73

това е доказателство

преди 5 месеца

че парите не носят ща,стие,българите са наи-богати,въшливи с пари,а пък виждаш ли били нещастни,ами то краденото не насища(прочете си има такава приказка,дето един откраднал един вол,но въпреки това не се наял),докато не почнете да си изработвате хляба със собствени ръце така ще е,чуждото не е садко,а вашите пари до стотинка са крадени

72

ПРАВИТЕЛСТВАТА!

преди 5 месеца

Нещастни сме заради бесовете на последните правителства на Киро и Козяк.

71

Христо Христов

преди 5 месеца

До 77 "Най-нещастни, но за сметка на това най-бедни!" - и за сметка на това най-про'с'ти!

70

Христо Христов

преди 5 месеца

До 71 "Хората се учат от тях на мръсотии." - Ц. Хората си ги избират.

69

Васко

преди 5 месеца

Най-нещастни, но за сметка на това най-бедни!

68

Анонимен

преди 5 месеца

ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ИЗСЛЕДВАНЕТО Е ПРАВЕНО НА ГРЪЦКАТА ГРАНИЦА-ЦЯЛО ЛЯТО НЕЩАСТНИТЕ ЗАДРЪСТВАТ ГРАНИЦИТЕ С ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ!МОЖЕ И НЕДОВОЛНИТЕ, ЧЕ ЗА ВСИЧКИ ПРАЗНИЦИ НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА ДАЖЕ В КЪЩИ ЗА ГОСТИ! МНОГО НЕЩАСТНИТЕ ЖИВЕЯТ В СОБСТВЕНИ ЖИЛИЩА И ПО ЕДНА ДВЕ КЪЩИ ПО СЕЛАТА!НЕЩАСТНИТЕ ПЪЛНЯТ КОЛИЧКИ И ОПАШКИ НА КАСАТА!ЗАДРЪСТВАНИЯ ВСЕКИ ПЕТЪК!СУТРИН СЪЩО ПЪЛНО с НЕЩАСТНИТЕ ПО ЕДИН ВЪВ КОЛА И ВЕЧЕР НЯМА КЪДЕ ДА ПАРКИРАТ!

67

Libre comme air

преди 5 месеца

Горките терманци...по нещастни от. Българите!!!Вов. Виц!!!

66

Черньо Гледов

преди 5 месеца

А, на все по-добре вървят нещата. Нали все с германците се сравняваме, сега поне по това ще сме пак рамо до рамо. Съюзници от векове за векове -- такава е общата ни участ, братя германци... Ако и на жизнен стандарт го докараме пак близо до германския, нека пък да сме и малко по-нещастни от тях!

65

Анонимен

преди 5 месеца

Предполагам визират новите германци, които ходят редовно в джамията, не работят, но чакат от държавата.

64

Питали са обикновени

преди 5 месеца

хора.Я да попитат политиците и висшите ни чиновници.Държавата е превърната от тях в средство за личен просперитет,за собствена употреба.Хиперзаплати,пълна държавна издръжка,коли,слуги,всякакви екстри.Гласуват си каквото трябва за лично благоденствие.Вече не са корумпирани,комисионери е новата категория.Плямпат по ТВ как правят всичко за народа,лъжат на воля,а ТВслугинажа тиражира.Хората се учат от тях на мръсотии.Главната вина за лошото ни положение е отвратителното държавно управление.

63

Анонимен

преди 5 месеца

Това си и манталитет у нас българите. Аз в момента съм много добре - но никога няма, да се похваля, защото като повечето си сънародници съм суеверен и ако кажа, че всичко е Ок , вси светии и хиляда несполуки ще ти се струпат на главата.

62

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 67 - На Петко Бочаров е фразата "Да, ама не!", не на Кеворкян. Иначе си прав.

61

Анонимен

преди 5 месеца

61 - ПА КАТО ПОРАСНАТ ДА ГИ ПРАЩАТ ПО ФРОНТОВЕТЕ. НЕ НЕ НЕ. СВЕТЪТ ОТ СЕГА НАТАМ ВСЕ ЩЕ Е ВЪВ ВОЙНИ. КАКТО Е ТРЪГНАЛО ГУБИ СЕ ВОДАТА, ЗЕМЯТА "ПЛОДОРОДНАТА", И Т. Н.

60

Анонимен

преди 5 месеца

до 64 - Умишлено може би са я свалили цената, като са мислели че ще уплашат Путин. И както казваше Кеворкян! - ДА АМА НЕ.

59

Анонимен

преди 5 месеца

До 63.До Анонимен 58 - Ами, сметни го и ти, в Плевен билетчето е 1.50. Средната не гони 3000лв./Една поговорка дето има като мълчиш си по умен.Да си чувал че за ученици и пенсионери има намаление а за всички останали има месечни карти която е 70 лв за 100 пътувания в Плевен специално ?Или ти умираш да се правиш на жертва ?

58

Анонимен

преди 5 месеца

57 - ТЪМНИТЕ ша наваксат.На село преди няколко години "семейство" от 3 души тъмни "купиха" имот, застроиха 5 кв. м. и се почна. Сега там са 13 души със 2-3 залепени една до друга стачки.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Do 59Цената на газта по едно време беше по ниска от цената на газта преди инвазията

56

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 58 - Ами, сметни го и ти, в Плевен билетчето е 1.50. Средната не гони 3000лв.

55

Христо Христов

преди 5 месеца

До 57 Е па да внасяме по 80000 афганистанци и африканци годишно, и отгоре на това украинци и латиноси, и България ще расте като Холандия, че и повече. Аман от неграмотни про'с'таци!

54

Анонимен

преди 5 месеца

Няма деца, няма щастие