6

Случаен минувач

преди 5 месеца

Ветрогенераторът въобще не е толкова екологичен, колкото го представят. Щом се счупи перка, тя става екологичен проблем. Нали видях снимка - булдозер се опитва да счупи на по-малки парчета отработени перки. А слънчевите генератори заемат селскостопанска площ, която би могла да се ползва за отглеждане на различни култури.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Има резултат от COP28. - https://dzen.ru/video/watch/650bead634c9812327df9b26 - Делегатите на срещата на върха за климата COP28 бяха очаровани от музиката и песните на руския момичешки ансабъл за сибирски фолклор.

4

Анонимен

преди 5 месеца

И кой ги натиска, по няколко зелени унищожаващи картините или тровещи реките с химикали,или лежащи по улуците, но облечени и ползващи петролни продукти и МПС да дизел,бензин.Е даже и във фотоволтаиците и ветрогенераторите има пластмаси,масло и метали,добивани от нефт,и не зелена енергия.Като са толкова зелени,да изоставят всичките тези продукти и да кажат как ще живеят,даже за храните им трябва газ, торове,химикали и всичко,което природата дава от недрата си и повърхността си, за да дарява живот

3

ТУСК

преди 5 месеца

Предвид простотиите който предлагате нормално е да има отпор в даден момент. Все пак болшенството от хората искат да живеят нормално а не да се върнат в средновековието като в западнала европа да ям буболечки да ходя с колело на работа и целия ми живот да е под наем на батерии. Ареее не мерси ааааааа Аре нема нужда.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Ами да спрат първо въглищата . Те са напълно заменими от АЕЦ и газ . После да накарат корабите да не карат на мазут а поне на дизел . И готово . Тия цапат най много а те били против газа който си е чист .

1

Анонимен

преди 5 месеца

Тези, които не искат фосилни горива и електричество да живеят като амиши в 18 век.