136

ББ

преди 5 месеца

ТСЯВ...бърза превантивна...САЩ можете да го направите и да дадете шанс на ЖИВОТА на Света ни...до тук я докарахте с компромисите...ск заплашва Света ни с подобна...не ми се умира...но го предпочитам пред носенето на руски рубашки!!!и турски грабежи!!!

135

ББ

преди 5 месеца

от едно земетресение заради корупционните ти семейни схеми уби толкова турци,по време на войне са давани толкова жертви,САЩ ще ти отговори достойно и в стил...20 век!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят...

134

ББ

преди 5 месеца

Верно ага,доган ага така ни управлява от 30 граби,касапите са аверите ти палестинци убиващи с калашници деца по време на парти ага,отвличащи жени и деца...възрастни хора ага,САЩ никога няма да приемат това...Тръмп...надаждата ти е в затвора за измами и кражби...или ще настане Световна Революция срещу тирани като теб,путин,си и компания,забравята Народите...и БОГ!!

133

политици не хранят

преди 5 месеца

БИЛ СЪМ ПРИ ВОЙНА ! БАНКИ И СУПЕРМАРКЕТИ ЗАТВОРЕНИ, НЯМА БЕНЗИН, ОТ 21.00 ДО 6.00 ВОЕННИ ПАТРУЛИ СТРЕЛЯТ НА МЕСО ! ИДЕ ВОЙНА ! СТЯГАЙ СЕ ! ЕДИН ДВА ДЕКАРА ДВОР С ЦАРЕВИЦА, КАРТОФИ, ЗЕЛЕ, КОКОШКИ, КОЗИ, КЛАДЕНЕЦ ГЕРАН, ГАЗЕНА ЛАМПА И ДЪРВА ЗА ПЕЧКАТА ! ДАЛЕЧ ОТ ГРАДА ! ГОСПОД ПОМАГА НА ОПРАВНИТЕ ! ЗЯПАЧИ И ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ НЯМАТ ШАНС ДА ОЦЕЛЕЯТ !

132

Анонимен

преди 5 месеца

Ех, да имахме и ние поне един политик, който да мисли, а не само да се подчинява на господарите. Май не е трябвало Русия да ни освобождава. Още не знаем какво да правим с тази фиктивна свобода. Свободата не е за всеки и на нас определено не ни прилича.

131

Анонимен

преди 5 месеца

Голям политик си бе Ердоган,на нашата България трябва един Ердоган.

130

Анонимен

преди 5 месеца

САЩ се зъбят на 2 милиарда мюсюлмани заради псевдо-държавата израел.. голяма грешка.

129

Анонимен

преди 5 месеца

Кой ще му даде Ф16, ако САЩ ги няма? Нали сам поиска от САЩ Ф16. Цялата политика на Ердоган е противоречива. Търгува с Израел, а плюе по него. Че и на кюрдите не дава автономия, поне.

128

nimportequi

преди 5 месеца

ЕрСултан спечели изборите с измама. Няма как да правиш такива далавери в строителството и да падне цял град и да го изберат пак най-корумпирания.

127

Ченгене парлама

преди 5 месеца

Ашколсун кьопоолар!

126

Анонимен

преди 5 месеца

Всички тюрки бяха в Съветския съюз, без Турция, заради САЩ!

125

Грун

преди 5 месеца

Ердоган е моя човек! Велик ръководител на Турция и посланик на мира!

124

Анонимен

преди 5 месеца

САЩ е НАТО. С тази критика Ердоган никога няма да получи Ф16 и каквата и да било, от САЩ.

123

Така е то

преди 5 месеца

Ах, палачът на кюрдите станал за една нощ истински човеколюбец и борец за справедливост. Същият, който напълни затворите с политическите си противници. И трови душите на тюркоезичните народи с великотурска шовинистична пропаганда. Този, същият, продължава необявената си война срещу сирийските и иракските кюрди. Заплашва Армения и даде подкрепа на Азербайджан за етническото прочистване. Заплашва Иран и арабските си съседи, редовно се зъби и на Гърция. Един миролюбив хуманист -- това е Ердоган...

122

Ами с Хамас е Ок?

преди 5 месеца

Така ли Ердо! Искам стена - която започва от вас на изток цялата източна падмина зад нея ! Честно

121

Анонимен

преди 5 месеца

Никой няма да помогне на палестинците! Всеки си гледа интереса. Но когато САЩ се сгромолясат, което след като разорят Европа, ще се случи неминуемо, в региона ще има големи промени.

120

Анонимен

преди 5 месеца

Единствено справедлив е Бог! А според него се очаква катастрофално земетресение в Турция! Нека Ердоган помисли за това, а не за САЩ!

119

Туркиня

преди 5 месеца

Знае се, че ердуraню е било благословено от Бог с xeмopoид с образа на мyaмед. То с охота го показвала на ислямските миряни, за да мoгат те да се любуват на святото чудо, галейки го и целувайки го. Xeмopoидът бил лeчебен и лeкувал вярвaщите от кoварни бoлести в името на Ъaлаxa бога наш!!!

118

Анонимен

преди 5 месеца

Та, Ердоган използва "османски" по две причини. Първата да подчертае Турция, като правоприемник на Османската империя и втората защото бидейки мюзюлмани арабите са били от пълноправните поданици на тази империя, а от там и намигане към Сирия, като територия и арабите, като, османски. Таке Ердоганчо, Така е било ..... и по времето на Тъговията с "Бели Роби".... от територията на Европа към Мека.....

117

Таня

преди 5 месеца

Ама без САЩ всички вие, тюрбани, чаршафи всякакви други тарамбуки ще си правите каквото си искате. Затова не ви изнася. Няма джихад, няма коран, няма ислям и това ви бърка по дупките. Не можете да завземате прогресиращи страни, не можете да колите наред. А някой е шавнал, а са го изравнили със земята.