Утре сутринта поръчките ще скочат. обаче един съвет за студентите за утре сутрин. Да му праснат по една зелева чорба за прочистване първо.
Гореща шкембе чорба с лют червен пипер, оцет и чесън. Таратор. Двойка кебабчета с пържени картофки и салата домати краставици. Българският фаст фуд е н1.
това "нещо" е толково неприятно че трябва да го наблъскаш с чесън и оцет за да може да се яде, отврат
В Сф, Плд и Варна (заедно) няма 15 ресторанта, в които да правят шкембе чорба.Просто някой журналист сънува шкембе чорба.
Готвенето на шкембе е тънка майсторска работа. Малко хора успяват да я направят както трябва.
Най-често сме си поръчвали шкембе чорба в ресторантите