10

Анонимен

преди 4 месеца

Изляли са част от злобата си и затова е позеленял

9

АнонимеН

преди 4 месеца

ЕКО АКТИВИСТИТЕ ОБЯВИХА, ЧЕ СА СПОНСОРИРАНИ ОТ ПАРТИЯТА НА ЗЕЛЕНИТЕ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗОЛУМИ ПРАВЯТ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПАРИ ПОЛУЧАВАТ!

8

АнонимеН

преди 4 месеца

РИБИТЕ ОТ ОЦВЕТЕНАТА РЕКА СЪЩО СЕ ПРИСЪЕДИНИЛИ КЪМ ПРОТЕСТА СРЕЩУ ЕКО АКТИВИСТИТЕ КАТО СЕ ОБЪРНАЛИ С КОРЕМИТЕ НАГОРЕ! ТАКА Е КАТО ПРЕДНИЯ ПЪТ НЕ ИМ ПОВДИГНАХА ОБВИНЕНИЯ ВЪВ МАСОВО ИЗБИВАНЕ НА РИБАТА В РЕКАТА!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Колко екологично!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Не можеш да се наречеш истински природозащитник докато не залееш със супа картина на 400 години или не изсипеш няколко тона химикали в реката за да й придадеш зеленикав отенък.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Ооо, я вижте каква красива цветна картинка! С какво са я оцветили в зелено? Браво, природозащитници!!

4

Анонимен

преди 5 месеца

"Италиански природозащитници използваха днес боя, за да оцветят в зелено водата в Канале гранде във Венеция в знак на протест"-----------Утре същите ще протестират срещу завод, чиито химикали са оцветили водата на някоя река. Въпросът ми е докога ще ги наричате "природозащитници"?

3

Анонимен

преди 5 месеца

По принцип не харесвам прехвалената жабарска клоака, но тези екоталибани трябва да бъдат БЕСЕНИ по площадите, без съд и присъда.

2

Ако-активист

преди 5 месеца

Добре изглежда. Ако и добавят и торий ще свети нощем със зелена светлина.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Поради това, че живакът е по-чувствителен от биметалната пластина,показанията на термографа са по-неточни от показанията на термометъра,като грешките в показанията могат да достигнат 2-5 гр.С. Ето защо,след всяко отчитане на психрометричния термометър следва да се извърши корекция на термографа чрез изчертаване на 2-3 mm чертичка върху термограмата на стойността,показана от термометъра.Въпреки относителната неточност на термографа,в световен мащаб той е по-често използвания уред за измерване.:))