52

Анонимен

преди 5 месеца

Тишева е и в Съвета на настоятелите на фондация "Български център за *** изследвания". От повече обяснения няма нужда!

51

Анонимен

преди 5 месеца

Нещо си мислите че и външно плаща по две кучета за двама човека. Смешни сте. Парите за командировка са толкова смешни, че ако можеше и един върху друг щяха да ги сложат за да не плащат за две места, а не само в едно купе. Хахах

50

Анонимен

преди 5 месеца

Абе много сте зле, Киро я е опипвал на стълбището, колкото и й държеше ръката докато слизат по стълбите в парламента. Много сте зле.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Еми щом те имат право да пеят простотии за момичето, момичето има право да ги осъди и да им вземе парите. Това е нейно право.Ай у лево пишман песнопойци, дано ви одрусат яко за тази песен.

48

gogo

преди 5 месеца

като възпееш истината - боли ;)нито едно от делата няма да минат... слави не случайно е над 20г в бизнеса ;) само ще се шуми от време на време и току-виж ленка плати на свали за оронване на престижа на тв-то ... хахахха

47

Анонимен

преди 5 месеца

До Въпрос? А на теб колко ти плащат, за да дращиш глупоости тука?

46

до оня дето пита

преди 5 месеца

Кирето толкова ли бил ***, че да я опипвал пред камерата?Ами мисля че сам си си отговорил...! Ха хаНо по скоро, изобщо не го интересува чуждото мнение и законите! Като каже че не е така и всичко е наред! Пък и какво разбираме ние от морал? Друго си е да направиш съпартиеца си р*г*носец!

45

Анонимен

преди 5 месеца

Това жив човек ли е,или холограма?

44

Анонимен

преди 5 месеца

До 46 Хи, хи, хи видеото може така да се маниполира, че може да излезе, че Петков я убил.Киро толкова ли е проzт, че точно пред камера ще я обарва?

43

Оффф!

преди 5 месеца

За истината и лъжата! Кое е лъжа? Аз на очите си ли да вярвам като гледам видеото от камерата, че Кирето я хваща за г*за, или на техните приказки че не е вярно? А в Гърция кой ходи на секс уикенд с държавния самолет? А като ходиха в Украйна, кои спинкаха в едно купе? Айде да не продължавам... Като ви харесва да сте б*лъци, вярвайте им!

42

Анонимен

преди 5 месеца

До Оффф!Да беше малко по-умен за да можеш да различаваш истина от лъжа.

41

Реалист

преди 5 месеца

Каква е тая Тишева и какъв е този Съвет на настоятелите на фондация "Български център за *** изследвания"! Такива им давам 20 години да чукат камъни.

40

Оффф!

преди 5 месеца

Да попитам само защитниците на Ленчето! Ако сте слушали песента, там става дума само за случили се неща, няма намеци и обиди! Да беше мислила какви ги върши, когато е на държавен пост! Точно така трябва да се действа срещу такива, дето се мислят че всичко им е позволено, и сами се хвалят че са почтени и високоморални! Не че тя много се е засрамила като гледам...

39

Анонимен

преди 5 месеца

Ми трябва да си мноооого прооооста за да не знаеш, че не могат да го барнат Дългия и неговите хора за тази песен в съда. В песента не се пее за Лена Бориславова, а за някаква Лена и Ленче. Тия да не си мислят че преди пускането на клипа в интернет сценаристите на Дългия които са направили песента не са се посъветвали с добри адвокати дали може да ги осъдят заради тази песен? Муаха..тази юристка Тишева, точно като юрист е разбрала, че делото е загубена кауза и затова си е оттеглила оплкването

38

Анонимен

преди 5 месеца

Чалгара е платил на тая да си оттегли жалбата, за да не се шуми около случая

37

ШАРЛАТАНИТЕ

преди 5 месеца

Според моите скромни мироглед и разбирания , след всичко на което станахме свидетели по отношение на битието и житието на тази "дама" като част от Българския политически живот ( става дума за поредица от нарушения и злоупотреби ) би следвало тя да е обект на внимание в работата на прокуратурата и съответно да е клиент на съда.

36

Логично

преди 5 месеца

Простотията и лошотията ходи по такива комплексари като Слави Трифонов, които не са се развили интелектуално и стоят на ниво дете в пети клас!

35

Те това е

преди 5 месеца

Лошите хора като Слави са просто нещастни хора! Щастливите хора са добри и не се занимават с това да злословят за другите! Всичко се връща рано или късно, но колкото по-късно толкова по-мръсно.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Българския Джон Ленън!

33

Има Възмездие!

преди 5 месеца

Лошите хора хора като Слави Трифонов, вредят на другите, защото не се учат от опита си! Но шма Възмездие и един ден той ще страда като хората, на които е вредил!