8

Анонимен

преди 9 месеца

Подготвят ни за война с Иран или какво.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Полагат се нобелови награди на всички от ПП че продават земята ни и подаряват всичко на Украйна )

6

MNENIE

преди 9 месеца

Нобеловата Награда за МИР , трябваше да се връчи на Русия и лично на Путин . Защо ?1.Путин унищожи Био Лабораториите на Сина на Байдън в Харков Украйна - там се произвеждаше Ковид 19 и се пръскаше със САЩ Военни Самолети над целия Свят = Милиарди Спасени Животи .2.Руската Армия успешно избива Нацистите в Украйна - там са спасени Милиони Деца от Изгаряне в Къщи .3.Цената на Петрола , Природната Газ и Тока падна до нивата от 2005 година и ЕС може да посрещне Зимата в Уют .

5

АнонимеН

преди 9 месеца

ВЪПРЕКИ ТОВА НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ЗА МИР ЗА 2023-ТА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ПРИСЪДЕНА НА НАТАНЯХУ ВСЕ ПАК ТОЙ ИЗБИ ТАЙ-МНОГО ДЕЦА ЗА 2023-ТА

4

АнонимеН

преди 9 месеца

В ОТГОВОР: ИРАН Е ОБЯВИЛ, ЧЕ ЩЕ СЛЕДИ НОСЕНЕТО НА ЗАБРАДКИ С КАМЕРИ И, ЧЕ КОЯТО ЖЕНА СИ ПОЗВОЛИ ДА НЕ СИ НОСИ ЗАБРАДКАТА ОТИВА В ЗАТВОРА ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ А ЗА НОБЕЛОВАТА ЛАУРЕАТКА 31 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ПОДСТРЕКАВАНЕ ТЪЙ КАТО ГО ПРАВИ СИСТЕМНО!

3

Анонимен

преди 9 месеца

тези награди за мир са пълна смешка, само да напомня че Кисинджър и Обама (по негово време САЩ започнаха програмата да трепят с дронове без съд и присъда) са едни от получателите.

2

А Зелята

преди 9 месеца

Защо не са дали наградата за мир на Зелята и контранастъплението му ?

1

Анонимен

преди 9 месеца

Не може всяка година да се правят уникални научни открития. Затова и повечето нобелови награди се връчват по политически причини, а не защото някой нещо е открил. Това ежегодно връчване на такива награди, е безсмислено.