31

Хм

преди 9 месеца

"и за кратко става министър на отбраната в Донецка народна република, руска марионетна държава." Това не е независима журналистика. Все едно да кажа- Самопровъзгласилата се "държава" Косово- американска марионетна държава. Може да се каже сепаритисткия регион, може да се каже отцепената от бунтовниците земя и т.н. Има десетки варианти за синоними, които ще кажат същото, но няма да се покаже зависимоста на медията. Медията трябва да отразява безпристрастно.

30

Анонимен

преди 9 месеца

В едно интервю преди този негодник се хвалеше Аз започнах войната в Донбас! Колко кръв има по ръцете му , Пригожин е като невинно агънце пред тоя

29

анонимен

преди 9 месеца

"в четвъртък московски съд удължи предварителния му арест с шест месеца и на практика не му позволи да се кандидатира." Ето това е тъжната истината относно изборния процес там. Просто такова животно там нЕма! А сега ми говорете за 70-80% подкрепа за някого.

28

Паникьорство

преди 9 месеца

За това го затвориха. А като гледам как се развиват нещата - имало е смисъл.

27

ПЕНКО

преди 9 месеца

ОТ КЪДЕ ГИРКИН "ЗНАЕ " СЪДБАТА НА ПРИГОЖИН !?!? АМИ АКО ПРИГОЖИН Е ИНСЦЕНИРОВКА -РЕАЛНО !?!?!?!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Не вярвам на очите си. Вие току що признахте ДНР за държава.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Ще ви пуснат двамата с Навални от затвора да биете Путин.

24

Бум, дум...

преди 9 месеца

До ИМА ЛИ РУСОФИЛИ.. И накрая ще се самоубие др. ти Путин.

23

Анонимен

преди 9 месеца

колкото наш Шиши е евроатлантик тошкова и тоя е антипутинист, интересчии

22

Анонимен

преди 9 месеца

хаха той за това ли замлъкна от 5 месеца.

21

Алекс

преди 9 месеца

Гиркин да не бърза.Очаква го нидерландски затвор за убийството на нидерландски граждани в сваления малайзийски самолет.

20

Анонимен

преди 9 месеца

До аха - чеби наразумно, ако беше в "колоса" на демокрацията и Световен полюс Пррроссия, вече да си в панделата на стойка Г. Гиркин не е нищо повече от Киро Соца, на думи голям, ама като опре отзад-->2 метра на заден ще даде. Много по добре щеше да се справи от самозабравилото се Джудже, което се мисли за император на Азия и Европа.

19

До 19

преди 9 месеца

Ти май не знаеш значението на думата либерал, разбираемо за укрозомби.

18

Анонимен

преди 9 месеца

До аха 14 - "Либералът" Путин - до тук трябва да се приключи коментарът.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Кривондел, Няма такава старата народна мъдрост: "По-добре затворник в Нидерландия" Колко затворници в добро здраве умряха в Хага? Милошевич не умря ли в Нидерландия? Или го убиха?

16

Анонимен

преди 9 месеца

"Стрелец" е "Стрелок", а "Стрелков" е руска фамилия и не се превежда. Все едно да преведеш "Гайдаров" като "гайдар" и да кажеш че този вече е гайдар. За статията е ясно. Няма нужда от четене.

15

До 14

преди 9 месеца

Именно. Основната теза на Гиркин е че Путин беше подценил Украйна и не беше пратил достатъчно хора в началото на операцията. Предишната им любов навални е върл етно-националист. Издават си отчаянието като се хващат за такива сламки.

14

аха

преди 9 месеца

Троляците на Козак станаха фенове на Гиркин. И през ум не им минава, че ако този или някой като него се изправи срещу Путин, борбата ще бъде оспорвана. И че либералът Путин начело на Русия, е по-малкото зло за началниците на Колективния Запад. Някой като Гиркин направо ще ги занули.

13

Кривондел

преди 9 месеца

Ех, Гиркин, Гиркин... Защо не отиде сам в Хага :)Или както гласи старата народна мъдрост: "По-добре затворник в Нидерландия, отколкото свободен в Русия".

12

До 11

преди 9 месеца

защо говориш така за зеленски?