173

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен. Всички пазаруваме в Billa, вече са ни купили и продали 10 пъти. Ако ми кажеш как бойко си въртя *** да омаже чак тавана ще ти дам 10 марки...

172

Шкумбата

преди 9 месеца

Това ми напомня на един виц. Един пич отишъл при една жрица на любовта и и казал-ще ти дам 10 лв за ти го вкарам половинат и тя с есъгласила. Пича платил и го набутал целият, а онази вика- не е честно ти плати само за половината. Пича отговаря- да ама аз платих за втората половина.

171

Анонимен

преди 9 месеца

ПОКАЖЕТЕ ЗЪБИ НАЙ-ПОСЛЕ Г-ДА/Г-ЖИ/ УПРАВЛЯВАЩИ, КАКТО ПРАВЯТ РУМЪНЦИТЕ. НЕКА АВСТРИЙСКИТЕ ФИРМИ У НАС БЪДАТ НАКАЗАНИ ЗАРАДИ РЕШЕНИЯТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В АВСТРИЯ. ОТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ И ГИ ПУСНЕТЕ В ЕВРОПА, АКО НЕ НИ ПРИЕМАТ В ШЕНГЕН. ЗАЩО ГИ ПАЗИМ, СЛЕД КАТО ТЕ НИ БРОЯТ ЗА ВТОРА РЪКА ХОРА? СЪЩОТО Е БИЛО И КОГАТО ТУРСКИТЕ ПЪЛЧИЩА ЗАВЛАДЯВАТ БЪЛГАРИЯ. ПАЗЯТ СЕБЕ СИ, НО НЕ ИМ ПУКА ЗА НАС. ВЛАДИСЛАВ ВАРНЕНЧИК И ЯН ХУНИЯДИ СА ВОЮВАЛИ ТУК НЕ ЗАРАДИ НАС, А ЗА ДА НЕ СТИГНАТ ТУРЦИТЕ ДО ТЯХ. ТОВА Е ЕВРОПА!

170

Анонимен

преди 9 месеца

Смях... Австрия ни вкарват на страната на Германия първата Световна война.

169

аха

преди 9 месеца

Да изгоним EVN и А1....................вън от България!!!И да се връщат българските жеми , които гледат техните пенсионери, баби и дядовци!!

168

EVъN

преди 9 месеца

Австрия да си взима гнясния ЕВъН? М? Или трябва с павета и палежи да ги изринем?!

167

Анонимен

преди 9 месеца

Да вземем да бойкотираме австрийските фирми в България. Повече няма да пазарувам в Billa.

166

Алфред

преди 9 месеца

За какъв ви е шенген на вас българите ? Да ви напълнят с *** луци ли ?

165

Joko

преди 9 месеца

Нашите деби ли не разбраха ли , че с молби , с целуване на ръце и ниЗки метани нищо няма да получат ! Ако се съгласим само на Шенген по въздуха това не е подигравка , а директно унижение ! Какво направиха двете прасета от парламента по въпроса освен да си мерят долуподписаните. Нищо.

164

Анонимен

преди 9 месеца

Това е гавра с родината! Какви афганци?! Какво да правят тук?! Баба Меркелана ги е поканила! Кой друг е в Шенген при такива условия?!?

163

Анонимен

преди 9 месеца

Одеса е руска, и Киев е руски.

162

Анонимен

преди 9 месеца

До Крим не е руски. Не е , ама е! Факт.

161

Крим не е руски

преди 9 месеца

влизане ще има когато изгоним всички с руски паспорти.

160

мак

преди 9 месеца

По-добре е без шенген, отколкото да ни залива постоянна вълна гости отвсякъде.

159

Анонимен

преди 9 месеца

Аиде сега заплатите ни били високи=ми и затва нямате работници бе ***.В Австрия и Германия получавам 15 евро минимум на час начално ,а у дома искате да ме праскате за половината .Колкото до границата които е зависим от нея тои и да си и плаща издръжката и охраната=нали е външна граница на евросъюза ,ако зависи от мен отварям я веднага и да си берат гаилето в Шенген

158

до 168

преди 9 месеца

До РБ,от тия по-високи заплати накъде,получавате на час повече от европеец на месец и то без да сте работили,като добавим,че нямате разходи-имате безброй собствени имоти,ток,вода не плащате,храна не купувате,какво повече искате,не се наядохте и не се накрадохте,лакомията ви съсипа планетата

157

РБ

преди 9 месеца

На българите не им трябва Шенген , а работа и по-високи заплати !!! За 30 г демонкрация разкостиха България и прогониха милиони българи !!!!

156

ХХ

преди 9 месеца

Шенген умре ,по границите проверяват гражданите на ЕС , а милиони влизат незаконно !!!

155

СС

преди 9 месеца

Гърция и Италия са в Шенген , но пускат най-много незаконни емегранти !!! Защо Европа узаконява незаконните емигранти ???

154

Горд Българин

преди 9 месеца

До Анонимен 163 Да ОМВ, А1 и Лидъл са австрийски компании и единственото, което остава тук са мижавите заплати, които дават на хората. Печалбите се изнася от България и се съмнявам да си плащат данъците тук. Така, че аз от години не пазарувам от тези.