65

Анонимен

преди 5 месеца

Хубав, лош, при Каракачанов ВМРО беше фактор. Сега е едно нищо.

64

джон

преди 5 месеца

и кагота се разровиш за тази малка група която държи овцете замирисва страшно на червени кхмлери които си крият сърповете и чуковете и червените им билети за убийци

63

Анонимен

преди 5 месеца

Имаме агент на ЦРУ за министър на отбраната. Той върши своя дълг към държавата на ЦРУ.

62

Анонимен

преди 5 месеца

Агент Иван и той се бори като президента ни срещу санкциите за Русия. За тези хора няма значение нищо човешко, щом Русия избива хора значи е добре, но ако това го прави Украйна или Израел това е много лошо. Такава им е цялата политика слугуване на Русия.

61

Анонимен

преди 5 месеца

И навремето България стегна едни танкове които подари на Македония... пък после се оказа че че те ги препродали . Описания случй е от преди 23 г , сега нещата се повтарят. Ми на такъв народ - такъв цяр .. Акъла не течен *** да се налива със Фуния .

60

Анонимен

преди 5 месеца

Стига сте ни занимавали с това рекламно лице на билла.

59

А РУСИЯ-МНОГО ХУБАВА

преди 5 месеца

КАЖИ ЗА РУСИЯ," ПАТРЕОТЕ" ?...... ОЛИГАРХИЧНА ЛИ Е?ПУТИН ИМА 450 МЛРД.... КАЖИ НЕЩО СРЕЩУ РУСИЯ," ПАТРЕОТЕ "

58

Хари

преди 5 месеца

Днес открихме топлата вода за бивши, настоящи и бъдещи политически ологоффреении на България!Само с крадене,паспорти и стрелба,няма да стане,трябва и цели за стрелба.По Козяк е добре!От север идва хлад!

57

до 61

преди 5 месеца

Важни са за БЪлгария,особено полезни при обилни снеговалежи и други бедствия.Минават и през вода.но ти си виждал такава машина само на картинка,а автомат от филмите на Сталоун.Със сигурност още и не работиш и не знаеш цената на парите ,които е плащал народа ни за тези машини.Никой не дава неизправна техника.Съвсем ни взеха за мезе.

56

истина

преди 5 месеца

е човека си го каза, платихме ф16-ките на 3на цена, сега и някакви неподвижни бтр ще ги платим на 3на цена, ние плащаме винаги на 3на цена за сметка на населението ни. Трябва да спрем да купуваме военна техника от америка и е време Европа да има собствена войска.

55

Шопендар

преди 5 месеца

Извадка от немската преса.всички държави си имат мафия,Само в България и Русия мафията си има държава

54

Анонимен

преди 5 месеца

Не ставали за война, но тоя и останалите руски наколенки твърдят, че ако ги дадем националната ни сигурност е застрашена. Другаре, трябва да решите, важни ли ни са, или не.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Билла торбичката къде ти е ва?

52

Анонимен

преди 5 месеца

Ох, миличкият! :)))

51

Така ли Шишо

преди 5 месеца

До сега не беше ли?

50

Анонимен

преди 5 месеца

Не е станала , ами винаги си е била. При комунизма само ДС и УБО живееха като царе останалата част бяха смъртни и бяха колени и бесени. Те цяха олигарсите тогава. Все едно и също е

49

хахаха

преди 5 месеца

и тоя иска иска да се сетим за него , обикаля студията като млада булка площад :)

48

Дедо

преди 5 месеца

Ама беше ЦЯЛ МАНДАТ с тия олигарси, нали бре...???Сега, като не си в вече в схемата, се говори много лесно от далеко...

47

сглобка

преди 5 месеца

Рекламния агент на Била пак се появи.Кофти Воеводо,не си вече във власта.Там е келипира.Мене ме нема в целата схема-Криско.Сигурен съм че не си го закъсал,комисионните от Ф16 които с Винету взехте са за милиони Евро,въпреки че янките още не са построили завода в който ще ги сглобяват и скоро няма да ни огрее да ги видиме поне.

46

уникален

преди 5 месеца

Брао Cвuнчo q така се праи рейтинг пред кухи кратуни , съпричастните към проблема критикуват проблема , ни лук яли , ни мирисали .