5 месеца

хората са много необразовани, ГМО продуктите НЕ вредят, ако сте яли банани, сте яли ГМО. Няма умрели от ядене на банани, има умрели от тъпотия

29

Емил

преди 5 месеца

Много против ГМО продуктите, и после отидат и си купят от турските домати щото по-евтини :)

28

Анонимен

преди 5 месеца

Няма как. ГМО-то върви с лизaнето на крaварските зaдници.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Яжте ГMO-внa gжeнgъpe, тaм e вkycът нa тpeтия noл...

26

rambaldievskievich

преди 5 месеца

А, бе, я ГМО-то да не беше с американски произход, а с руски - 'баси какво захласване и възхищение щеше да предизвика, 'баси! Същото щеше да е и с Истанбулската конвенция, ако беше Московска. Ех, русофилска Българийке, русофилска Българийке!...

25

Анонимен

преди 5 месеца

ГМО е в главите ви!!!

24

Така

преди 5 месеца

Долу ГМО коалицията ПП-ДБ-ДПС-ГЕРБ.

23

ГМО

преди 5 месеца

ГМО е избирателна култивация. Избираш няй добрите растения както е и при животни и хора. ГМО плашенето идва от американската компания Montaso която произвежда Раундъп и всякакви други отрови които са хиляди пъти по вредни от ГМО. Някой да ми даде пример за умрели или болни от ГМО. Натровени и умряли от химикали дал бог. Тъпчовците в чалголандия почиват каквото им кажат без да мислят.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Дайте справедливата маст от майките, които имат възможност да се трудят на тези, които имат психологически или физически нужди и вдигнете майчинските за 1та година, тамън ще имат средства за по скъпи маратонки!

21

Анонимен

преди 5 месеца

Спрете геноцида в НОИ няма средства 2 години да ги издържат с по 300лв много се разлигавят тези майки, 1 година стига ще преборим мързела.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Поредната група пауни без работа.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Този Манастирски съвет ние обикновените хора не сме го избирали.По някакви манастири си решават кой на какъв пост да е и после с презрение се отнасят към народа.Не стига,че решиха да вкарват зърно обогатено с обеднен уран ами на всичкото отгоре и да е ГМО.Това си е геноцид.А тези от Манастирския съвет няма ли да ядат същото като нас или са самоубийци?

18

Анонимен

преди 5 месеца

Когато не растат никакви други!