26

Гошо

преди 6 месеца

Сашо, много гъби вършат същата работа против депресията - мухоморкота например....

25

Анонимен

преди 6 месеца

Мотиката оправя всичко.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Познат преди години имаше доста кофти трип.Явно е прекалил, от тогава е неадекватен седи и гледа, като теле преминаваща железница.

23

Против лгбт отново

преди 6 месеца

Гъбите се казват liberty cap, вълчи зъб. Има ги на всяка наша планина есента и малко на пролет. Много е важно да не прекалявате и в никакъв случай не в града и около хора, които не са яли. Добре е да има и 1 адекватен около вас. Интересното е че те сами ви намират в даден момент от вашият живот, за болшинството от хора този момент така и не настъпва. Аз ям веднъж на 10 години примерно. Последният път осъзнах как всичко е реално живо, даже и камъните. Кой разбрал, разбрал :)

22

Анонимен

преди 6 месеца

От къде да закупим??

21

пияница мистик

преди 6 месеца

Яжте гъби калюцки и хич да не ви пука, ама си стойте вкъщи. Щото един приятел така като се наял с гъбки и после се събудил на една пейка без нищо в него и с наядени от уличните кучета крака :)))))

20

баба Пена

преди 6 месеца

Тя и магическата мотика помага срещу депресия, може също и косене на ливадата, търмък, права лопада, бране на картофи

19

Не е за всеки

преди 6 месеца

Като вземате за първи път трябва да има некой да ви наблюдава.Колега студент вилня в музея посред нощ на една практика по археология едно лето преди много години.Беше начупил доста грънци. На обяд разправя как се върнал в миналото и водил битки с византийците и гледал крум как пие от черепа на Никофор.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Затова ли Кирчо не страда от депресия и винаги е усмихнат?

17

С гъби ли лекуваме?

преди 6 месеца

Гъбари са ми казвали, че при хальоциногенните гъби било от много голямо значение къде ще ги вземеш. Трябвало да е на някакво готино място, за предпочитане сред природа, за да бил трипа хубав. Сред града и в кофти среда трипорвете често били кошмарни и имали по-скоро обратния ефект при депресия.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Mного ми е смешно как народ като нашия зависим към тежките фармацевтични химии си мисли, че гъбите са по-лоши само защото са нелегални. В любимите ви ЩАТИ се продава хапче наречено Адерал, което съдържа 4 различни молекули на амфетамина. Биг Фарма не дава да ползваме натурални продукти, трябва да се тъпчем с техните отрови, които убиват стотици хиляди годишно.

15

Анонимен

преди 6 месеца

От гъби гнили се правят магии за смЪрТ

14

Терънс Маккена

преди 6 месеца

Малка поправка и няколко добавки: ПАВ (психоактивни вещества). Терънс Маккена в своите книги представя ,,храната на боговете" -- и тук трябва да бъдат разграничени т. нар. ,,наркотици" като някакви незаконни субстанции от ПАВ, които са много по-голяма група. В това число се включват и ,,растенията на силата", които са демонизирани и стигматизирани от аврамистичните религии, понеже нарушават монотеизма. А, да: другари, алкохолът и никотинът също са ПАВ. Водката, другари, лулата на Сталин...

13

Не съм лгбт

преди 6 месеца

Анти лгбт, веган, тротинетки, коли на ток и тн съм но има едно голямо но! С гъбите е друга бира - първо че това не е за всеки ден и който е ял знае че след трип изобщо не ти се ядат веднага, а трябва време за преосмисляне. Гъбите отварят портала към другият свят и отварят закостенели чакри. 70тте години е имало изследвания и има доказателства че помагат при тежки зависимости и депресия. За това за забранени от Биг Фарма :)

12

Терънс Маккена

преди 6 месеца

Херодот описва скитски религиозен ритуал, при който хвърляли коноп върху нагорещени камъни. След това се отдавали на видения. В ,,Махабхарата" надълго и наширико се говори за напитката ,,сома", която пиели безсмъртните. В книги на антрополози се анализират много обичаи, при които халюциногени и други ПСВ са път или сила, които превеждат посветените в други светове. В ,,Преспанските камбани" Лазар Глаушев и Андрея Бенков се захващат да търгуват с афион (маков опиум). Проклетите наглосакси...

11

Анонимен

преди 6 месеца

Следващия път пишете за полезните свойства на хероина

10

Анонимен

преди 6 месеца

Закостенелия консервативен български мозък обича да плюе и цъка с език срещу медицинските ползи на субстанции като псилоцибина и просто не може да повярва, че има ползи от него. Колкото и да пишете наркотичните субстанции ще си останат заклеймени като нещо зло. Най-голямото зло са хазарта и алкохола, а не гъбите или тревата...

9

Христо Христов

преди 6 месеца

Ясно. Министърът на САЩ Йелън е била силно депресирана като е видяла икономическия и индустриален напредък на Китай.

8

Анонимен

преди 6 месеца

То и мухоморката лекува депресия и то завинаги, мухахаха

7

R.A.T.M

преди 6 месеца

Тъкмо излекуваш депресията и те вкарват в лудницата