110

Анонимен

преди 5 месеца

ГЛАВНИЯТ ЧАЛГАР- ПОЛИТИК, СЛУГИТЕ МУ В ПАРЛАМЕНТА ПИЯНИ- МЕРСИ АМА НЕ АКЪЛ ОТ ЧАЛГАРИ НЕ ИСКАМ....

109

Аз

преди 5 месеца

Ако можеше да направиш нещо по-добро защо не пое? Народа ти се довери, ти си направи отвод!

108

родители

преди 5 месеца

Когато родителят работи на три места, за да се справя в живота, за децата остава никакво време. Никой не ги пита ни за оценки, ни за училище. Какво е днес училището? Институция без капка тежест. По-важни са Галена и Азис. Дайте да си кажем истината. И когато то се реформира така, че да стане значимо, то тогава... Ето за това е виновен Денков.

107

КУКУ

преди 5 месеца

А извратените му песнички и скечове не са ли заслуга за резултатите.Вечно недоволен от нещо,като дърта свекърва.

106

Анонимен

преди 5 месеца

Рашист, чалгар, ислямист и завистник. Това е гаN4o, който защитава на Глави чалгарските напъни за мисловна дейност

105

Трифонофф

преди 5 месеца

Когато баш чалгарят на републиката ти говори за образование ..

104

Анонимен

преди 5 месеца

Заслугата е най-вече на поколението на чалгаpите като Славчо. На какво научихте родителите на днешните деца? На едно ферари с цвят червен... Нещата ще стават още по зле.

103

Факт!

преди 5 месеца

Гледам, че кирчовците са се възпалили нещо тука! Да, кофти е като нямаш аргументи срещу фактите! Остава ти единствено да сипеш обиди. А марионетката Денков може да е академик, но е опериран от достойнство...

102

Анонимен

преди 5 месеца

Гледам тук един и същи умнокрасив червей плюе срещу Славчо...Не, че ми е любимец но Слави е абсолютно прав - парашутисти, калинки и всякакви откровени *** влязоха в системата на образованието да си гледат пашалъка на гърба на нашите деца.Вземат си делегираните пари и ден да мине друг да дойде а резултатите са плачевни.

101

Курдо Коленков

преди 5 месеца

травчо, хайде да не пропускаме ролята на родителите в цялата "пиеса". Децата ходят на училище - колкото да не стоят в къщи, за това Денков ли е виновен? Хлапака като получи 2ка защото мълчи като партизанин на разпит, родителите ходят да бият учители - и за това ли Денков е виновен? В средните училища ходят с мисълта да пушат, пият и да се таковат - Денков ли ги е изтървал така ? А, травчо?

100

да си спомним

преди 5 месеца

Да си спомним Биг Брадър и онова нещо София ден и нощ - по Нова телевизия. Чудех се - това го гледат деца?!?! Телевизиите?!?!? Ама били напълно свободни, ама... Нищо подобно - щом работиш на територията на България, ще съобразиш съдържанието. Само дето нямаше кой нищичко да им каже. И богатееха от есемеси, вкл. и от деца. С отвратително съдържание.

99

Хахаххаха

преди 5 месеца

Да го каже чалгарът на републиката звучи леко смешно... Грам не харесвам Денков, но разликата славчо между теб и всеки един български учител, академик и професор е вселени

98

Тоя

преди 5 месеца

...които четвърт век им примиваше мозъците с Чалга и Маанета, щял да се кара на министъра на образованието? Безценно! Славчо, когато ни заливане с евтин цинизъм от телевизиите, родителите сменяха канала децата да не гледат! Последното което ти отива,е да се правиш на ментор!

97

Що бе?

преди 5 месеца

Не върви ли чалгата с червените ферарита?Обади се на партийния секретар!

96

Анонимен

преди 5 месеца

Единственият по-голям про стак от Трифонов е Банкянското еднокнижно похотливо шкембе.

95

Точен

преди 5 месеца

Спорно е кой е по-виновен Слави или Денков. Чалгата, да, ама Денков е бил зам.-министър на образованието в 3 правителства. А като цяло цялата демократична "нова" история е основният виновнки.

94

ванката

преди 5 месеца

каза чалгаря който опростачи 2-3 поколения !

93

Анонимен

преди 5 месеца

Децата искат едно Ферари с цвят червен затова не могат да четат и да пишат.Такава култура ( халтура) им преподаваше всеки ден от тв екрана Славчо .

92

Alek

преди 5 месеца

ТЪй, премиера дет е от има няма половин години (и не се знае премиер ли е) бил виновен за неграмотността.... Но емблематичната "чалга икона", въздигащия в култ мутрокултурата - няма нищо общо от тоталното опросточаване на нацията.

91

Реалист

преди 5 месеца

Трифчооооо, трифчо, вероятно имаш донякъде право, но аз не си спомням да сме имали правителство, което да не е обвинявано в некадърност, корупция, лъжи, смешни хвалби и т. н. Нито едно. Не знам ганььо ли си е такъв, какво е, но се сещам за един умен човек, който каза, че това е матр'яла, няма друг.