26

Къдравата Сю,

преди 5 месеца

всички многоцветни пребоядисани болшевики сте в интимна сбирщайн кЛоалицийка на Посолството,както и да се опитвате да го увъртате! Крадете заедно,пълните чекмеджетата,офшорки и чували с пачки! Отчитате се на Козяк,където ви дават новите инструкции и сучете прясно ко3яшко мляко направо от вимето на посланика!Няма никаква разлика между квази-абревиатуритеГреб-ДъПъСъ-СДС-ДС-ППЛГДБТИ+!Оставка,лустрация и затвор,къдраво неD00pa3yмение! Оставка!

25

баба мара

преди 5 месеца

напротив избори до дупка докато ви изчистим вие сте токсични държавата сесрива вие не нови избори с нови партии и нови лица вие се доказахте каквоможете да консумирате порциите за това се мотаете по цял ден по коридорите скафета а вчера го видяхме един де-би-л пиян

24

Анонимен

преди 5 месеца

Властта е там, където е Бойко Борисов и се мести мести между парламента и правителството.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Бойко Борисов беше вън от парламента министър-председател. Парламентът стана "Гумен печат". Бойко Борисов влезе в парламента. Министър-председателят Денков стана "Гумен печат".

22

Така

преди 5 месеца

Кокорчо и Седенков ги крепи Байдън, всички знаят това. Като спечели Байдън 2024 с измами пак гарантирано ПП-ДБ ще управляват до 2028. Тогава вече няма да има България. Най-лошото е, че половината от резултата на ПП-ДБ е фалшифициран, несъществуващ, а соц. агенциите изкуствено го завишават да прикриват истината.

21

Така

преди 5 месеца

Насърчавате лявото, това е то, още повече в епохата на просвещението, когато всички трябва да минават на дясно.

20

Така

преди 5 месеца

Формулата е "Ние печелим, те управляват", ясно е за всички. Позор. Мислите за десните бе.

19

Така

преди 5 месеца

Какво екзотична бе? Даваш на опозицията с нищозно влияние да те шибаааааа. А за гласоподавателите на ГЕРБ и дяснонастроените помислихте ли? Те безгласни букви ли са?

18

Гошо

преди 5 месеца

Прав си Дани, оти евтините кюфтета са си евтини и далаверите са там. Някои направиха стаж за пенсия в НС и скъсаха по няколко костюма без да са ставали от банките. Смяна на цялото НС и само един мандат.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Този политически номад ще си смени ли пак партията ако подкрепата за ГЕРБ спадне?

16

До 13

преди 5 месеца

Как се манипулира машинния вот? Ще видиш след преброяването на машинните бюлетини в София!!! Не случайно районните администрации не предават изборните чували или услужливо са отворени, което е драстично нарушение на Изборния кодекс! Курбан трябва да прави ПП-ДБ-СС ако съдът не касира изборите в София!

15

До 5 и 8

преди 5 месеца

5 внушава неистини, да не кажа лъжи - на парламентарните избори ГЕРБ са 1-ва политическа сила! ПП-ДБ управляват благодарение на рекет и изнудване! На кметските избори ако не се бяхте съюзили с Възраждане по места и със СС в София щяхте да видите кметове на кукуво лято! 8 - та, какво е сътворил Д. Митов!? Защото е нещо в болната ти глава!

14

Анонимен

преди 5 месеца

ГЕРБ СЕ ПРЕСЕЛИ В ПАРТИЙНИЯ ДОМ И ИЗНАГЛЯХА КАТО ПАРТИЗАНИ НА ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ

13

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя,още е снощен,а иначе ,кафето си сутрин пие с бира,седнал акъл да дава.

12

do 10

преди 5 месеца

градски, как се фалшифицира машинен вот? само не споменавай кодове! хахахахаха

11

Анонимен

преди 5 месеца

И защо така? Преди избори има добри и лоши, а след наште и ваште. Викаш сега са наште, значи са добри, или поне в краденето. Демек и за мен има.

10

Анонимен

преди 5 месеца

И много къдрава.

9

Аз

преди 5 месеца

Разбира се че няма нужда от нови избори. Едните фалшифицират хартиените бюлетини, другите - машинният вот. За какво са ни избори?

8

СЛЕД КАПИТУЛАЦИЯТА

преди 5 месеца

НА УКРАЙНА ФОРМУЛАТА ЩЕ Е ДРУГА

7

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя що не е в затвора?! Купища идиотщини сътвори!