166

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Коя технология точно е остаряла? И що росснаците се опитват да я копират тая остаряла система като са толкова напред?

165

Анонимен

преди 5 месеца

Стой си вън, от нея, тогава. Не бери грижа за западната система.

164

Финансовия гений на

преди 5 месеца

Бакшиша отново блесна....

163

Сата НАТО

преди 5 месеца

Постоянното говорене на глупости от кремълския гнoм е признак за напреднала деменция. ----///----- Това се наблюдава поне от десетилетие. И то е предопределено от физическата и менталната конституция на този индивид, от наследствената обремененост и от възпитанието му. Нормално такива сду ханяци служат като охрана на паркинги, особено на тия години. Но Просията има свой собствен път към бунището на Историята...

162

Сата НАТО

преди 5 месеца

БВРазходите за война не са БВП. По-точно, БВП са ако спечелиш войната и то бързо. Ако само наливаш в продължителна война, все едно си източваш кръвта. А пък ако накрая и загубиш войната, тогава става страшно.

161

НАТО

преди 5 месеца

ДЯДЯ КАКАНИЖЕ СТРАННИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ.А РУБЛИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА ИМА-НЯМА ЦЕНТ.АКО БАЩИЦАТА СТАЛИН БЕШЕ ЖИВ,ОТДАВНА ДА ГО Е ИЗПРАТИЛ ДА КАРА ТАКСИ

160

Анонимен

преди 5 месеца

А ЕДИН ТУ 95 МС ПЪРЖИ НАЦИСТИТЕ ВЪВ ХАРКОВ И КИЕВ.

159

Паню Баирски

преди 5 месеца

Този жалък комунистически въшкарник има наглостта да говори за финансови системи! Поплювко!

158

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо конкретно не казва за системата. Това , че са произвели повече военни продукти и са за тях не е развитие. Така беше и в НРБ . Затворите дава продукция ,мебели, дрехи , строяха ж. П . Линии, мостове , панелки . Всичко като полуфабрикат. И затворите бяха най печелившото предприятие.

157

noFreeman

преди 5 месеца

абе тоя юдей се готви да прави нова система... да де ама няма да я е измислил той, ами неговите шефове. Цифровата система... всички играят с една цел но в различни отбори и путин е най-мазният в момета човечец.

156

баба Пена

преди 5 месеца

А Руската нова система е много модерна - Искам дъвка - ай в панделата, Искам бонбони - ай в панделата, Искам..... ай в панделата. Много е модерна тази система, навремето и викаха комунизъм с диктатура. Един ден тоя човек ще хвърли топа и нещата ще е се оправят.

155

Анонимен

преди 5 месеца

Путин ги разбира тия работи, като таксист е работил на най-модерния и най-сигурен финансов принцип - гепи кеша.

154

rambaldievskievich

преди 5 месеца

Не я пиши тогава с главно р, 192.

153

rambaldievskievich

преди 5 месеца

А, то, пък, руската... Мани, мани!... Виж курса рубла - долар и...

152

Анонимен

преди 5 месеца

Няма начин БВП на Русия да не се вдигне в абсолютни стойности. Преди войната 1 долар сруваше 50-60 рубле сега е около 100. Дори и при 40% намаление на реалното БВП то изчислено в рубли ще е по-високо отколкото преди войната.

151

До 187

преди 5 месеца

За таксиметровите шофьори съм съгласен. Ако една държава изпадне в криза, трябва управлението да се допита до таксиджиите за съвет. хаахахаха

150

Анонимен

преди 5 месеца

Постоянното говорене на глупости от кремълския гнoм е признак за напреднала деменция.

149

пияница мистик

преди 5 месеца

Ами прав е дрогарят Пyтлapax Акбap! Щом той го казва и е направил този анализ, няма как да е иначе. Все пак той е светило по финансовите въпроси. Бил е таксиметров шофьор, а после и шпионин на КГБ. Чувал съм, че те най-разбират от икономика и финанси :)))))))

148

Спец

преди 5 месеца

Каза изветрялия пенсионер. :) Ще му прятя два битикойна по пощенски гълъб, за да си има.

147

Виц

преди 5 месеца

До стефчо 178 Руснак уловил златната рибка. Пусни ме и ще ти изпълня едно желание. Какво искаш ? Искам да стана герой на Съветския съюз.Готово , казала рибката и го изпратила сам срещу пет украински танка.Готино , нали ?