274

Бианка

преди 4 месеца

"Германската граматика , писменост е като българската ." Така е и с румънския.

273

Анонимен

преди 4 месеца

до 286 И в учебниците по история пишеше, че на славяните от едно време косите варират от тъмнокестеняви до светлоруси и очите от кафяви до сини. Поляците са с най-силен славянски ген и има много поляци и мъже и жени с тъмна коса и очи.

272

Анонимен

преди 4 месеца

Голям смях, славяните са със светли или руси коси и много бяла кожа и синеоки, колко българи са такива. Бг са със смесени гени/прабългари, славяни, траки и ..../, и затова не могат под един общ ген да ги сложат, Бг генът е неуловяем, ето защо са издръжливи на всичко, универсален народ.:))

271

До 283

преди 4 месеца

Щом се смяташ за роб,така да бъде.Аз съм славянин,но не съм роб и никога няма да бъда.

270

Анонимен

преди 4 месеца

А сега,де!Къде отидоха сърбите,дето се бият в гърдите,че са истинските славяни на балканите?Тюх да му се не види,как ще го преживеят,не знам.

269

Анонимен

преди 4 месеца

Цяла Европа знае , че славянин значи роб в превод . А тоя сръбски учен не е от Сръбската академия на Науката . Трябва да е бил със задача от Руската Академия науката

268

Анонимен

преди 4 месеца

Много думи в германската писменост са еднакви с българската . Пишат се на латински , но като се напишат на кирилица се разбират .

267

Анонимен

преди 4 месеца

Германската граматика , писменост е като българската . Каквото пишеш това и говориш . При английския едно пишеш друго изговаряш.

266

Парадокс

преди 4 месеца

Дано археолозите намерят повече надписи от античността. Вече имаме няколко надписа, написани с гръцки букви, но с неразбираем смисъл. Това е езика на тракийците, които със сигурност са по-древни от елините. За съжаление най-старите надписи на тракийски език са неразбираеми за науката. Не е ясно значението на символите. Поне засега.

265

Гадняр

преди 4 месеца

Понятието славяни е изкуствено създадено. Да сте чували случайно за държава Славяния? Населението на древна Тракия, Дакия и съседните територии е със сходен генотип. Множество царства с общ корен. От това население по-късно се заселва Централна Европа и западните части на днешна Русия.

264

Анонимен

преди 4 месеца

Карл Велики решава спора за писменноста в Германия от раз . Той освобождава от плен учениците на Кирил и Методи. Като приема за добра

263

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците са улична превъзходна, кви ли не смеси, също като американците. Разликата е, че американците са значително по-умни.

262

Дъра-бъра наука

преди 4 месеца

Няма славянски ген, защото езикът не се запечатва в гените.

261

Дори и да е така

преди 4 месеца

Нямаме нищо общо с източните славяни ония бившите граждани на СССР - напълно отделни генетични групи, фейк е това

260

Анонимен

преди 4 месеца

до 275 От руснак до руснак има разлика. Има такива с доста примеси, има и такива, които са генетично почти чисти славяни да кажем с 90% славянски ген. В европейската част на Русия на външен вид руснаците са голямата част европеидни, макар и да имат примес с угро-фини, угро-фините все пак са руси и светлооки. На Изток от Урал вече е по-друго, там са повече смесени, но кво от това, да има разнообразие е добре. 150 милона души еднакви, европеидни, руси, светлооки ще е скучно.

259

Сата НАТО

преди 4 месеца

Тези които казват, че руснаците били монголоиди и тем подобни. Руснаците са голям народ и имат доста примеси -----////----- Не бе, нямат доста примеси. Те от над 100 години немат прегради - религия, национализъм и такива "глупости", така че немат доста примеси. Те са изцяло *** с всякакви угро-фини, сибирски индянци монголоиди, средноазиатски тюрки с дръпнати очи, кавказци, калмици и какво ли още не. Такова нещо като "славяни" може да има евентуално по затънтените села в Беларус или Полша

258

Сата НАТО

преди 4 месеца

Е, това за хвалба ли е?

257

Сконфузий

преди 4 месеца

Всеки е гражданин на света. Който се мисли за славянин, европеец, китаец, висша раса или индиец да яде оня ми Янко.

256

Анонимен

преди 4 месеца

до 266 Според теб французите какви са ? Не са романи, а са смес от германци и романизирани келти. Франките са германско племе и от тях произлиза името на Франция, а езика е от романизираните келти. Така е и с румънците. Генетично са смес от славяни и романизирани траки. Името на държавата им го измислят французите да ги вкарат в тяхната сфера на влияние, езика им е от романизираните траки - даки, гети.

255

Анонимен

преди 4 месеца

Как четат историята историчарите на евроатлантиците, от днешна правилна евроатлантическа ориентация? Какво е Османското робство? Това е дългогодишен здрав съюз с приятелска, натовска Турция.