399

Анонимен

преди 4 месеца

Аиде много рано броим рибата ,фактите засега са че прехваленото западно одъжие е пръдня в целофан-тоест цената му е надута,факт е че най-многоброината армия в Европа със същото това оръжие и с всичките наемници които и дадоха глътна пръсчица и сега чакаме само да видим колко ще е тя,друг факт е че цяла Африка възтана и търси независимоста си, ,друг подобен е въстанието на арабите стрещу евреиското робство-типично Априлско въстание ,само че тук няма Батак ,а Газа .Така чакаме

398

Шаран БГ

преди 4 месеца

Какви изрази !? " Умори ли се........" Няма "умора" , а има реална преценка на положението. Всички "помагачи" си правят тънките сметки - колко дават и колко пъти по-вече ще могат евентуално да вземат от територията наречена Украйна. А "просякът" Зеленски вече всички са го разбрали , колко пари струва...... После: въпреки, че всички са "антируснаци" мнозина си купуват и нефт и газ от Русията и по никакъв начин не искат да си имат работа със сибирската мечка.

397

Анонимен

преди 4 месеца

Крайно време е да престанат да наливат в бездънната каца!

396

Who Cares

преди 4 месеца

Затова пък БГ измекярите нямат никакви колебания - гарантираха дори украинските заеми. А овцете блеят ли, блеят...

395

Анонимен

преди 4 месеца

Ами американският конгрес вече 2 пъти гласува бюджет без нито 1 цент за украйната. Германия обяви, че праща незнам си колко хиляди снаряда, и после с малки буквички, че основната доставка била през август. Излиза, че разликата, която доставят сега е 250 снаряда, също и 15 снайперски пушки + 1 булдозер за ринене на сняг! Трепери Путин! Свърши се твоята! Някои анализатори тук в Германия точно с това свързват поефтиняването на горивата с 11-12 цента. Хе хе, аман от пияното ЦИПСО! Смърт на фашизма!

394

КокоБийч/СаутБийч

преди 4 месеца

Слаба ракия сте в БГ? Няма мислене, а само повтаряне кво чуете по новините. Монт сте слаби, горките! За нищо не ставате! Америка никога няма да остави Украйна! Помощите ще продължат поне още 7/8 години, а войната 10 или повече. Тръмпутин и да спечели, а май натам отиват нещата, пак няма да промени нищо, колкото и да му се иска на неговия приятел Владолф.Конгреса директно ще гласува помощи и ще прескача Президента. Ами, приятно живуркане в БГ.А кога ще видите Гранд Каньона? Ми някой друг живот!

393

Анонимен

преди 4 месеца

русия произвежда 7 пъти повече боеприпаси на месец отколкото целия колективен запад... голям смях ако не сте разбрали русия си е самодостаъчна

392

НАТОСТАН

преди 4 месеца

АРЕ БЕЕЕ НАТОСТАНЦИИИИИ! РАШАТА КОГА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ????????????? ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ВЕЧЕ ГОДИНА И ПОЛОВИНА!!!!!! БУТНАХА ПАМЕТНИКА АМА РАШАТА КОГА???????? ОДЕТЕ НА ФРОНТА ЧЕ ЗЕЛЕНИЯ Е НЕЩО Е ПО-ЗЕЛЕН ОТ ОБИКНОВЕНО!!!

391

до Евро-Кравар

преди 4 месеца

Демек, Великобритания ще може да си позволи да има 180 танка вместо 90? А за бензин ще има ли пари в бюджета? Колкото до Германия, още преди години се беше чуло, че ще похарчат около 100 милиарда за модернизиране на армията. Това така и не се случи, твърде много бежанци от всякакви държави имат на социални помощи, за да си позволят лукса да харчат за армия. Пък и на всеки е ясно, че РФ няма да тръгне на поход до Ламанша.

390

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

За умора не знам, ама знам че бюджетът на Германия, Англия и Франция за военна промишленост е планиран да се удвой до 2030та година. Колко от това производство ще иде за борба с русофашизмът - по-добре русофилите да не знаят.

389

Дали е възможна

преди 4 месеца

победа на Украйна над Русия? Питайте радио Ереван, може да ви отговорят в стил: Възможна е такава победа, но руските войници трябва да стоят на едно място и да не стрелят, за да се случи. Вие преценете до колко вероятно е да случи такова нещо.

388

Българин

преди 4 месеца

Наглосаксонците се изгавриха с Украйна и накараха и васалите си да се набълбукат в излишни разходи.

387

Анонимен

преди 4 месеца

Пак сте преписали от ббс. Преди приписвахте от правда. Същото е. Горчиво ли е още кафето от шубера.

386

РУСОФОБА

преди 4 месеца

СЛАВА УКРАИНИ

385

Анонимен

преди 5 месеца

Дигнете прабългарите на бунт в Русия и я разделете справедливо от техния терор и нехуманност, доживотен затвор за престъпника Путин и всимки приближени и роднини!

384

Ру со холоп

преди 5 месеца

Крепостни мечти. Ру со крепостните бг с поредната мечта от Киев за 3дни до да спре помоща за Украйна.Вече 2 години.шизоф ренията унищожава сивото вещество на най- русоф илската членка на ЕС и съвсем случайно най-бедната.Витаное, 80% дебилов, Вацев и още световнонеизвестни титани на евтинджос пропагандията. Следва "Европа и Запада замръзнаха" "рублата покори светът" Русия превзе Авдеевка под Берлин" А НАТО си събра манатките и избяга в Африка. Хахаха Алооо Карлуково. Лошо д-р Гълъбова, лошо"

383

щом те така и вие та

преди 5 месеца

сега Русия да осъди всички, за ПСВ и ВСВ и за средствата и имуществото, което е строила в републиките, които се отцепиха, като Украйна, Литва и други, например. Руснаците какво стоят? Осъдете ги, бе мушмули заспали, вие сте влагали средства, труд ,пари, давали сте жертви и проливали кръвта си, осъдете ги за загубите си и щетите, които са ви били нанесени през последното столетие, да ви изплатят и ценностите, които са окрали!Защо вие плащахте на САЩ за ВСВ,а не победените агресори,които нападаха

382

Анонимен

преди 5 месеца

Някои западни хиени, заграбиха имуществото на Русия и руснаците, за руските олигарси на никой не му дреме, даже се радваха, че са ги ограбили, но те ограбиха и съвсем обикновени хора, трудещи се хора и имущество и пари на Русия, сега Русия да осъди всички, за ПСВ и ВСВ и за имуществото, което е строила в републиките, които се отцепиха, като Украйна, Литва и други, например. Руснаците какво стоят? Осъдете ги, бе мушмули заспали, вие сте влагали средства, труд , давали сте жертви и проливали кръвт

381

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Почти цяла Европа и европейските държави, са били завладяни от Хитлер, много държави са били вече под нацистка власт, много преди Германия и Хитлер да нападне Русия, трябваше руснаците да не проливат кръвта си и оставят костите си по чуждите полета, заради тези държави, които нямат никаква благодарност сега, че съществуват като самостоятелни държави, благодарение на Русия, да ги остави да се гърчат под Хитлеро-нацистко-немска асимилация. И да освободят само славянските държави и Ру

380

Анонимен

преди 5 месеца

Направиха така, че брат да убива брата, това е братоубийствена война и трябва да спре и Украйна да се прибира в реалната си родина Русия, Зеленски да върви на майната си заедно с Киевската хунта, защото той играеше многопластова игра, както срещу Русия, така и срещу други държави и други интриги, капака бяха компонентите за атомна бомба. И не знам защо има агресивни политици, които не осъзнават, че всяко действие, има противодействие, те не разсъждават напред или не могат.