40

Бунгар

преди 9 месеца

В каква позиция си бе Анонимния? Да искаш ли? Ами ,искай си.Но няма кой да ти даде.Не смятай другите за по глупави от великите българи.Заблудена работа и туй то.

39

Анонимен

преди 9 месеца

До Бунгар - Ние сме в позиция да искаме, а не съседните държави, така че не разбирам въпроса ти. Щом съседните държави имат зор да влизат в ЕС, а ние вече сме вътре и малко или много и от нас зависи дали ще влязат, тогава ние можем да изискваме. Така функционират нещата в живота. Когато сме загубили Балканската война, ПСВ и ВСВ да не би ние да сме изисквали нещо от съседите? Не, те са искали от нас. Е, сега сме в позиция ние да искаме. Между другото Ньойския договор изтече...

38

Бунгар

преди 9 месеца

Кога България ще разкрие архивите на своите служби??? спрямо съседните държави? Кога? Не спряхме да искаме от съседните държави неща,които ние не правим спрямо тях. Даже напротив.Искаме го от тях,но ние нещем и да чуем да го направим.

37

Анонимен

преди 9 месеца

До Извод - Този извод е само в твоята глава. Ако не си разбрал преди известно време Русия ни обяви за вражеска държава. Обявиха го официално. Какво още искаш да направят, за да разбереш, че на Русия не им пука за нас, а им пука единствено за собствените си интереси, което е нормално между другото? Може би искаш Путин лично да дойде при теб и да ти го каже на ушенце...

36

Анонимен

преди 9 месеца

"ЕС показа, че предпочита Македония пред нас." - Ти показваш, че предпочиташ Русия пред ЕС, а ЕС не са показали нищо такова. Само че забравяш, че точно Русия и Сърбия, която предполагам също уважаваш дори повече от България, създадоха Македония.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Според мен България трябваше още преди години да постави едно единствено условие за членство на Македония в ЕС - разкриване на архивите на тяхната служба за сигурност от комунистическия период. Същото условие и за членство на всяка една от страните от бивша Югославия. Там си пише и за изкуствено създадения македонски език, и за това, че са си чисти българи и за всичко. С един куршум всички зайци...

34

Юнак Балкански

преди 9 месеца

Винаги съм си питал какво ще постигне България с измислената страна Република Северна Македония, след като много от войните в които България е влизала преди е заради тази пуста Македония. Истината е, че Македония не ни трябва, не ни трябва тяхната омраза към всичко Българско, не ни трябва и тяхната икономика, която е слаба, не ни трябват и те, защото са с промити мозъци.За да се избегне бъдещ конфликт отново заради Македония е по-добре да са част от Европейския съюз.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Успех за сръбската кауза е такъв албанец! Как са го възпитали и формирали! Защитава като робот сърбокомунизма и не вижда, че албанците и българите са жертва на сърбокомунизма и отрочето му, измисления на антибългарска основа, македонизъм! Учудващо ефективна е сръбската система за промиване мозъците на хората! Ес трябва стриктно да изисква разкриване на службите и катарзис за комунистическите престъпления, премахване паметници и символи на титовизма и комунизма! Без това няма да мръднат напре

32

Накратко:

преди 9 месеца

Без България в Шенген!

31

Накратко :

преди 9 месеца

Без БЮРМ в ЕС!

30

Анонимен

преди 9 месеца

Този както винаги лъже. Ако беше така както казва, другите партии отдавна да са се съгласили. И договорът с България е вътре, и историята, и общо взето всичко останало.

29

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС показа, че предпочита Македония пред нас. Нещо да възразите? Адски ме е срам от нашите политици. Но това е положението.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Западът подло ги изостави в подкрепата за реформите защото вижда, че са с български произход и ако им настоява да махнат комунизма от главите си и комунистическите символи то ще се махнат и фалшивите наслоявания от последните 60г., че са нещо различно от нас! Но да ги оставят в комунистическата боза е жест към Сърбия и Путин и нищо добро няма да излезне от това! По- добре декомунизирани и нормални отколкото както сега объркани и безпомощни жертви на сърбите.

27

Бай Дрън

преди 9 месеца

Навремето албанците бяха с нас, но напоследък се изхитриха и застанаха против нас,незнайно защо. Тях ата игра беше да разделим Македония, но някой явно им подшушна, не се занимавайте с Македония, ето ви Косово.

26

Запознат

преди 9 месеца

Македонското ВМРО се финансира от Орбан който заедно с други тоталитарни правителства от балканите иска да направи нещо като анти ЕС коалиция в региона

25

Конфуций

преди 9 месеца

Най добре да се споразумеем с Албания и да си разделим Македония - половината от нещо е по-добре от нищо.

24

Крундел

преди 9 месеца

за тези сръбско-руски биоотходи единствената позиция е тотално вето и пълно ембарго, затваряне на границата, също и със сръбете, а да... навиване на крановете за газ-та, така ще ревнат и другите руски биоотходи - орбанистите...

23

Преводач

преди 9 месеца

"Екшън планът". Добре де, защо сте превеждали дословно македонците, и то през Гугъл преводач. Смешно е. Не бъдете неграмотници, използвайте си акъла.

22

Анонимен

преди 9 месеца

пехливани

21

Анонимен

преди 9 месеца

И СДСМ насажда българофобия, само дето леко се прикрива.