262

джо

преди 9 месеца

striker, *** и се прегледай на ЯМР явно нещо не ти е наред. Точно този най- малко може да каже накъде отиваме.... Нали си наясно, че в списъка където е ,го държат яко за топките. Няма как да пее друга песен...

261

Striker

преди 9 месеца

Шиши не е цвете, но е направо светец, в сравнение с Крадев, хаха! Евала!

260

Анонимен

преди 9 месеца

Гн Пеевски сменете хората на РРадев в управлението,ДАНС и другите.На вас чакаме,Борисов омекна като пуфка.

259

Анонимен

преди 9 месеца

Не ща да напускам НАТО и ЕС. Искам Киро, Боко и Пеевски да напуснат.

258

Майната Ви

преди 9 месеца

Всички тук сте срещу ЕС и НАТО! Плюете, псувате, дращите всякакви неща! Много сте смели когато сте анонимни зад клавиатурата! Не съм видял никой от Вас - домашните герои, да излезе на улицата с плакати "Вън от ЕС" и "Вън от НАТО", да организирате всекиденевни протести и стачки докато не напуснете и двете организации! Хайде да видя колко Ви стиска!

257

Българин

преди 9 месеца

Да гази Конституцията,и нагло да демонстрира че него не го касае, Радев го прави още от първия ден,откакто го назначиха! Всички промени се правят най-вече заради него! Ако трябва да накладе гражданска война за да се задържи на поста си и да спаси собственият си Г**,сещате се колко му пука за държавата! Той го е доказал! Пеевски само казва на глас това,което всички знаем!

256

Edin tam

преди 9 месеца

Как така една дума за Магнитдски не казахте бе ***? Нали уж беше корумпиран, и той, и Баце? Сега ше излезе, че Евро-Атлантическият път всъщност значи дълбока корупция?!?!?!? Защо ли не съм изненадан ? Второ кой избра прасенцето да диктува промени в Конституцията, аз лично не разбрах?

255

абе

преди 9 месеца

"на Президента не му харесва, че България повече няма да тъне в безвремието на неговите служебни правителства, довели до геополитически колебания и икономическа и социална нестабилност.Значи вие ще се плюете,буквално не искате да се гледате и всичките ви предизборни кампаниии се основават кой колко е лош и мръсен и след изборите е НЕВЪЗМОЖНО(поне пред публиката) да работите заедно,НО ПРЕЗИДЕНТА ви е виновен,защото КОНСТИТУЦИЯТА му е дала такива права.Такъв гьо.суратл.ък само от нашите политици

254

ЕДИН

преди 9 месеца

НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ ЗА ВСЯКО ПРАСЕ ИДВА КОЛЕДА

253

Обективен

преди 9 месеца

Прасето с 6% "народна любофф" отново изгрухтя.

252

Анонимен

преди 9 месеца

Вторият най-добър приятел на ДСБ и ПП е истински войник на евроатлантизма и установените икономически порядки, навремето наивно наричани 10%.

251

Анонимен

преди 9 месеца

Футболните фенове Явно не ги интересува в каква държава живеят е важно кое им плаща за поредната доза кокаине

250

Анонимен

преди 9 месеца

Този крадец се лъже следва посоката на парите

249

Анонимен

преди 9 месеца

Пеевски защо не отива в САЩ? Да проверим евроатлантическата му ориентация чрез пращането му в САЩ на екскурзия.

248

Анонимен

преди 9 месеца

Пеевски, Боко и Киро ще правят Международно събрание, с международни представители. Продажниците вече са ни продали на целия свят. Канада, Китай, Африка, Индия. Международното събрание на България ще работи в интерес на целия свят.

247

Чеверме

преди 9 месеца

Ще има ли люля-кебап ? Как замирише на скара....ресторант "Магнитски"

246

Bg

преди 9 месеца

Прасето пак грухти и не се търпи !!! Като свърши поста дали не може да го заколят и да има каймица, бутове, кебапчета кюфтета ....да си оближе пръстите човек....с лютеница "Магнитска"

245

Анонимен

преди 9 месеца

Посоката на турците е ЕС.

244

Сата НАТО

преди 9 месеца

Народното събрание е абсолютно нелегитимно и това е ясно к доказуемо. Комунистическия про стак Борисов се промъкна обратно във властта, корумпирайки фалшивите борци за промяна Петков к Василев. Сега бърникат и Конституцията, за да направят от държавата ни фашистки шит-хол.

243

Духът на хан Кубрат

преди 9 месеца

Този ли е ханът на днешна България?