440

0880

преди 6 месеца

До НЯМА ВЕЧЕ УКРАЙНА --- дали украинка от Харковска област може да закупи женски накити от Париж за 1 милион долара, г-жо зеленска?

439

Обективен

преди 6 месеца

Ирландия намалява помощта за украински бежанци от 220 Евро на седмица на 38,8 Евро на седмица. България е просперираща и богата и дава по 50 лева дневно, да си зареждат ягуарите .

438

НЯМА ВЕЧЕ УКРАЙНА

преди 6 месеца

"Олена Зеленска: Спре ли помощта от Запада, ще умрем" - Т.Е. ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАНИЕ, ЧЕ УКРАЙНА СЪЩЕСТВУВА САМО КАТО ПРОТЕКТОРАТ НА САЩ. Протекторат (от лат.: protection опека, защита) е форма на политическа зависимост, при която държавата, при съхраняване на държавно си устройство, е зависима в политиката си от по-силната държава протектор.

437

лицемери и двуличниц

преди 6 месеца

До АзНие си обичаме Русия, смешниците са тези които се променят според това от къде духа вятъра. Родителите ви весело махаха с букетчета на манифестация към партийните другари, а вие сега сте супер-атлантици. Ето ги "смешниците"...

436

Анонимен

преди 6 месеца

Побързайте, моля!

435

Анонимен

преди 6 месеца

тая кифля е похарчила 1 милион долара за бижута в ню йорк....ама няма кой да спре "могилизацията"

434

Аз

преди 6 месеца

Гледам смешниците русофили как цъкат минуси яко! Цъкайте си смело, оставате си тотални смешковци ! :-)

433

Анонимен

преди 6 месеца

До 82-ОМБР Освобождава доста и ще продължава. Погледни картата и ще си отговориш колко е освободила. Явно ти е трудно мисленето, като задаваш такива *** въпроси.

432

Анонимен

преди 6 месеца

Умирайте, че съсипахте цяла Европа с малоумието си.

431

Михаил Петров

преди 6 месеца

Не просто ще се смени посоката от която се дава нареждане , никой не иска толкова хора да умират. Просто друг командва. Това се вижда и сега

430

game over

преди 6 месеца

В същност семейство Зеленски са вече мъртви,т.е.живи мъртъвци, но някак си не им се вярва.Поели са към Ада, където ще има вой и скърцане със зъби!

429

sssssss

преди 6 месеца

Е, и?

428

Анонимен

преди 6 месеца

В "руския мир" Украйна е терористична държава, а Хамас и Талибаните са надеждни партньори.

427

Анонимен

преди 6 месеца

Да не забравяте най-смешното - според русофилите, Украйна била започнала войната.

426

82-ОМБР

преди 6 месеца

Някой знае ли името на едно населено място което "великата" руска армия да е окупирала след Бахмут? За един приятел питам.

425

европейски популис

преди 6 месеца

е ще умреш я си декларирай доходите дето ги знаят милиони и ще си наведеш главата

424

АнонимеН

преди 6 месеца

ЕС НЯМА ДА СПРЕ ДА ПОМАГА НА УКРАЙНА!

423

Идеалист

преди 6 месеца

Дано жените на загиналите да не ви обесят надолу с главите, но мигновената смът от куршум в слепоочието не е за предатели и крадци. ***!!!

422

Анонимен

преди 6 месеца

Според русофилите Украйна е изгубила цялата си авиация...три и половина пъти до сега. От къде идват украинските изтребители, който пускат сторм шадоу и джейдам бомбите, е мистерия в руския мир, а и е забранено да се пита.

421

Иванов

преди 6 месеца

Рекапитулация: 1 264 000 УБИТИ укри. От каквато и да са националност да са, на вашата съвест лежат. Анулирана икономика и енергетика. От 40млн. в началото сега: 7млн са в Русия, 10млн са в Западнала Европа и около 8млн. са в присъединените области. На оставащите около 15млн. само пенсии и заплати не можете да дадете. Украйна по-голям враг от настоящата управляваща хунта НЯМА, а то и няма и да има.