140

Алекс

преди 9 месеца

Задкулисните схеми продължават с пълна сила, а ПП-ДБ много ги бива в това.

139

Shark

преди 9 месеца

И от март 24-та цената на горивата 5лв/л, минимум! Да ви е честито.

138

Милен

преди 9 месеца

Мирчев и Панев от ДБ мътят водата, защото искат бизнеса на Лукойл да отиде в ръцете на техни хора.

137

Лиско

преди 9 месеца

За да се отървем от Русия, да се изнесем някъде в Южна Африка, като се разменим с тамошните, които ще са спокойни тук - няма да имат никакви сантименти към паметници и други истории. Там няма да събаряме нищо, нито да закриваме, нито да продаваме. Може и в някоя пустиня, без това сме си мързеливички да обработвяме някои земи...

136

Мариан

преди 9 месеца

И те не знаят кво искат, ела па Киро и Асен и Христо Ив. Пинокио

135

Анонимен

преди 9 месеца

Русия ПАК ще прекара финансово България . Както стана с Банка КТ Б. Изнесени 33% за Москва , арабина 33% и Ц. Василев с 33% забегна в Сърбия. Е това е елитна България, които управлява тридесет години в демократична власт на ужким

134

Анонимен

преди 9 месеца

До два месеца Лукойл ще продадат рафинерията, дебелян и боко чрез поставени лица ще я купят и ... постепенно следва - фалит (както се случи с Булгартабак)! Междувременно конфликтът в Украйна ще е приключил и ще са отпаднали всички забрани и санкции срещу Русия! И кой ще е прецакан в края на краищата ... отново клетият български народ!

133

Анонимен

преди 9 месеца

Е в САЩ оперират без проблеми, никой не ги закача, защо, ами САЩ имат полза от Лукойл, ясно е, а Бг нямат полза, е как така, САЩ защо не ги гонят. Сега кой ще купи Лукойл или и той ще затвори кепенци и внос на горива от Турция, която осинови Бг, всичко внос от там.:))

132

@ к.132, Чао,Русия

преди 9 месеца

Вие, простите русофоби, не вдявате ли, че НХК не е руски, а частен, и ако продължавате да се държите просташки към него, Нефтохимът ще се принуди да затвори кепенци, а многохилядният му персонал да излезе на улицата. Само че тогава цените на бензина и дизеловото гориво ще скочат и правителството ще падне. Вие вече ще имате насреща си 2 300 000 водачи на леки коли. В Украйна ли ще се криете?

131

Анонимен

преди 9 месеца

Вари го,печи го, милиционерът си остава Милиционер. И понеже годините му напредват и Боце остарява, той престава да чувства, че непрекъснато се излага. Излага и партията, която Цвъ Цвъ му създаде, а Боце сега успешно я прави по-малобройна и обект на присмех.

130

Анонимен

преди 9 месеца

То се знаеше. Сега остава заден и за складовете!

129

МАГНИТСКИ

преди 9 месеца

Отпадне ли дирогацията яко ни Дуп..е.данчо ментата крупие от Бургас агент на ДС 1988.. гд сега ни дава акъл...........

128

чао русия

преди 9 месеца

с края на дерогацията руската напаст има един лост по-малко за влияние в България. Колкото по-далеч от русия , толкова по-добре.

127

А леле - 1

преди 9 месеца

Дерогация е понятие, означаващо частична отмяна на определен закон, договор, събитие, влияние на явление в неговата нулева стойност по приходите. Нашите фифа-авенютери си играят на 5th Ave-rs, но само в часта на терминологията, терминология която на бача от село единствено му казва че иде време псувално и че треа да се цова со сопите и камьенете.Та его ти на кво у нас се ДерогираДеругационноДерогирайкиДерогите: промените в законопроектите за отпадане на разрешението за внос на руски петрол

126

Алеле - 2

преди 9 месеца

Значи от години има закон наричан разрешение регулиращо закакъв период отвреме колко тона, как и заколко$ отРусия може дасе докарват петролите.ВТОРО имаме законопроекти за отпадане на РАЗРЕШЕНИЕТО.ТРЕТО:имаме Дебат по промените в законопроектите за одпадането на разрешението.ФИНАЛ-След спиране на дебата, първоначалната договореност остава в действие.Сега руснаците може д ни резнат че с тъпо речниково жонглиране сме им нанесли нетъргоски причини за огромни загуби в мильони$$. Край на анализа.

125

Марков е

преди 9 месеца

Ще му ги запея песните. Модераторките от Днес имат проблеми с буквичките. За разлика от мен. Ами, те са ми толкова сладки. Млади и наивни. Вярват само на политиците ни. Аз не съм от тях и като тях. Не лъжа хората, нито пък извънземните. Тези от Марс.

124

УНСС

преди 9 месеца

Ако съвсем случайно г-н Георги от Никар не иска да го поведе хорото, аз ще му ги запия тези нашите си и българските. Касиерките м, ще са първи глас. Хайде Владито му на мутрата да си извади пачките с облигациите. Аз не му ги искам. Толкова за финансистите на партиите ни. А пък, ние с Георги и приятелят му охранител, ще си ги ебаваме. Ами, те просто си го заслужават. Честито на доктора им хонориса каузата от БНБ. Чай шукарие.

123

Финансист

преди 9 месеца

Г-н Георги, собственикът на Никар трябва да яде повече. Толкова е отслабнал, че не може да го познае човек. Знам, че изобщо не му е лесно. Той не е депутат, нито се занимава с политика. Те, само депутатите са дебели и злобни. Хвани Пеевски, та удари мутрата. Така е с покойните ни политически лидери. Видяхме ги доста такива през последните 30 г. А те, все продължават да ни дават съвети как да си управляваме парите. Да си направят и регистрират фирми, за да разберат какви закони са гласували.

122

НАРОДА

преди 9 месеца

ОСТАВКА

121

Анонимен

преди 9 месеца

То не го ли предложиха от ДПС изначало?