154

Американец

преди 9 месеца

До Хахахаха- е хайде сега, чак пък 140 хиляди за семейство средната е 120 при условие че и двамата работят. На практика средното за домакинство е около 70 хиляди.Но това е бруто. В Америка не е за необразовани и неквалифицирани. Една по-сериозна болест може да банкрутира човек с 1-2 милиона в спестявания и инвестиции.

153

Американец

преди 9 месеца

Ние даваме неща които са платени преди 30-50 години. Армията се обновява, а старото обурудване се чисти. Нас не ни мислете. Гледайте как да махнете копейките и руското влияние.

152

ТЮТУТУ

преди 9 месеца

Като се говори за Байдън и Америка все едно говориш за дявола и АДА .

151

Майтапчия 2023г.

преди 9 месеца

Намерил кой да го каже. Къде са руснаците, къде са американците? То се вижда и усеща от опашките по посолствата. А границата с Мексико ври и кипи от ....бягащи американци към Венецуела.....

150

Абе Митьоууу

преди 9 месеца

Той поне само пари гори, а вие и човешки животи !!!

149

Анонимен

преди 9 месеца

Ами тоя колхозник да не би той да финансира войната на пиянките от неговия джоб и от на джуджака? Тия вече хептен само глупотевини говорят. Ама нали копейките им се радват де, ама им се радват от далече, от ЕС, а не от тям. Що така не знам?

148

Анонимен

преди 9 месеца

Брей, рашистите нещо се загрижили за финансовото благосъстояние на САЩ. Муахахахаа

147

Христо Христов

преди 9 месеца

Те затуй трябва преврат в Москва - всички в кремъл дето имат деца извън Русия и мислят за заподняците, а не за руснаците, трябва да бъдат заточени отвъд Полярния!

146

Анонимен

преди 9 месеца

тоз *** тръгнал да мисли американците?!?! Едноклетъчен ***

145

А вие бе Песков

преди 9 месеца

Не горите ли пари? Горите! Забравих , че при вас никой не ви търси отговорност защото плебса не са истински граждани

144

Рашизъм

преди 9 месеца

Нагъл рашист.

143

Анонимен

преди 9 месеца

Накрая в пещта ще изгорят тези, които я подпалиха. "Който нож вади, от нож умира".

142

Анонимен

преди 9 месеца

Песков, Луната беше непреодолимо препятствие за вашия космически кораб, и решихте направо да я атакувате, белким я натрошите.

141

анонимен

преди 9 месеца

Брей да не повярващ каква искрена загриженост за парите на "многострадалния" американски народ! По-добре за своите люде се погрижете и пари, които трошите в Украйна, ги използвайте за тяхното благоустройство. Махнете външните нужници, газифицирайте тези 40% от населението, които все още газ нямат.

140

Мне

преди 9 месеца

Руснаците що така все удобно мълчаха при всички поразии на Америка от близкото минало? Дори нямаше и нотка критика. В Сирия САЩ Русия и Турция са си разпределили някви баници и си оперират така тихичко с медиен комфорт, няма нищо всичко точно. Всички са бакклуци на н-та степен до един никой не ми хвалете, мерси.

139

Q

преди 9 месеца

до146Да ,прав сте ,но Украйна граничи с Русия и там 40-50% са руснаци ,а американците чий го търсяТ там ,можеш ли да отговориш? (само без изтръканите плочи..демокрация,свобода,права..)

138

Анонимен

преди 9 месеца

че русия чии пари гори, не са ли тия пари на руския данъкоплатец или са на песков

137

Хахахаха

преди 9 месеца

Средната годишна заплата в САЩ е 140 хиляди долара. В Русия малко под 14 хиляди долара. *** още много да горят докато стигнат нивото на скъсаняка руснак.

136

Кучият син

преди 9 месеца

Песков е "загрижен" за парите на американския данъкоплатец... Ха-ха-ха! А къде е двойника на джyджето умряло?

135

Анонимен

преди 9 месеца

Песков: Байдън иска да продължи да гори пари на данъкоплатците в пещта на войната - ХАХАХА! Песък, ми тогава следващия път не помагайте пак на Тръмп да спечели, ами помагайте на Байдън, щом ви помага американците да обедняват! Нали това искате? АХХАХАХ!