49

Анонимен

преди 5 месеца

Икономиката на Европа и на Украйна се крепеше на евтините руски суровини , да не кажа и откраднати или неплатени все тая , а сега налагат санкции всъщност още от 2014 ги налагат на кого де факто на украинците.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Международен съд за Путин и пескане на монголо татарци през волжка България да си се разбират!

47

Анонимен

преди 5 месеца

По-зле ще става.

46

Хунка

преди 5 месеца

Нация - герои. Слава Украини.

45

r3v0lv3r

преди 5 месеца

До Анонимен пълни глупости, руснаците започнаха да произвеждат нови ракети за с-400, защото старите се оказаха неефективни срещу балистични ракети. Американците имаха този проблем с патриот и направиха това преди години. Сърбите затова си къпиха ПВО от Китай, защото след войната разбраха, че трябва модерна техника, нови радари и ракети.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Все пак на запад също се осъзнаха спряха на време производството на Ф22 и възобновиха това на Ф15 !!! Бъдещето е на рояци от малки, евтини и прости дронове управлявани от съвършен софтуер (ИИ) без намесата на човек.Такива са тенденциите и в ВМФ и в ВВС. Сблъсъка на ВС ще се превърне в сблъсък на централизирани системи на управление на ВС ( сблъсък на ИИ) където количествено и възможностите на ИИ ще са от решаващо значение !!!

43

Анонимен

преди 5 месеца

Щом съветското ПВО не ги опази от руските ракети - защо се надяват на западното? При все че, западното отстъпва и като възможности и количественно, че дори и качествено заради по голямата сложност и това дори 30 години след СССР !!!

42

До 15

преди 5 месеца

Ами като няма вече откъде да се краде Руски ГАЗ и като се има в предвид сегашната му пазарна цена е нормално украинците да искат да ползват електроенергия. Само, че горките не знаят това, че ако някога ги приемат в ЕС-то вече няма да искат и ток да ползват защото ще е им неизгоден като европейската газ в момента. Ще има още повече да съжаляват затова ,че са се запътили натам, нищо добро не ги чака. Единствено неутралитета им гарантираше просперитет въпреки високото им ниво на корупция.

41

До 21

преди 5 месеца

Аз лично към изброените от теб страни бих добавил и България

40

Анонимен

преди 5 месеца

Спомням си режима на ток у нас. По това време следвах и на лекции седяхме с палтата си и едва си водехме записки с премръзнали пръсти.

39

ееее

преди 5 месеца

ми намалете износа за европа и ще имате ток, нали зеления се гласеше да изнася йофтино и ударно, да намали малко темпото

38

Bad Face

преди 5 месеца

Тагаренко ще измисли, че нашият ток е с отпаднала необходимост за България и ще го пренасочим към Украйна.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна е във война, а Бг без война ...., е как така.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Нито дума за благодарност към бг народ на чиято издръжка са над 1ОО ООО украински бежанци но благодарност към яничарите лично от зеленски ....

35

Анонимен

преди 5 месеца

а у нас още има селища без ток - не че ни бомбардират, просто снегът ни изненада и ЕРП-тата си чешат ..... знаете какво

34

(((

преди 5 месеца

А в България няма пари за пенсионерите.Сега виж са хукнали нашите хамавите и ток да им пращат.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Може ли да изнасяме и малко електроенергия за там или само оръжия

32

Алекс

преди 5 месеца

Руските терористи се постараха доста да разрушат енергийната система на Украйна.В началото заявиха,че ще атакуват само военни обекти.Пак излъгаха.Истинско чудо е,че системата някак си функционира.Браво на украинците.

31

Деди

преди 5 месеца

Само 500 да са без ел.захранване, верно ли е? Путин все пак е милостив, не е като Натаняху, нъл тъй, Саше?

30

Анонимен

преди 5 месеца

Путин е по-милостив от Нетаняху.