39

Ангелина

преди 6 месеца

До Песен за ГЕРБ под номер 34 - Те не са "самотни" ,защото ВИНАГИ са на ГЛУТНИЦА . ГЕРБ И КОМПАНИЯ САМО ТАКА СЕ ЧУВСТВАТ"ЖИВИ" и готови да "УБИВАТ" ...Самостоятелно те са "никой" и поединично са страхливци!

38

Ангелина

преди 6 месеца

Желязков - един умен и безскрупулен ***.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Никой не ви е иска ангажименти това са промени на ПП,герб и ДПС изменници на народа

36

Анонимен

преди 6 месеца

Мошеници и измамници крадливи най бързо се сдружават. В името на парите и вечната власт.

35

Чичи

преди 6 месеца

Искаме си Делян Пеевски за председател на комисията за конституционни промени. Тези са нелигитимни !

34

Чичо

преди 6 месеца

Поредното представление на айдуците..

33

Никаква

преди 6 месеца

Файда няма от техните конституционни промени. Тотално безмислени са. Говорят, колкото да не заспят.

32

Анонимен

преди 6 месеца

По всичко личи, че тези с бързи крачки градят диктатура, съобразно с американските стандарти за банановите републики - Гватемала, Хаити, Чили и т.н. Няма да ме изненада и след като си оплетат кошницата, пак по тези USA стандарти за колониите да създадат ескадрони на смъртта и тайна полиция, които да налагат терор и да ликвидират мислещите различно

31

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв ангажимент са поели тези национални предатели - пред посолството сигурно?

30

До песен за Герб

преди 6 месеца

Позволихме го ние с пасивността си. Нали през пролетта имахме избори на които с пасивността на онези над 60% които не гласуваха, позволихме Борисов и Пеевски да бъдат "спасени" от САЩ, но в замяна да продадат интересите на България. Единственото справедливо наказание за делата им е завещано нам от Апостола а именно ... "Смърт, смърт и пак смърт"!

29

ГЕРБ се разпада?

преди 6 месеца

РАЗПАДА ли се герб?

28

Монк

преди 6 месеца

Според мен единственото решение за спасението на България е принудителното сваляне от власт на тази пасмина продажници. Отчаяно имаме нужда от спешни действия.

27

Песен за ГЕРБ

преди 6 месеца

Кой позволява на тoзи Бойко, Да причинява само мъка Да богатее за чужда сметка И да постига всичко с измама Припев: И плачат ГЕРБ-ерастите,със сълзи на очите Животът им е самота,причуват се със страха И плачат ГЕРБ-ерастите със сълзи на очите Животът им е самота,това е тяхната съдба

26

абе

преди 6 месеца

Бой си требе по кухи деупутатски кратуни и дебели депутатски газя. Ама надали ще стане - софиянци са офсе, пък другите освен че са офсе, са и далеко от събитията. После ще се гледаме умно и ще викаме: Кво стана, беее? Що тъй стана, беееее?

25

?

преди 6 месеца

Ангажименти? Какви ангажименти и към кого? Не съм чувал българското общество да е искало конституционни промени. Значи ангажиментите на ППДБ, ГЕРБ и ДПС са към някой друг. Към Посолство, може би?

24

Рендету

преди 6 месеца

Най-големите мошеници, мафиоти и некадърници шъ внасят промени у Конституциятъ на Бг??????? Е..., д/*** да ви е яко!!!!!

23

Анонимен

преди 6 месеца

Ще правите каквото ви казва Посолството...Национални Предатели !

22

ПроСоТо

преди 6 месеца

задачата на тая ръбеста персона е да ръководи дейността на НС..Бидейки напълно НЕУТРАЛЕН ..А той се изживява като депутат-взема страна в "политиката" им !..Това първо...И второ:-ПРЕД КОГО цитираните "опегета" са декларирали тоя "ангажимент" ?!..-Пред избирателите ли?...НЕ,НЕ и НЕ !...НЯМА БЪЛГАРИН,който да мечтае за промени в конституцията !...Нас ни вълнуват други неща..Само тия вкопчили се във властта ИНТЕРЕСЧИИ имат интерес да ИЗЛЪКУТЯТ Основния закон В СОБСТВЕНА ПОЛЗА !..Ще им позволим ли ?

21

Анонимен

преди 6 месеца

Луди за връзване....

20

Мда

преди 6 месеца

Само начело с такива опитни държавници като г-н Делян Пеевски България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет.