18

Анонимен

преди 5 месеца

Копейки, я ни припомнете "Колоса" Прроссия на кое място е? А недоразумението КНДР, влиза ли в топ 100? или е към 300+ място? Даааа, комунизъма е много добър в разпределяне на вакума и мизерията. Ако Египет стане комууунделски, няма да имат пясък до 5г., а ако пратим баба Куури и Гечев, ще изпълним петилетката за 3г., ура др0гаре!

17

Петров

преди 5 месеца

а бългерия има 5 милиона жители от които 2 милиона ромалееееееее

16

Анонимен

преди 5 месеца

До 11Южна корея е в демографски колапс.))))Верно ли? Затова ли Ю. Корея при по-малка територия от КНДР има 52 млн. жители, а КНДР 24млн.

15

Нане

преди 5 месеца

Дали са имали среща със Си Дзимпин, пуделите мърсулка и шарл, или пак са ги наритали в ъгъла... Нещо, няма снимков материал от таз среща... ===)))

14

Така е ..

преди 5 месеца

До Анонимен 4 КНДР...? Нито е Народна , нито е Демократична.Държава концентрационен лагер.

13

Бах мама му.

преди 5 месеца

Ааа не. Кимчо не дава. Ха,ха . И плаче че няма много момчета за войната. Ами майките гладни бе. Не им е до секс.

12

Христо Христов

преди 5 месеца

До 4 "Армията на КНДР е силно изостанала спрямо Ю. Корея,и ако не е ядреното оръжие Ю. Корея отдавна да ги е помлела." - затова БРАВО на Ким, Обединителя на двете корени!

11

Христо Христов

преди 5 месеца

До 4 "Южна Корея прави най-добрият танк в света К-2.От начало се поизложиха с двигателя и се наложи да го заменят с немски." - НЯМА как да е даже добър Най-доброто което немците са правили в последните 25 години за армията са униформите за бременни танкистки, които Урсулата поръча. Факт.

10

Христо Христов

преди 5 месеца

Браво! ЕС трябва да се капсулира като СИВ, та да изчезне още по-бързо!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Южна корея е в демографски колапс.

8

До8

преди 5 месеца

Що зеля наркото като обикаля света да проси кво, нищо не казваш.

7

Я Руский

преди 5 месеца

Шаман го каза! Майка Русия е първата и единствена сила. Останалите са натегачи.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Корейците са доста кадърен народ, трябва да се обединят двете кореи, братя разделени по политически причини. Тръмп беше задвижил процеса, но го спряха

5

До Анонимен 4

преди 5 месеца

Информацията ти е частично вярна. Произвеждат аналог на Ф15, не на Ф22. САЩ не са дали технологията му на никой съюзник. Дори на Япония. А тя искаше да купи, не да произвежда!

4

Анонимен

преди 5 месеца

Южна Корея прави най-добрият танк в света К-2.От начало се поизложиха с двигателя и се наложи да го заменят с немски. К-2 единственият танк в света, който отговаря на всички съвремени изисквания на НАТО. Полша е поръчала 850 танка. Освен това Ю. Корея произвежда дубликати на най-добрият самолет Ф-22,,Раптор".Артилерията на Ю. К.също е една най-добрите в света.Армията на КНДР е силно изостанала спрямо Ю. Корея,и ако не е ядреното оръжие Ю. Корея отдавна да ги е помлела.

3

Безимен.

преди 5 месеца

ние каква сила сме ??? Със толкова заводи за боеприпаси? А сме принудени да купуваме само от 1 доставчик .Щото така е било най демократично да се купува само от най Демократичната страна .Нищо че после парите вземаха а стоката не дадоха .

2

Анонимен

преди 5 месеца

3нaчи Kимчo шe e тpeтa...

1

Анонимен

преди 5 месеца

В ЕС се произвеждат 9,2 - 9,4 милиона автомобила а в Китай се продават по 25 милиона на годиниа и пазара расте . Освен това ЕС е фалирал и се свива потреблението . В тази позиция само Китай може да диктува условия . А са Южна Корея не съм убеден .В разгара на натовската криза за снаряди цената на един 155 мм натовси снаряд стигна 8 000 долара . Това е начина да загубиш война срещу Русия Китай и Северна Корея . Като разчиташ на скъпи снаряди и ракети :) Това не свърши работа дори срещу талибаните