95

агент Мъдлър ЦРУ

преди 5 месеца

Рашките като стигнат до Киев, ще намерят писмо от Зеления. Пише - пичове, аз съм на Малдивите, но в хладилника има бира.

94

Анонимен

преди 5 месеца

В интерес на истината надявам се да не се вземат в плен,това са военно престъпници и за тях Женевската конвенция не е миродавна.Те са знаели какво правят,вдигнали са оръжие с цел убииството на цивилни и тотален геноцид ,каква милост за такива

93

Аз

преди 5 месеца

До ,,,, - Русия също си пази териториите само че теб те мързи да прочетеш малко история.

92

,,,,

преди 5 месеца

Украинците си защитават територията ( бяха нападнати).Българина е много силен на маса, плюваме всичко и наред и все сме много умни.Ако ни нападнат отнякъде приключваме за два дни, ще ни превземат и ще чакаме освободители да ни оправят.Сори ( извинявай наанглийски) ама такъв народ не може да живее добре.

91

До 96

преди 5 месеца

Леновъда е Киро бе, нали той води кака Лена.

90

УрсулаЛайнон

преди 5 месеца

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще е председател на парламентарната група за приятелство със САЩ. Председателят на групата на ДПС в Народното събрание - Делян Пеевски на тази с Турция.За дружеските отношения с Украйна ще отговаря Ивайло Мирчев (ПП-ДБ). Предател до предател...и от тези искаме да бранят интереса на България?! ПП-ДБ и ГРОБ са роби на САЩ с гласовете на 10% от Българите закопават всички в робия!

89

Анонимен

преди 5 месеца

До АрхиваряПопитай дали са християнски държави Англия Германя и Франция хахахахах 50% вече са бежанци северно-африканци и пакистанци. Европа под давлението на мулти-расово-културния САЩ загива. В САЩ негроидите бият белите тук афро-европейците ще бият белите ЛГБТ-либерали! Добре, че е Русия та да има все още някакви малки шансове за Европа! САЩ наливат напечатани долари и карат ЕВровасалите си да даряват оръжие на *** за да западне Европа и Русия с нея!

88

Itso

преди 5 месеца

Айде дано им помогнат нашите бетеери.

87

ХА ХА ХА

преди 5 месеца

То и Артьомвск (Бахмут) нямаше да падне..

86

ЗАКРИВАЙ ОКРАЙНА!

преди 5 месеца

ВЪН НАГЛИТЕ ОКРАИНЦИ!

85

Анонимен

преди 5 месеца

Един офицер преди време беше казал - "Защо да ги гоним по цяла Украйна, Зеленски ни ги праща наготово в месомелачката". Явно войничитата са наясно къде ги праща нацито и брожението им расте.

84

АнонимеН

преди 5 месеца

ВРЕМЕ Е УКРАЙНА ДА СЕ СТЕГНЕ!!! АКО НЯМА ДА НАПРЕДВА НА БОЙНОТО ПОЛЕ ПОНЕ ДА ОБСИПВА ЗАГРАБЕНИТЕ ОБЛАСТИ И ДА ТРЕПЕ НАРЕД!! НЯМА ЖЕНИ НЯМА ДЕЦА НЯМА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ТРЕПАНЕ НАРЕД ТЕ СА ВЪВ ОКУПИРАНА ТЕРИТОРИЯ И ЩОМ НЕ Я НАПУСКАТ ЗНАЧИ СА СЪС РЕЖИМА! ПОЛОВИН МИЛИОН НА ГОДИНА УТРЕПАНИ ПУТИНИСТИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА ЖЕНИ, ДЕЦА ИНВАЛИДИ ИЛИ СТАРЦИ С ПРОХОДИЛКИ ! СВЕТА ИСКА РЕЗУЛТАТИ ТОВА НЕ Е САМО МОЕ МНЕНИЕ!

83

Архиваря

преди 5 месеца

Честита Ханука на всички наши еврейски приятели! Общото между нас християните и евреите е, че всички сме цивилизовани хора, които искаме да живеем в свобода и мир, за разлика от арабите и ислямистите например! Тук е момента руснаците да се замислят от коя страна на историята са! Но преди това, трябва да си отговорят на въпроса, изобщо християнска страна ли е Русия, с толкова много азиятски варвари и ислямистки диваци в нея???

82

Анонимен

преди 5 месеца

поредното глупаво дъра-бъра и гулю гулю на мисирките

81

ДНЕС

преди 5 месеца

Българската Армия е Демилитаризирана в Момента - Военните нямат Пистолети и Пушки - Тагарев продаде дори обувките на Армията - на Фирма от САЩ , собственост на Плевнелиев .

80

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонимеН....Ще превземеш със 100 000 снаряда ако няма кой да пуца срещу тебе , иначе след още първия снаряд срещу тебе , ще напълниш гащите !

79

Анонимен

преди 5 месеца

А не може да е вярно, те украинците отдавна свършиха, и сега нашая могучая се бие само с призраците им! Като свършат и призраците, нашите са в Киев! Всъщност даже в подстъпите към Берлин... Сипвай водка... Какво, няма пари за водка ли? Опа, изключвам за малко...

78

Попитайте Пегов!

преди 5 месеца

Защо за пореден път будалка Прокремълските зомбита, пословични с липсата на елементарна логика и знания? Може ли да обясняваш как Авдеевка е укрепрайон с много бетон(факт, 9 години непревзет от рашките) и да твърдиш че укрите(които са в отбрана) и вкопали бетонови бункери, давали много жертви от руските касетъчни боеприпаси. Те само роци филите могът да клъвнат такова емче.

77

АнонимеН

преди 5 месеца

НО АКО ЩЕ Е ПАТОВА СИТУАЦИЯ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТЕРИТОРИЯТА ОЧАКВАМ ДА СЕ ТРЕПЯТ ПО ПОЛОВИН МИЛИОН ПУТИНИСТИ НА ГОДИНА :D ЧЕТВЪРТ МИЛИОН НЯКАКСИ НЕ МЕ ЗАСИЩАТ НО ПОЛОВИН МИЛИОН ПУТИНИСТА УТРЕПАНИ НА ГОДИНА СА РАХАТ :D ПОЛОВИН МИЛИОН ИЗТРЕПАНИ ПУТИНИСТИ НА ГОДИНА Е УСПЕХ! ЧЕТВЪРТ МИЛИОН ИЗТРЕПАНИ ПУТИНИСТА НА ГОДИНА Е МАЛКО!

76

Анонимен

преди 5 месеца

Полски генерал: Путин постигна стратегическо превъзходство. Украйна и Зеленски ще платят много висока цена за поражението.Украйна определено няма да спечели на бойното поле, казва генерал Валдемар Скшипчак в интервю за Rzeczpospolita. Цената, която Киев ще плати за прекратяване на военните действия, ще бъде много висока. Страната има нужда от политици, които са готови да говорят с Русия. Зеленски не е подходящ за това.