13

Любовта не пречи

преди 9 месеца

Няма мъж или жена които не са изневерявали поне веднъж в брачния си живот Особенно ако са млади и хубави Ей така просто за изживяването

12

Анонимен

преди 9 месеца

Направи ли го веднъж, ще го направи пак и то става навик и начин на живот. Премислете дали искате такъв тип съпруг или съпруга. Ако нещо не му достига във вас, със сигурност и на вас не ви достига нещо в него. Това значи ли редовно да си изневерявате? Ако ви харесва така - продължавайте.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Ако ви изневерят просто се разведете и отивайте на лозето. Не виждам никаква драма, кво толкова.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Не прощавайте наглостта!

9

Анонимен

преди 9 месеца

За изневярата на единия, вината е в другия партньор. Тук твърдят, че не е така, но е така.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Това е от смъртните грехове, ей. Най-добре е да не се жените и да си живеете с някоя дъсчица и да си гледате лозето.

7

Да не си го връща ли

преди 9 месеца

Как не! Ще сгреши само ако го направи явно, така че и партньорът й, и околните да разберат. Но ако потайно и уж случайно позвъни на старо гадже или на бивш съученик, който много я е харесвал и просто ей така предложи да се видят на кафе, а после виждането да прерасне в още нещо, това не само ще повдигне самочувствието й, но и ще й бъде смешен нейният Казанова, а той ще се чуди защо тя е така натокана и с весело настроение. Защо да й е тъжно и обидно, като може да стане весело?

6

Анонимен

преди 9 месеца

... които само с едно обаждане по телефона са можели да променят служебно даваните характеристики и по този начин да влияят пагубно върху личната съдба и служебната кариера на онзи, когото са нарочили.

5

Анонимен

преди 9 месеца

"Не се правете, че нищо не е станало", ами потърсете сред познатите си бивш партиен или комсомолски секретар от времето на соца и го разпитайте най-подробно как са критикували на събрание всеки, когото са обявявали за "битово разложен тип" и какво наказание са му налагали. Ценни напътствия са можели да ви дадат и тетките-квартални ОФ-активистки, но не знам дали има все още живи от тази категория и дали са с акъла си, дали помнят славното си минало на страховити активистки, които само с едно обаж

4

Анонимен

преди 9 месеца

Щом е в СЪБОТА, не се брои за изневяра.

3

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 1 - Сакън, комшу, мъжете също имат право на закрила срещу домашно насилие. Но ако връзката е на по-малко от 60 дена, тогава госпожата или госпожицата е в правото си да го налага с чехъл.

2

На първо място

преди 9 месеца

Опитайте се трезво да прецените дали партньорът ви старателно крие от вас изневярата и щади чувствата и достойнството ви. Ако е така, значи той държи на вас и кръшването е било инцидентно, без последствия. При такова положение не му вдигайте скандал, не заявявайте, че знаете за приключението му, но го наблюдавайте внимателно, дали е склонен пак да направи това. Замислете се също дали нещо във връзката ви не му достига или просто случайно се е изкушил.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Со кротце си благо и со много кютек :)))