107

От пр100 българин

преди 6 месеца

До 118 българин. . . . . обикновените палестинци" от Газа да не скимтят,защото те си избраха хамас,те си ги подрепят,те копаха и изграждаха тунелите,те съдействат и помагат на хамас,те си искат хамас.Сега ще си понесат заслуженото. . . Както българите си избраха политиците! Сега да не скимтят!

106

иво

преди 6 месеца

Две държави създадени от престъпници и убийци, авантюристи, и друга ***. Израел от терорiстическа организация която създава държава наречена Израел .Не напразно тези терористически държави си приличат и се подкрепят като Америка всяка година дава безвъзмездна помощ от 4 милиарда--- военна помощ .

105

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 6 месеца

Да ги изкоренят! С терористи, каквито са и кремълците, така трябва да се действа! До корен!

104

Анонимен

преди 6 месеца

СЪЩИТЕ МИРОЛЮБИВИ ПАЛЕСТИНЦИ СА НАПРАВИЛИ ТУНЕЛИТЕ, ПРЕДАДОХА ИЗБЯГАЛИТЕ ЗАЛОЖНИЦИ И СЕГА ПЛАЧАТ! КАК САМО СЕ РАДВАХА НА ГЕРОЙТЕ УБИЛИ СПЯЩИ ХОРА!ЕЕЕЕЕ ЩЕ ОТИДАТ ПРИ ЕРДОГАН! ДА СЕ СПАСЯВАТ ПРИ СЪСЕДИТЕ! НООО НИКОЙ НЕ СИ ОТВАРЯ ГРАНИЦИТЕ!

103

Наблюдател

преди 6 месеца

Палестинците да емигрират в Египет, Катар, ОАЕ, Саудитска Арабия, Иран и Турция.

102

Virtuozzo

преди 6 месеца

Израел е терористична държава !САЩ и израел са тумори на човечеството !Над 7 хиляди убити деца за месец ,за 2 години в Украйна са малко над 500 !Правете си сметката !

101

Lina

преди 6 месеца

За тях е позволено. Те са евреи.

100

Анонимен

преди 6 месеца

Имаха 2 месеца да се разкарат и приятелите им от арабските държави да ги приемат, и едното и другото не се случи и сега ще бъдат заровени под останките на Газа, същите убийци на деца и терористи като рашия са.

99

Анонимен

преди 6 месеца

Сега ще трябва да се събере оръжие и за Палестина, както събраха за окрайна.. Нали трябва да се изравнят силите...

98

Анонимен

преди 6 месеца

Ми то майизраелжкъе излязоха по големи терористи от Хамас )

97

Косача

преди 6 месеца

Е, кой е злодеят сега?!

96

Анонимен

преди 6 месеца

Най-голямото зло е Краваристан.

95

Анонимен

преди 6 месеца

до 104 А защо тогава в този ред на мисли Англия защитаваше тази отслабена османска империя до последно? Кажи веее? Що не я нападна? Щото Османската Империя беше протеже на Англия. И вие чакате някой от западняците да ни освождаваше тогава? Наивници до откат!

94

Руя

преди 6 месеца

Израелските изверги показаха на света какво представляват.Проклети да са.

93

Анонимен

преди 6 месеца

100 Русия е имала военна сила, за да скочи наОсманската империя по-рано, но не е искала това.Тя "скочи" на едва империя, която бе в заход, която бе наречена "болния човек на Европа" и загиваше.По това време Русия бе слаба от изтощителни й войни в Азия и отслабено стопанство.Но започна войната с Турция, защото разчитаме именно на отслабената османска империя, на помощтта на българското опълчение и логистичната подкрепа на българското население, което искаше да направи вечно благодарно и Проливит

92

Анонимен

преди 6 месеца

А българските политици осветиха народното събрание със знамето на Израел, срам и позор

91

Анонимен

преди 6 месеца

до 100 И така попречиха краварските ти идоли на Хитлер, че 3 години от началото на войната даваха само суровини през Беринговия проток на Русия и чакаха на къде ще подухне вяяятърааа, кравар! Видяха че братушките започнаха да мачкат немците и те хоп решиха след три години да пратят войски в Европа. Що не ги пратиха още 1941-ва година като са съюзници със СССР ве, кравар Сър Пичук, А?

90

Анонимен

преди 6 месеца

До 80. За да скочиш на Турция преди 1877 се иска сила. Дали Русия е имала необходимата военна сила да скочи по-рано.

89

Анонимен

преди 6 месеца

Хамас да вика на помощ Русия която ги подкукороса да нападнат Израел и се спотаи, а сега им гледа сеира и потрива доволно ръце.

88

Сър Пичук

преди 6 месеца

Така попречи Русия на хитрел, че имаха и пакт. Рибентроп-*** се нарича. До тогава нямаха проблеми с нацизма рашките