186

Стария

преди 9 месеца

Русия не може да сменя лидера си докато води прокси война със САЩ в Украйна. Най-вероятно тази жена както и другите му "политически съперници " да са лично одобрени от Путин за да се поддържа илюзията за демокрация. Част от руснаците искат да си представят, че представителната демокрация от западен тип работи и ще е добре за страната им. За това им разиграват този театър.

185

Мария Захарова 2

преди 9 месеца

Всъщност другарят Путин не искал да се кандидатира пак за президент. Той иначе бил демократ по убеждения. Не искал да го мислят за някакъв диктатор. Обаче отвсякъде идвали да го молят. Не можело без него. Ако си отиде, Русия пропада. Ще я завладеят украинските нацисти, натовските милитаристи и еврогеjските лгбтисти. Ще разкъсат матушката на парченца и ще я колонизират. Жална им майка на россияните без товариш Путин! И той склонил. Било трудно решение, но решил да се жертва...

184

Пенсионер

преди 9 месеца

Няма шанс милата , но е един малък лъч надежда руснаците да осъзнаят, че Путин съсипа държавата им. Интересно родителите , съпругите и близки на загиналите руски войници за кефа на Путин , за кого ще гласуват.

183

###

преди 9 месеца

Тая жена има по големи топки от късокракия страхливец криещ се в бункера!

182

Зозо

преди 9 месеца

Хахахаааа, при руската "демокрация" Психото печели със 150% минимум :))))))))))))))))))) Уж православният Аятолах не пуска кокала за нищо на света.

181

Анонимен

преди 9 месеца

190 В Русия няма бездомници защото ги убиват, или им предоставят квартири, за да мълчат и живеят като зомбита, с промити мозъци. Излез от Санкт Петербург и Москва, и ще видиш що е мизерия.

180

Анонимен

преди 9 месеца

Руснаците не познават демокрацията. От абсолютизма на царя скочиха в комунизма, като проляха реки от кръв. За първи път в историята си, Русия получи парламент, или по-точно пародия на такъв "Дума", при пияния Елцин. Путин е новият им самодържец, "бащица", който спасява Русия, това мисли 90% от руснаците, останалите са убити, или затворени, емигрирали. Дуцова е оредният журналист, който или ще "изчезне", или ще си получи хонорара за изиграната роля.

179

Анонимен

преди 9 месеца

Поредната доза помия !

178

Анонимен

преди 9 месеца

Всичките срещу Путин са кукли на конци, подбрани от службите. В България до скоро беше същото, народа го осъзнава и за това не гласува.

177

дедо Ташунко

преди 9 месеца

Моята прогноза е да спечели около 3 процента от гласовете на избирателите. Пожелавам успех.

176

Анонимен

преди 9 месеца

В Америка е пълно с зомбита и бездомници а в Русия няма бездомници . Пожелавам на България да се превърне в абсолютно същата кочи на кене ф като страната на неограничените възможности хахахахахахаха весела Коледа

175

Анонимен

преди 9 месеца

Путин вече е преброил бюлетините.Не става с избори в блатото,само великая октябарская....

174

БАВНО НО СИГУРНО

преди 9 месеца

Русия се превръща в 3-та или 4-та световна сила...хахаха...ЖИВАТА ИМ СИЛА, ВЕЧЕ НЕ Е РЕШАВАЩ ФАКТОР!!!!

173

Анонимен

преди 9 месеца

Няма шанс срещу двойника!

172

СМЕХ....

преди 9 месеца

РУСНАЦИТЕ ЩЕ ИЗБИРАТ МЕЖДУ ДВЕ МИН ДЖИ НА КГБ....ХАХАХА...

171

ДВОЙНИКА Е СТРАХЛИВ.

преди 9 месеца

...ЗНАЕ, ЧЕ НЯМА ПОТЕНЦИАЛА И ГОТОВНОСТТА НА РУСИЯ ЗА ЯДРЕНА ВОЙНА, ЗАТОВА ПРАЩА РУСНАЦИТЕ НА СИГУРНА СМЪРТ. В УКРАЙНА!

170

Анонимен

преди 9 месеца

Путин сам си ги избира така наречените противници. Ако някой се отпусне *** отровата или отива при Навални.

169

Анонимен

преди 9 месеца

Рускините са дашни а украинките още по дашни обичат да им дърпат месата хахахаха

168

Анонимен

преди 9 месеца

Поредната пропагандна измишльотина! Вадят някой световно непознат агент на Сорос или купен от американците журналист и тука ни го спускат като чудо голямо или живата съвест на планетата. Тази едва ли някой и обръща внимание дори там, където живее.

167

Точен

преди 9 месеца

Тази става за легло, за президент няма шанс.