12

Анонимен

преди 5 месеца

400 само за мас може да засекат на Цариградско в бус лентата, а те за цяла година толкова са засекли

11

Анонимен

преди 5 месеца

Повечето шофьори са необразовани полудиваци, не си правят труда да дават мигач, не знаят дори как правилно да си изнесат колата при завой и се качват по тротоарите, бабуини дори не знаят как да си паркират колата, да не говорим за дистанция, маркировка и т.н.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Тези дни ми направи впечатление, че няколко коли със СВ регистрация си бяха в бус лентата в Бургас. И си мислех, че в София ви е позволено :) Явно и там не е! Просото необразованите пишман столичани си въобразяват, че им е позволено и извън хабитата им.

9

Министерство на

преди 5 месеца

Корупцията и рушветите

8

Анонимен

преди 5 месеца

На магистралата, всеееки ден летят с над 140 ! Трябват камери на всеки километър и толкова приходи ще дойдат, че ще има за още поне 2 ремонта на Автомагистрала Тракия.

7

Скоростта не убива

преди 5 месеца

Убиват българските-Заддунайски пътища

6

дааа.....

преди 5 месеца

БУС лента=изкуствено задръстване.

5

ам'чи тъй де

преди 5 месеца

Никъде обаче не се упоменава с колко е превишена скоростта, понеже в София, отдавна скорост от 50 км/ч е безумно ниска!

4

Анонимен

преди 5 месеца

Искаме да си караме, като преди ЕС, кой, както си иска и, кой, както си може. България , не е Европа, тука всеки трябва да си прави, квото си иска, стига правила

3

Анонимен

преди 5 месеца

Догодина 500 000, промяната дойде!

2

Анонимен

преди 5 месеца

Това е съмнително сведение. Не оспорвам безумното шофиране на някои граждани. Но по околовръстния път ми прави впечатление, че при каране с точно 80 км/ч, таблото за скоростта свети в червено - при по-ниска скорост, свети зелено. Тоест, ако карам точно с ограничението - отчита ме като "превишена" скорост. Както и тези с 81, 82, 83 км/ч. Значи, като кажат, че таблата са засекли 10 000 коли с превишена скорост - вероятно 90% от тях са с три-четири километра превишена скорост. Несериозно.

1

Анонимен

преди 5 месеца

При толкова много нарушения не само в София и държавата освен че изпуска много пари от глоби ами и губи много животи покрай това.