172

Анонимен

преди 9 месеца

Русия е велика сила и ще трябва да се съобразяваме с нея!!

171

Иванов

преди 9 месеца

Значи бай дрън все пак каза една истина преди две години за ***,че е убиец

170

Анонимен

преди 9 месеца

Британският кензвестник Порнограф лъже като дърт, брадат зигганнин. Путин никога и никъде не е споменавал и няма да спомене думата война. Между Русия и Украйна няма официално обявена война.Там има СВО. Така че как да им вярваме на Трътограф?

169

Така

преди 9 месеца

Ами ако Америка предостави 10 пъти повече помощ? Защо не го правят? Не искат левия Байдън Украйна да спечели войната, нали левия Байдън и левия Путин са авери.

168

Така

преди 9 месеца

Не се залъгвай бе, всичко е уговорено между Байдън и Путин. Ами ако САЩ вместо 30 танка дадат 300, дадат хеликоптери, самолети, вместо 200 ракето дадат 2000, вместо 10 000 снаряда изпратят 1 000 000? Войната ще свърши за 5 дена. Очевидно е, че САЩ просто не искат Украйна да спечели. Байдън е ляв и сика да помага на Путин, също както Рузвелт подари Източна Европа на СССР.

167

Анонимен

преди 9 месеца

Путин много обича Ердоган и айтоласите.

166

Анонимен

преди 9 месеца

Русия и Иран са диктатури, които подкрепят световния тероризъм и го насочват срещу свободния свят. Те са опасност за мира в света. В Иран убиват момичета, ако кичур коса се вижда под кърпата. В Русия Путин избива своите критици...

165

Анонимен

преди 9 месеца

Санкциите срещу Русия не още не са пълни. Това предстои да стане. Няма велика сила под санкции.

164

v

преди 9 месеца

Само дето Русия си плаща за оръжията от Иран, не просят като клошарите украински от всеки дори от бедняци като българите...Да просиш от България е срам безумен хахахах

163

Анонимен

преди 9 месеца

Краварят е с фалшиви лайки. Защо е възможно.

162

Анонимен

преди 9 месеца

САНКЦИИТЕ НА САЩ И ЕК СРЕЩУ РУСИЯ И СРЕЩУ ИРАН СА НЕЗАКОННИ. ТЕ СА ФОРМА НА ГЕНОЦИД СРЕЩУ НАРОДИТЕ НА ТИЯ ДВЕ СТРАНИ САМО ЗАЩОТО НЕ ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА НА ЗАПАДА . САНКЦИИТЕ СА ПОСЕГАТЕЛСТВО СРЕЩУ СВОБОДАТА ДЕМОКРАЦИЯТА И ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ НА СВЕТА !ДОЛУ САНКЦИИТЕ ДОЛУ СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ ДОЛУ ДИКТАТУРА. !!!

161

Анонимен

преди 9 месеца

Санкциите срещу Русия и ИРАН СА НЕЗАКОННИ ТЕ СА ФОРМА НА ГЕНОЦИД СРЕЩУ НАРОДИТЕ НА ТИЯ ДВЕ СТРАНИ САМО САМО ЗАЩОТО НЕ ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА НА ЗАПАДА. ТЕ СА ПОСГАТЕЛСТВО СРЕЩУ СВОБОДА ДЕМОКРАЦИЯ И ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ ДЕЛА И ЦЕННОСТИ НА СВЕТА ДОЛУ САНКЦИИТЕ ДОЛУ СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ ДОЛУ ДИКТАТУРА.

160

$$$$€€€€

преди 9 месеца

С политиката на унижение унищожение което води Америка под формата на фалшивата демокрация си спечели много врагове. Четем за закупените земи в Украйна където искат да хвърлят химически вещества (отпадъци) за далаверите на синчето ( малкото Бай данчо) и че където са отишли и унищожили народи и държави никога няма да имат приятели Нормално е някой да се опълчи срещу всичко това и да се създават съюзи против тях. Тези който ги подържат водят собствените си народи към гибел .Виждат се резултатите .

159

САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮ

преди 9 месеца

терориста Путин се съюзи с всички мюсюлмани в убийствата на християни и във войната срещу целия християнски свят-ФАКТ

158

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Путин сам си противоречи. Нали печелеха, после спечилиха, после пак печелеха, а сега Иран обърнал хода. След 3 месеца пак ли ще са спечелили?

157

Анонимен

преди 9 месеца

До 132 вярваш ли в това което си написал.?

156

Анонимен

преди 9 месеца

Както се вижда запада си самоналожи санкции като заслепениглупаци, сега всички плачат за пари сякаш това ще оправи задаващата се катастрофа.

155

Пешо

преди 9 месеца

До къде падна САЩ да се молят на Мадуро.

154

Така е ..

преди 9 месеца

До къде падна Путин Иран , Индия и СК да му спасяват войната.При китайците номера не мина. При турците също.Те няма да си рискуват икономиката заради мега манията на Путин да обърка света.

153

Жиката

преди 9 месеца

Православието и исляма са в мирни отношения.Ходът на Ердоган в Гърция също го доказва.Единствено Сърбия и Косово имат остър конфликт.Запада да му мисли,какво го чака.