150

Малко за политика

преди 6 месеца

"България има нужда от външнополитическа стратегия"? Нашата външнополитическа стратегия е ясна: управляващите ни правят не това, което е в интерес на България, а това което им наредят от САЩ и Брюксел. И това Марийка нарича "да говорим в един глас". А то е всъщност да говорят в един глас господар и слуга. И така е не от сега, а още от времето на трите мандата на Бойко. Може и така, но, първо, не е в наш интерес, и второ, слугите никой не ги уважава.

149

Анонимен

преди 6 месеца

Е,нали сме в ЕС и НАТО от дълги години?Гаргамелката за каква изолация говори?

148

Анонимен

преди 6 месеца

Ох на мама българската булка..

147

Анонимен

преди 6 месеца

За съжаление е повече европейка,отколкото българка! Не ни трябва!

146

Анонимен

преди 6 месеца

Държи се като стражар на европейските интереси! Не на българските!

145

ГАРГАМЕЛИЗАЦИЯ

преди 6 месеца

УЧУДВАЩО Е КОЛКО ПРООСТИ И ОБЪРКАНИ СА "УМНИТЕ" И "КРАСИВИТЕ" КАКТО ГИ ХВАЛЕХА ГЕРБ-СДС И ПП-ДБ!!! ДОРИ ЗА ЕЛЕМЕЕЕНТАРНА ПОМОЩ КЪМ БЪЛГАРИТЕ В РСМ И СЪРБИЯ -"Нашите сънародници казаха, че им е необходимо да познават механизмитеза писане на жалби и отстояване на права." - ИМ ТРЯБВА ФИНАНСИРАНЕ СИГУРНО ЗА МИЛИАРД, ВМЕСТО ДВАМА-ТРИМА "УМНИ" И "КРАСИВИ" ДА РАЗРАБОТЯТ И ПОДДЪРЖАТ ПОСВЕТЕН САЙТ!!... И КАКВО РАЗБИРА ГАРГАМЕЛ ПОД "България излезе от европейската и международна изолация"??!!!...

144

Молба!

преди 6 месеца

Към редакцията: Моля, уважавайте чувствата на читателите си и преди да пускате снимки/видеа с Мария Габриел, пишете предупреждение с големи букви. Има хора, които лесно се травмират, неуравновесени и могат да прибегнат към насилие, когато са стресирани от нещо. Да не говорим, че може да има и малки деца, които лесно сънуват кошмари

143

Анонимен

преди 6 месеца

до 149 - някъде четох че за някаква височина "може и за тази да е" ако я вземат русите нацистите трябвало да избягат на 25 км. на запад,към друг укрепен район.

142

Анонимен

преди 6 месеца

КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.

141

Иван

преди 6 месеца

Хаджидимовската любителска на брюкселско семе пак се оригна и замириса сладникаво.

140

Анонимен

преди 6 месеца

Тази не знае какво говори.

139

Анонимен

преди 6 месеца

Бла, бла бла... Само клишета. То какво друго и да се очаква от един еврокомисар?

138

Анонимен

преди 6 месеца

Еж па тая!

137

Анонимен

преди 6 месеца

Херсонско направление, левия бряг на Днепър, Кринки. Зомбитата на киевският наркокартел продължават да държат плацдарма в Кринки, а руската артилерия и авиация ги обстрелват. Може да се каже, че всичко е същото, но това не е съвсем вярно. Руските бойци са организирали унищожаването на вражески лодки, които транспортират допълнителни сили до Кринки и извеждат ранените оттам. През последните 3 дни са унищожени около 25-30 моторни лодки, което значително надвишава ефективността, показана по-рано.

136

Анонимен

преди 6 месеца

Донецко направление, Авдеевски участък. На северния фланг продължават боевете край разрушеното село Степовое. ВС на Рф се укрепват на заемани преди това позиции. Засега за ВС на РФ не е възможно да се постигне значителен напредък. На южния фланг основните действия през изминалото денонощие бяха регистрирани в югоизточната част на Авдиевка. ВС на РФ поеха пълен контрол над Донецката пречиствателна станция, която се намира североизточно от индустриалната зона. Боеве се водят и на югозапад от промзоната - там ВС на РФ атакуват позициите на зомбитата в района на пясъчната кариера.

135

Анонимен

преди 6 месеца

Направление Запорожие, Ореховски сектор. Основното направление на т.нар. контранаступ се превърна в зона на насрещни боеве. Зомбираната по натовски стандарт биомаса се опита да си върне загубените преди това позиции, но не успя. Сега схемата е следната: зомбитата на киевският наркокартел се опитва да атакува, но руснаците парират и контраатакуват, при което киевската хунта често губи още повече територия. По непотвърдени данни ВС на РФ са успели да напреднат 1 километър в района на Работино. ВС на РФ водят Настъпателни действия и в района на Вербовой.

134

2

преди 6 месеца

Щурмът е в ход. Ако ВС на РФ успее да превземе този опорник, разположен на тактическа височина, това значително ще облекчи позицията им в този сектор. ВС на РФ също разшириха зоната на контрол около височина 215,7 в северната част на Клещеевка, която наскоро беше завладяна от ВС на РФ. Освен това има съобщения, че необичайно голям брой зомбита на киевската хунта се предават в района на Артемовск.

133

1

преди 6 месеца

Соледарско направление, Артемовски участък. През последните седмици ВС на РФ се активизираха в този участък на фронта и оказват натиск върху зомбакнацистишена както на северния, така и на южния фланг на Артемовск. На северния фланг ВС на РФ има бавен, но стабилен напредък към Богдановка. Зомбитата на киевският наркокартел правят опити за контраатака, но те са отблъснати от руските витязи. Освен това ВС на РФ заемат позиции около укрепения район Валяновски разсадник, който наскоро беше прочистен от зомбакнацистишени. На южния фланг ВС на РФ се доближиха до най-важната крепост на киевската хунта

132

Анонимен

преди 6 месеца

600х. военнозадължени украинци все още са на територията на ЕС, каза депутатът от Бундестага Родерих Кизеветер в интервю за Welt. Само в Германия има около 220х. украинци в военна възраст. Това са приблизително 10 дивизии, припомни служителят. Кизеветер се присъедини към популярното мнение в ЕС, че младите хора трябва да се приберат у дома и да помогнат на родината си. Има съмнение относно бойната ефективност на такива бежанци - те разбира се са и бандеровци, но едно е да си чешеш езика в добре уредената Европа, а друго е да гниеш в окопите за Зеленски.

131

2

преди 6 месеца

от обсадата на Ленинград и всички ужаси на войната, срещу Малев беше образувано наказателно дело по статията "реабилитация на нацизма". Голям любител на пътуването, съдейки по социалните мрежи, Малев отиде в Русия на Нова година и се настани в хотел. Но руснаците имат добра памет. Те не забравят такива клоуни. На сутринта в стаята дошла полиция и арестувала Малев. Съдът му налага мярка за неотклонение по време на разследването - задържане до февруари 2024 г. Мечтата на американеца все пак ще се сбъдне - той ще празнува Нова година в Русия.