79

аноним

преди 5 месеца

Всички страни около нас зарадваха старите си хора,дори в Унгария дават и 13 пенсия,само нашите-мислещи само за себе си-управници-не помислиха за тях!!!!

78

Анонимен

преди 5 месеца

Той Хасан прибира пари, прибра парите за магистрали, прибра парите за поддръжка на пътищата както и за увеличение на заплати, търсете ги в офшорките му!

77

рижко

преди 5 месеца

дайте ги на бедните пенсионери, богатите нямат нужда и трябва да проявят малко солидарност

76

Анонимен

преди 5 месеца

Другако Цачева, дайте от джоба си *** бедните,а не от бюджета. Маршев хамелеон!

75

Анонимен

преди 5 месеца

А можахте да отпуснете 12 милиона лв. ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ за наглите и нахални украинци в България! Докога ще хрантутим тези неблагодарници???

74

буле

преди 5 месеца

гледай си киселото зеле, поне то да стане. фидоска2...

73

астора

преди 5 месеца

За мьрзеливите пенсионери с по три апартамента и две кьщи никакви пари

72

Анонимен

преди 5 месеца

Обещанието на Коморчо, че ще увеличат пенсиите от юли 2024 е цинизъм... Ще изчакат 7 месеца да умрат голяма част от по-възрастните пенсионери. Не го ли е грях цялото продажно правителство и тия 240 прасета в парламента, дето си гладуват 13 заплати и всякакви бонуси, че старите хора ще си отидат с отворени очи, че няма да видят нищо на Коледа и Нова година... Можеха да си купят нещичмо за трапезата....

71

Анонимен

преди 5 месеца

Има пари,разбира се,но крадливите родоотстъпници,управляващи в момента не искат да дават на бедните,а искат само да крадат и да правят далавери и фашистите в усраина

70

Км

преди 5 месеца

Съдбата на българските пенсионери е ,,УМИРАЙ ТРУДНО,,

69

Доката

преди 5 месеца

Е па земи от чекмеджето,па раздай на ората, белким, малко откраднахте.

68

ББ

преди 5 месеца

ЕСССР ако си мисли,че не им предстой ТСВ заради политиките им и предателствата Свободният Свят...повтарят грешката ...ВСВ,ако вЕбер с мафиотският си кръг в ЕСССР ще му бъде позволено да е фактор...имате животоопасни проблеми...Юнкер...Орбан...Меркел...Вебер..Доган-Пеевски-Борисов..много сте...слугите на путин...ограбващи животите на Народите на Свободният Свят!!!Ще ви СПРЕМ...или ще е КРАЯТ!!!Да е ТСВ...по добре..

67

ББ

преди 5 месеца

До Анонименда обясня на руският роб...пенсионера е...нетрудоспосдобен Човек,плащал 30-40 г осигуровки,доверил се на "дЪржавата"на децата си...на Народа си...работил за тях...и те пеевски-доган ограбват...старините им...излезте и обесете копелетата!!!Ако сте наследници на Апостола излезте и ги обесете!!!...или си оставате робЕ!!!

66

ББ

преди 5 месеца

чета руската пропаганда и ...не съм изненадан...дайте на пенсионерите плащали...обаче с платеното от пенсионерите....строихте руски потоци...пеевски е милиардер,без да продава и произвежда нищо...само ограбваше парите на пенсионерите...г-жо Нинова и го знаете и го облслужвате от 30 г.,защо????защото е руски агент..просто е...ограбват ли ви са руснаците и робите им!!!САЩ и Кралството..спрете Пеевски -Доган-Борисов...със всички средства ги спрете!ЕСССР...са руски роби!!!

65

Анонимен

преди 5 месеца

защо държавата не дава коледни надбавки на всички а само на пенсионерите??? Другите няма ли да празнуват коледа???

64

Анонимен

преди 5 месеца

аз смятам че в бюджета има пари за коледни надбавки за всички в България, не само на песионерите по 1000 лева на човек??? Сачева стига се изказва не подготвена!!!

63

Будинов

преди 5 месеца

Сачева,в бюджета има подаяния за бг пенсионерите не рални добавки.Така те учеше *** от банкя да баламосвата с по 50 кинта деменциите и ти повтаряш тази мантра като изоглавена.Времето на подхвърлените подаяния отмина безвъзвратно,колкото по рано го осъзнаете с малоумния ви безкнижник толкова по добре.На следващите избори сте в 5та глуха колкото и да лаете с дуловската порноактриса, клоуна от Хасково,мечтателя Чолаков и къдравата *** СЮ

62

Анонимен

преди 5 месеца

Ще има и 13 - 14 та заплата и бонуси ! Нали .l.

61

Сабри

преди 5 месеца

Защо трябва да има бедни хора в нашата страна ? Бойко ,Шиши.и половината в парламента ,са за затвора ! Инфлацията Гало пира и вместо всеки месец да актуализират пенсиите ,го правят на 1 ,07 ! До тогава ,какво ! Дгд Василев и &. ..l.

60

Професионалист

преди 5 месеца

Излиза така,че бонуси ще има за крадливите и мързеливи ци.ани,а за истинските българи няма да има...Но ние сме свикнали с това,при Баце нямаше бонуси ,а имаше чекмеджета.