50

HR

преди 5 месеца

Нямате никакви законови пречки да почнете работа там. Кандидатства се онлайн. Тук всички сте специалисти. Успех на конкурса.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Ето такива коли се появяват малко преди изборите около бедните ромски махали...видиш ли ги да обикалят там, значи избори се задават.

48

пияница мистик

преди 5 месеца

До неграмотният комунист дето ми е репликирал. Малко урок по грамотност :))) 1. взимат сег. вр., 3 л., мн. ч. Взимат е производна форма на взимам (сег. вр., 3 л., мн. ч.).

47

До пияница мистик

преди 5 месеца

"взимат" - защото е зима или защото (либер астите) сте слабограмотни?...

46

noFreeman

преди 5 месеца

ама допълнете че 60% са уволнени... хахаха... ето това е новия вид новина... казва се угодното, а истината (тя не е истина)

45

До пияндурника

преди 5 месеца

О безумний юроде..

44

пияница мистик

преди 5 месеца

Спокойно дрогаре :))) И в любимият ви Пyтлepистан взимат челен опит от ЕС, който вече се разпадна или поне до час-два ще се разпадне. В автомобилните им заводи вече работната седмица падна от 7 на 6 дена и часовете ги намалиха от 12 на смяна на 11 и половина :))) Основното което се върши в завода е да се чака влаковата композиция с коли от Китай и да им сменят отпред логата на "Лада", "Москвич" и да слагат стреч фолио по седалките, че са чистак новички :)))))))

43

Бай Дрън

преди 5 месеца

Те трлвете са ги пуснали нощна смяна и в Дирбг. Тоя явно работи на две места за повечко стотинки. Като му чета коментарите, едно към едно са с тия в дирбг. Или човекът е един или опорката е такава.

42

Ха Ха!!!

преди 5 месеца

До 49, Козяк са заедно с Италия, по-скоро бъркаш Козяк с руското пасоля. Заминавай за пАсолята и вземай ладата...Ламбото не е за балкански о*падък като теб. Ти не си човешко същество и нямаш право на мнение и на глас!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Е дигнаха си оборота от пуканки и не им е необходимо да бачкат толкова, прави са си хората.

40

Ивелин Михайлов

преди 5 месеца

Не знаех, че има тр олове и на нощна смяна.. явно козяк за вдигнали бюджета

39

Българин

преди 5 месеца

Искандерите и ланцетите са хубави ;)

38

Анонимен

преди 5 месеца

И в Лада намалят работното време даже скоро ще е намалено до 0 защото търсенето е нулево

37

Анонимен

преди 5 месеца

Защо всичко хубаво не е руско?

36

Програмист

преди 5 месеца

Пар азитът имал по приятни занимания сиреч да пилее наследството на мъртвите си родители, което са го изкарали с пот на чело.. ама скоро ще ходи при тях така като го гледам

35

Икономист

преди 5 месеца

Имам термопомпа бе тираджия.. и не се наливам всеки ден с алкохол, цигари и бело като тебе ;) а и не плюскам като св иня .. имам си градина пробвай и ти ще харчиш по 2 бона ;)

34

преди 5 месеца

А работниците знаят ли за това?

33

Анонимен

преди 5 месеца

2 бона разноски, ти да не гладуваш бе и на студено да стоиш, *** верно трябва да станеш тираджия или докер, та да са видиш малко и ти у пари, много се навъдихте тука форумните богаташчета, програМИСчета, иконоМИСчета, па накрая мотокаристчета.

32

Анонимен

преди 5 месеца

И закво да работя, имам си по приятни и спокойни занимания, а е, а е почвай да цъкаш там от вкъщи, че иде криза и мизерната заплатка ще трябва с повечко цъкане да се заработва

31

Анонимен

преди 5 месеца

Айде още един тираджия тука в тоя форум само такива май ахахах.. моите разноски са 2 бона споко ;) ти гледай да не ти се пръсне хемороида там и да не те колнат бежанците в тъмното на паркинга ;)))