27

недоволен

преди 5 месеца

И при мен се случи миналият месец висока сметка за вода без да съм виновен. ВИК-то ми начислили служебно няколко месеца по-малко количество вода защото нямали инкасатор и с натрупването при реалното отчитане се е получило голямо количество. Именно това голямо количество се умножавало с някакъв процент и плащаш вода която не си изразходил???

26

Анонимен

преди 5 месеца

Мен ще ме видят в интензивното като видя сметката за данъците на Ококорения!! Дай боже този бюджет да не.мине!

25

Анонимен

преди 5 месеца

Сега да съди ВИК-то. Хубаво обезщетение може да си изкара.

24

Анонимен

преди 5 месеца

При нас всяка зима хората получават инфаркт от Топлофикация въпреки спряното парно, идват сериозни сметки. Държавата даде на всички такива дружества да натоварят сметките с какви ли не измислици /сградна инсталация, пренос, мръсен канал/ и всякакви безсмислици.

23

Анонимен

преди 5 месеца

до 18 - ти като плащаш нали трябва да ти е отчетено? - А като ти е отчетено на фактурата 1000 лева, пак ще я платиш. Пък ти си гледай водомера, електромера и т.н.

22

Анонимен

преди 5 месеца

До ЧЛЕН 14 от ЗСП (N31) - Да в закона има недомислие. Нали социалните помощи се дават, за да покриват най-належащите нужди, сред които е и ползването на вода и електроенергия. Значи е логично парите, дължими на ВиК и на енергото да бъдат удържани от сумите, отпускани като помощи. Друг е въпросът, че ромът няма електромер, а се прикачва където успее. Няма и водомер. Така че, как да му се начисляват сметки? Изразходваното от него дружествата-монополисти разпределят по нашите сметки и ние плащаме

21

до 25

преди 5 месеца

Жалко нищожество!Хората,които правят пари и са наистина богати не обиждат и никога не коментират темата богатсво,ако не е свързана с бизнеса им..Със сигурност си броиш стотинките и форума е единственото място да избиеш комплекс.Празноглавен русофоб!

20

Анонимен

преди 5 месеца

Парите и капитализЪма са от дявола.

19

Анонимен

преди 5 месеца

До 27 Заслужават си този поздрав, но си нямат Весо Парцала жабарите.

18

Трябва

преди 5 месеца

Да стане не законно да нямат бизнесите пост терминал и да неможеш да пратиш с карта навсякъде в БеГето

17

директ

преди 5 месеца

Банката, в която е разплащателната сметка, плаща таксите ток, вода, телефон...за каквото е избрал клиентът. Удобно е , защото не си губиш времето ходиш да плащаш на място, но за такива грешки не си застрахован.

16

Анонимен

преди 5 месеца

до 19 Оригиналът на този виц е на великия Весо Парцала. Може би виц на над 40 години.И там Весо не казва " Ах, и на вас да ви е...ба мaйкaтa", a "Нищо, и на вас да ви е...ба мaйкaтa". :))) Toест нищо че е объркал номера, но И на тях да им го сложи.. Муахахахаа

15

Анонимен

преди 5 месеца

Един човек търсел Енергото по телефона. " Ало, ало, енергото ли е? " Не , тук е водното! " а той отново говори: " Ах, и на вас да ви е*ба майката! "

14

Анонимен

преди 5 месеца

до 17 Е, тя твоята приятелка малко бебе ли е да не погледне водомера й за топла вода колко показва??? Аз си засичам колко кубика имам предния месец и накрая на следващия пак гледам кубиците и знам колко да платя много преди да дойдат фактурите.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Една моя приятелка така й бяха объркали сметката на Топлофикация. Вика, изведнъж гледам 1000 лева топла вода. Инфаркт вика щях да получа, сърцебиене ужасно дойде! А то на някакво дружество. Нейната сметка си е била 90 лв топла вида.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Филмът Бразилия: не Buttle а Tuttle. Това е само началото.

11

Име

преди 5 месеца

До 13. Дърпат защото е на директен дебит, но в България това е малко познато. Има го като банков продукт, но е с такса(каквато не трябва да има).

10

Анонимен

преди 5 месеца

Сега да одръстят едно яко общината, като не внимават чиновниците и какви ги вършат.

9

Анонимен

преди 5 месеца

На 88 г е време вече да си почина при дедо Боже.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Италианка, то щото у нас пенсионерите не вдигат кръвно, като си видят сметките за ток и нода, ами подскачат от радост.