43

Анонимен

преди 9 месеца

Ел президента и две кила банани.

42

Анонимен

преди 9 месеца

В кралство Русия щяло да има избори за президент!! Хайаха

41

Хахахахах

преди 9 месеца

В кралство Русия щяло да има избори за президент!!

40

Анонимен

преди 9 месеца

Когато се провеждаха референдумите в 4-те области присъединени към Русия, западните ментори пратиха сума наблюдатели и отзива беше, че по-професионално избори не са виждали някой да провежда. Тях не можеш да ги обвиниш, че са привърженици на Путин. Просто хората така и не успяха да си изкривят душите. Изборите в Русия са честни и дори запада признава. Така, че замълчете поне за малко.

39

Анонимен

преди 9 месеца

А кога са в Украйна? Докато не свитнат украинското джудже, никой няма да го барне.

38

СМЕХ....

преди 9 месеца

ИЗБОРИ С 99, 98% ПОБЕДА....ПОРЕДНАТА БОЛШЕВИШКО- ФАШИСТКА ПЕРВЕРЗИЯ...ХАХАХАААА....НЕ НАМ..НЕ НАМ....!!!!

37

САМО ПИТАМЕ:

преди 9 месеца

ДВОЙНИКА ЛИ ШЕ ИЗБИРАТ?

36

БАНко

преди 9 месеца

А В ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА КОГА ???

35

Анонимен

преди 9 месеца

С пригожин ще се състезава

34

Жебок

преди 9 месеца

Още миналата година, март месец, когато взе да напира вълна от FAKE-news, че Путин е тежко болен и а-ха ще хвърли топа - му правих хороскоп във връзка с влиянието върху него на САТУРН и този хороскоп показа - за нещастие на укропитеците и британските ге-йо-ве, че той (Путин) ще управлява до 2029 г. Поне до тогава )) Т.е. споко - все идет по плану.... Ъ-ъ-ъ така де - по хороскопу ))))

33

Бончо

преди 9 месеца

Странно съвпадение. Избори 2 дена след тези на БФС.Това е стратегически Ход на Михайлов.Ако се провали на Конгреса има Ход за президент на Русия

32

Какви избори?

преди 9 месеца

Жужакът-терорист вече е назначен от военно-промишления комплекс на руската фашистка федерация

31

Леле!

преди 9 месеца

Няма още десет сутринта, а цялото Gейвойнство на барикадата! Споко бе хора! Путин и изборите ще спечели, и военната операция ще приключи с победа, всичко с времето си. Както е казал народът - Бързата работа срам за майстора!

30

noFreeman

преди 9 месеца

абе напишете нещо за приема на Путин в Абу Даби и в ОАЕ... посрещат го като императорът на планетата... там е и Иран ... но там са и всичката либерастия на света по климатичните измами... решава се в момента съдбата на човечеството...

29

Анонимен

преди 9 месеца

Троловете на посолството вместо да се занимават с изборите в Русия, що не кажат кога ще има избори за президент в Украйна, щото нали такова е демокрация!?

28

Рашид

преди 9 месеца

Смешници са тия от РФ когато казват че са носителите на бъдещето.От развит социализъм,минаха на бързо през първобитен капитализъм,разделиха държавата на вилаети(феотдализъм) и сега ровят дъното към първобитно племенно общество.проблемът им е че така наречената ,,руска нация" е един сбирщайн от много племена и народи,като българи,германци и монголоиди преобладават.Смешно е когато някой от жълтата раса от РФ се самоопределя като ,,руснак".

27

ненужно

преди 9 месеца

Защо да харчат пари? та, дори и руснаците знаят,че джуджето е великан на избори е той ще ги оправи.Проблемът е,че манията и психичните отклонения на един индивид поставят под заплаха съществуването на човечеството изобщо. Отделно докато е жив, това подобие на човек ще стъжни живота ни, ще станем по бедни, ще живеем по малко, с повече стрес и по зле. Проклето да си джудженце! / името му не трябва да бъде споменавано/!

26

анонимен

преди 9 месеца

В последните година на управлението на Брежнев само мързеливите не му се подиграваха, но си печелеше "избори" с 98% подкрепа. Та нищо ново под слънцето там. Избори? Такова животно там нЕма!

25

пияница мистик

преди 9 месеца

Що си играят на шикaлки? Направо вместо да дават пари за избори да обявят служебна победа за Пyтлapaх и да парите да ги изпият или да ги дадат на Иран или Северна Корея за оръжия, че виждам, че бая се задъхват от липсата им на украинския фронт

24

Анонимен

преди 9 месеца

Никой не е обявил официално дали Путин ще се кандидатира,обаче мижавото сайтче теърди че ще се кандидатира.Смеееех