14

анонимен

преди 5 месеца

на гол .....................к чифте пищови, шенген та шенген

13

мисирки

преди 5 месеца

спрете да сънувате шенген по суша БГ няма да влезне докато съществува пристанището в Ротердам-холанците никога няма да допуснат пристанищата в Гърция да заработят за да си затворят собственото

12

Анонимен

преди 5 месеца

Ако товарищ Кальфин управляваше сега не ние, а Шенген щеше да се моли да влезе в българското пространство.

11

Анонимен

преди 5 месеца

А за стоте луксозни имота на П,еевски кой ще плаща данъците?? Все ми се **струва**, че ще плати, ама никога!

10

Анонимен

преди 5 месеца

Поредният напарфюмиран и подстриган и,з,к,у,к,а,л дърт,а,к!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Че то кое правителство не е от комуности? Ето затова сме 100 години настрана от Шенген и 85 години след него!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Този тип се внедри в партията на г-н Първанов само за да захлеби.. вижте му физиономията.. като бурсук е!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Не българските, а социалистическите!! Да не забравяме,че и ти беше кандидат за пРезидент... какъв позор на политиката че допуска такива мутри като тебе!! Пор нещастен..

6

Хаджи Генчо

преди 5 месеца

Какво стана с Евро левицата на Калфин и лупи

5

Анонимен

преди 5 месеца

Откри топлата вода сега чекаме да открие и кололото

4

Бебо

преди 5 месеца

Калфине, ако искаш поне малко да си добавиш достоинство, кажи някоя истина, а не преливай от пусто в празно.. Беше дълги години във власта и все се хлъзгаш. Направи си заплатките, поживя си.... ако мислиш за мен и за другите нещастници от народа, направи партия свстна, поведи ни и ако си честен, ще те усетим. Сега си просто марионетка на корумпетата. Обажда ти се някой и казва " *** в телевизия и кажи нещо защото нали сме заедно". Така аз разбирам нещата. Поздрави БАЦЕ.

3

Емигрант

преди 5 месеца

Калфин,ти си мазен червен червей!За да не сме в Шенген единствената вина има суверена,че избира такива правителства да пречат първо на България и след това на ЕС,ограбват и България и ЕС!Ти не беше ли в едно от тези правителства,какво направи?Сега измислените български маLоYмни имитатори на журналисти"подават"микрофоните за изказ само на престъпни политици или провалени такива,а ти Калфин си и от двете!Не САЩ,но ако ще и Бог да слезе от небето да ни посочи корумпетата, мисирките ще го "изперат"

2

Анонимен

преди 5 месеца

То разлики в.заплащанията трябва да има, но при всички правителства ножицата на социалното неравенство все повече се разкрачва!! Това означав, че правителстващите ограбват населението.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Ококорения не чете статистиката, че 70℅ от населението не може да посрещне ежедневнитв си нужди за оцеляване!! Направо вдига данъците!!