17

Анонимен

преди 4 месеца

11, пияницаглупак, най-добре теб да хвърлим на прасетата. Излишно либерастично пце си. Виждам че обожаваш педофилите и психопатите от холивуд. Да не би синковеца ти да ти е довел зетко?

16

Справедливост....!!?

преди 4 месеца

Ако няма пари госпожата какво друго и остава? Едни едва свързват двата края , а други си живеят....

15

дреме му

преди 4 месеца

Точно така каза,като го предупредиха,че холивуд му е вдигнал мерника!С неговите 360 млн си живее както му е кеф!Да е жив и здрав,много е готин!

14

Елементарно Уотсън

преди 4 месеца

Обръснала си е косата като е разбрала че е гей за да прилича на мъж.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Никога не казвай Никога!-:)

12

Анонимен

преди 4 месеца

НовиЯТ на Уил Смит се казва Дуейн Мартин.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Уил Смит е гей и държи тази плешивата само за парлама. Наскоро бяха излезли снимки с любовника му.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Уил Смит е скъпоплатен актьор,реклами ,договори. Всеки знае как действа машината Холивуд! А и двамата знаят неща,които не трябва да излизат на яве.

9

пияница мистик

преди 4 месеца

Ей това му е хубавото на демокрацията. Можеш да си правиш каквото искаш. Имат си отворена връзка и всеки прави каквото му е кеф, но пак са си семейство. Имам досущ подобен приятел. Имат 3 апартамента, той си живее в единия, жена му в другия, 3-я под наем. Синовете на Запад. Събират се заедно за всички големи празници. Ето, тази примерно спи с 20 години по-млад от нея, Уил Смит пък се оказа гей. Айде *** в Северна Корея и живей така де :))) И двамата ще ги хвърлят на прасетата да ги изядат :)))

8

Анонимен

преди 4 месеца

На кого му пука?!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Някои не разбират какво казва. Сигурно преводът е виновен!

6

Тео

преди 4 месеца

Ами да са живи и здрави. Тая според мен е от някакъв слузест тип. Успяла е да направи от един хетеросексуален мъж гей! И оосле цвили защо той не иска да се връша при нея, и то с някаква нотка на снизходителност. Подпечатала си е еднопосочен билет за нещастие! Да и е честито! Пореден пример, че една жена може от един лъв уфсъ да направи, както и на обратно(но за последното не съм сигурен).

5

Анонимен

преди 4 месеца

Ето едно интервю с Джейда ,продължава да се гаври с Уил.Вика че имало и нещо добро за Уил и че тоя дето хванал Уил Смит да се *** с друг мъж му били предлагали пари уж за някъв бизнес проект .Като остава с впечетление че са предлагали пари на тоя ,който е хванал Уил на калъп да не се разприказва.https://youtu.be/9lok-Vjqajs?si=kQRolXMsiPKOnBwO

4

Анонимен

преди 4 месеца

На Оскарите като удари Крис Рок ,каза да не говори за жена му .В замяна Джейда казва че не били заедно от 6 години.Колко по смешен от това можеш да станеш тръгваш да защитаваш някой дето ти изневерява и дето казва че се е разделил с теб и открито показва презрение към теб.Да не говорим че Джейда е спала с приятели на синът им,но Уил пак стой да го правят на *** .

3

тТт

преди 4 месеца

Тази се оказа егасимо егоистката и бръмчалката. Жалко за Уил смит, изглежда ми пичага.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Уил Смит е може би най гавреният актьор в редит .Съсипа си кариерата заради тая да в защитава а тя не го бръсне за 5 стотинки и открито казва че са разделени.Сега няма филми с него вече и сега уж не се разделяла с него ама се изнесла от тях.

1

Модерности

преди 4 месеца

И такива ги има - поне е наясно , че не и е верен " докато...". Ползва си екстрите, харчи пари , той " работи". Познавам поне 3 такива семейства . Щастливи са си. Полуразделени