100

Гост

преди 4 месеца

Целият инсулин в света вече отдавна не се произвежда от отрязани петльови гребени. А от генномодифицирани микроорганизми, от производства. Това позволява на стотици милиони хора да живеят нормално. Това че не знаете, няма да спре генните технологии и да ги направи лоши. У нас, в Софийския университет завършват от над 25 години молекулярци и биотехнолози на високо ниво и имаме изключителни специалисти в областта. Генното инженерство не е срам, който да замитате под килима.

99

И да допълня

преди 4 месеца

Всичката царевица в света е модифицирана. И всички важни за земеделието и изхранването култури. Обяснявам ви го като молекулярен биолог. Това не е нещо ново. Така живеем. Като идете в сибалаб или друга лаборатория да ви изследват, как мислите се правят повечето изследвания, но тогава не ревете, вие с двойния аршин. Генните технологии са дълбоко навлезли в живота, за добро, и ще останат. Геннити терапии вече спасяват хора.

98

До всички

преди 4 месеца

До всички, които четат тук и не са земеделци, ангажирани с темата, искам да ви обясня следното. При почти 10 милиарда население на Земята, няма как да се изхранваме, ако не се подобряват културите за студоустойчивост, за влагоустойчивост, за устойчивост към определени болести... Искам да ви обясня и да знаете следното - от почти 20 години няма, освен в Непал 3 стръка, царевица, която да не е модифицирана, пшеница и т.н. Вие вече ядете само такава от 20 години. Навремето ги било страх от влака.

97

Урсулю :

преди 5 месеца

"Яжте брашняни червеи, щурци и скакалци! Така е демократично! И евроатлантическо! Слава Кокаине и Да живеЙ кралицата!"

96

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 90. Предполагам 'Монсанто" или 'Каргил'.

95

Анонимен

преди 5 месеца

Ако е вярно , някой да го опровергае.Да го обвини в лъжи.Има ли нещо вярно или няма.Защото имам чувството , че това правителство не е съвсем чисто.Факта , че с леко сърце подаряват ,,Лукойл" в частни ръце , който е обект със стратегическо национално значение и основен пункт от сигурността , води в тази посока.За мене то си отива и няма повече да го видим.

94

И.Б.

преди 5 месеца

Всяка отделна страна-членка на ЕС може да ограничи или отхвърли решението на Европейската комисия за удължаване на срока за прилагане на ГМО в земеделието.Това е изрично посочено в доклада на комисията.

93

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 5 месеца

ТОШКО АФРИКАНСКИ РАЗБИРА ОТ ГМО И Т.Н. КОЛКОТО МАГАРЕ ОТ ДУХОВА МУЗИКА. А МОЖЕ БИ МАГАРЕТО РАЗБИРА ПОВЕЧЕ......

92

Важно

преди 5 месеца

Пребили са послед бял ден общински съветник. Това нормално ли е?

91

Хахаха

преди 5 месеца

ПП-ДБ са национални предатели!!!Те са на подчинение от посолството и онези митични от Световния икономически форум глобалисти, които сега се чудят как да скрият разкритията в Нова Зеландия, че правителството на Джасинда Ардърн е знаела, че ваксината срещу Ковид води до свръхсмътност, но е задължила цялото население да се ваксинира, НО Е ОСВОБОДИЛА от задължението себе си, правителството и още 11 000 глобалиста.ОСТАВКА !!! Долу предателя Денков!

90

Анонимен

преди 5 месеца

"Това се прави под натиска на американската компания" Коя компания бе Тошко? В америка само една компания ли има? Или те е страх да кажеш име, че да не се озовеш в съда с някой огромен иск срещу жалката Ви партия? Ако се окаже,че няма нищо такова ще отговаряш ли за всяване на смут в населението или просто така си лаете на аба?

89

Анонимен

преди 5 месеца

Тошко, какво се силиш, като цяла България ви видя, че не ставате. При това не един път, а цели два пъти.

88

Анонимен

преди 5 месеца

Виждам проправителствената гей дружинка много се е активирала във форума .

87

Анонимен

преди 5 месеца

ТОШКО, НЕ ПРИТЕСНЯЙ СЯ! НА ТЕБ ГМО НЕ ТИ ВЛИЯЕ! ТИ ПО РОЖДЕНИЕ СИ СИ ТАКА...

86

ВЪХ

преди 5 месеца

yANKEE GO HOMEВРЕМЕ Е ЗА МАЛКО ТОПЛИНА В ГОЛЯМАТА СГРАДА

85

Анонимен

преди 5 месеца

Глупавото тоше от ямболските села пак забавлява себеподобните си май мунки.

84

Анонимен

преди 5 месеца

Тошко Африкански - ПЕДЯ ЧОВЕК - ЛАКЪТ ЛЪЖА !

83

Анонимен

преди 5 месеца

И НЕМА КОВИ! И ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА!

82

Значи е време

преди 5 месеца

да палим джапанките към изтока.

81

Анонимен

преди 5 месеца

До ЧАЛГАТА Е ГМО МУЗИКА Соросе, стига се напъва бе, знм че ти плащат за тези оплювки, иначе не би си сложил име, няма как да ти платят после без гадното именце в поста