61

Бунтата

преди 5 месеца

ТОВА СКАПО ПРАВИТРЛСТЕО НЕ Е ИЬБРАНО ПО ВОЛЯТА НА БЪЛГАРСКИЪЕ ГРАЖДАНИ И ТРЯБВА АВТОМАТИЧНО ДА БЪДЕ СВАЛЕНО И ВСЕКИ МИНИСТЪР ДА БЪДЕ ВКАРАН В ЗАТВОР.СЪЩО И БОКО ТИКВАТА ДА БЪДЕ РАСТРЕЛЯН ОТ НАРОДНИЯ СЪД!!!

60

Цветан Камелий :

преди 5 месеца

Кабинета не само е пасивен,но и много щедър към Посолството! Изпълнява всички инструкции в поза партер с нескрито удоволствие.Грижат се за комфорта,уюта и щастието на КенеFF Мърршшън,унищожавайки България. Защото така е демократично! И защото така им казаха от Посолството!

59

ББ

преди 5 месеца

Българите не са слепи...ако путин продължи този рекет...Българите ще запалят рафинерията и домовете на обслужващите я като доган-пеевски-борисов...опасни игри са това...хората не са слепи не ги подценявайте...пасивни са заради...умерената и не агресивна на Свободният Свят...ако САЩ и Кралството втвърдят позиция и дават подкрепа...сте ...мъртъвци!!!

58

Анонимен

преди 5 месеца

Ура ура ура искам бензин по 4 лв. литъра. Искам ceлянияma от пътя да изчезне. В София трафика ще се очисти от клепари с провинциални табели, нагли ceлянu и номера като РК, СО, ВР. Без ниска npoвинциална култура на пътя!

57

Анонимен

преди 5 месеца

До Малко за политика При продажба между две частни фирми държавата може да си завре златната акция някъде. Ако продажбата е напр. между Лукойл и турска фирма, кой от Боце, Шиши, Киро или Д.Добрев ще се опъне на Ердоган? Да не е луд: турските специални служби така ще погнат нещастника, че няма да си намери място! Да не говорим, че премиерът и председателят на НС ще козируват на Султана и поне 1 година БГ ще има трудности по доставка на петрол и газ

56

Анонимен

преди 5 месеца

Г-жа Цветанова май че не разбира,това личи от публикацията, че най-важният параметър при продажба е продажната цена и второ, че продажбата се осъществява между две частни фирми,които винаги могат да игнорират държавата. Просто Боце, Шиши Пеевски, К.Петков и сие си правят сметка да притиснат Лукойл, което е невъзможно. Да не говорим, че като скочат 2,3 млн. собственици на коли, на правещите се на отворковци политици и депутати много ще им се стъжни. Оставката на правителството е най-малкото.

55

Анонимен

преди 5 месеца

кой ще оглозга Нефтохима.партийните олигаси само това ще дадат на държавата. най-добре да ни продадат на РУмъния или Турция и да се прекрати мъчението да се направи държава от роби.

54

Железният Феликс

преди 5 месеца

Само Путин, Русия и ЛукОйл са ви виновни, а? Попитайте Богът На Приватизацията - Мавъра, когото боготворяхте и скачахте, че не сте червени!- защо Нефтохим бе продаден на безценица? Ако българите не бяха такива продажници и мислеха повече за България, приватизацията можеше да бъде с ум и мисъл за бъдещето. И Нефтохим, можеше да е български, и АЕЦ Козлодуй щеше да работи на пълна мощност. А България, можеше да е в топ 5 на ЕС икономиките и да е на нивото на Словения! Нека Путин да ви е виновен...

53

Анонимен

преди 5 месеца

Лукойл ако се продава , това означава че ще се прехвърли от левия в десния джоб на Путин. И нищо друго не може да се случи.

52

Малко за политика

преди 5 месеца

До Анонимен 57: Да, плашилото на Путин го размахват много хора и не само у нас. Дядо Байдън наскоро също се упражни по тази тема. Но ще е честно да се отбележи, че Русия не ни е заплашвала с нищо. Да, от време на време реагират чрез изказвания на някои откровено провокативни изпълнения на нашите евроатлантици, но само дотам.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Лукойл блъфира успешно, все пак те печелят стотици милиони на месец и ще плашат до последно та дерогацията никога да не се отменя. Основната грешка е на Кирил Петков и Румен Радев, още в началото на дерогацията трябваше да се гаранитра 50% отстъпка вътре в цената на бензина, а то от както влезе е само нагоре.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Бре, един евроатлантик с национално самосъзнание и на който не Путин му е виновен за всичко. Евролевите евроатлантици преобладават и крадат и продават държавата, размахвайки плашилото на Путин. Необходими са патриотични евроатлантици.

49

Кой ще купи Лукойл?

преди 5 месеца

Фирма, зад която стоят офшорни сметки на Ахмет Доган и Бойко Борисов? Напълно възможно, и това може да е причината за неестествената активност на ГЕРБ и ДПС за по-бързо премахване на дерогацията и изобщо за създаване на проблеми на Лукойл. Нали трябва да ги принудят да продадат, и то възможно най-евтино.

48

Малко за политика

преди 5 месеца

"Министерския съвет се възлага незабавно, в срок до една седмица, да въведе или да предложи на НС пакет от мерки, които да гарантират правото на България да одобрява или да забранява прехвърлянето на активи на "Лукойл"-България на други юридически и физически лица, при необходимост да придобие възмездно тези активи след провеждане на съответните преговори". ........... Държавата да е привилегирован купувач в сделка за продажба на частна фирма. Това ли ще правим? Ще стъпим на много хлъзгава почва

47

опетков

преди 5 месеца

До Анонимен48 Анонимчо, от руснаците нищо не се взема, дори и без пари да ти го дават. По-добре по-скъпо, но по-далеч от руските ***.

46

Кърджалия

преди 5 месеца

До 47.И като излезем(което не го вярвам)какво от това???Пак ще ни пуснат на нас-лапнишараните някой без биография,да ни яхне и...все сначало.И 5 да стане оФцете са си оФце.

45

М'глата

преди 5 месеца

ДПМ и евроатлантици и еврогайки и русофили и и всякаква рязана ***

44

Анонимен

преди 5 месеца

Руснаците няма да продадат,с руски или неруски петрол,рафинерията винаги ще е на печалба,по-малка или по-голяма.Ако държавата купи фирмата го одобрявам,но защо изобщо им я продадохме тогава.Костов има ли дял вътре

43

Анонимен

преди 5 месеца

Бойко Ноев беше министър на отбраната на Костов. Никой не помни какво образование е имал!

42

Анонимен

преди 5 месеца

Диверсификацията е нещо хубаво, когато намалява цените на енерийните източници и предварително на изключва доставчици. Ако всеки нов интерконектор за едно или за друго, отваря кранчето за скъпи продукти, по-добре да стои затворен!