81

голям виц

преди 5 месеца

българин да работи,това е оксиморон,просто си пишат часове,че са работили, за да вземат повече извънредни,иначе не са и стъпили на работа

80

Анонимен

преди 5 месеца

А ПРОДУКТА Е ПО МАЛКО,ЗА НЕГО НЕ СПОМЕНАВАТЕ НИЩО??ако бяхме по производителни щяХме да имаме ДЕФЛАЦИЯ А НЕ ИНФЛАЦИЯ

79

Анонимен

преди 5 месеца

Работете да има заплати за депутати министри управители и все остольние ...

78

Анонимен

преди 5 месеца

Една от причините за задълбочаване на демографската криза.

77

Анонимен

преди 5 месеца

Или пък сме първи по надписването на часове.

76

Анонимен

преди 5 месеца

Е то си е казано още миналия век - Arbeit macht Frei!

75

Анонимен

преди 5 месеца

До Пияница мистик /77/ Уви, не всички са се изнесли. Все повече и повече стават ромите, които пускат обяви, че извършват строително-ремонтни дейности и в почти всички случаи това са самоуки, неграмотни индивиди, които за труда си искат цена, по-висока от тази, за която работи добър майстор в Западна Европа. Господ да пази самотно живеещи жени и старци, защото стават жертви на зверско изнудване. За качеството на работата на тези "майстори" да не говорим, плачевно е.

74

Сконфузий

преди 5 месеца

Нормалните ги мислят за ненормални, а ненормалните се мислят за нормални. Та по темата, българина винаги се е мислил за много нормален, докато се подиграва на европейците че били жендаре, наркомани и т.н. Същевременно работи най-много докато взима най-малката заплата. Вие виждате ли нещо нормално в това?

73

Във бг

преди 5 месеца

Не пипам никаква работа експлантация колкото щеш без пари за 3 месеца работа на най ниско платена работа в западна европа се взимат пари колкото тука да работя цяла година

72

Анонимен

преди 5 месеца

Количеството часове не значи качество! Там е заровено "умрялото куче". Извикайте майстор на свободна практика или от фирма. качеството и на двамата е плачевно! Наскоро си купих къща строена от фирма. Плачевно е положението с плочките в трите бани! Ей това е проблемът. Докато българинът не се научи, че изрази като "*** съм го, да се оправя" не са част от качеството... ще си ходи прокъсан, беден и болен.

71

С работа богат не ст

преди 5 месеца

аваш. И това проучване доказва тази хилядолетна мъдрост. Най-богатите Холандия, Дания и Швеция работят най-малко, а най-бедните България и Румъния работят най-много. Ей го на.

70

пияница мистик

преди 5 месеца

До Анонимен === Ами който иска да забива гвоздеи спокойно може да се кандидатира за "Фермата" :))) Там даже ще се научи и дърва да цепи. Друг е въпроса, че пред даваха по-големи награди, а сега, след тази огромна инфлация и поскъпване на имотите ти дават 100 000 лв. Де факто с тях и боксониера не можеш да си купиш. Явно трябва да си много отчаян, за да участваш в такива предавания. А римляните отдавна не работят, а се изнесоха да печелят на Запад от пр0cтитуция, кражби, наркотици и т.н.

69

Анонимен

преди 5 месеца

Разните пишман работодателчета и държавни търтеи на бюро взеха да се иЗхождат по темата и да пишат злостни коментари! Факт ли е НЕуважаеми ***, че такива като вас прокудиха българският работник в чужбина и сега няма кой да забие един гвоздей!?А? Факт ли е питам, че прокудените бачкат здраво там и са известни със трудолюбието си?А?!Факт ли е че скоро няма и роми да намерите да ви бачкат или пълнят бюджета!!!

68

Анонимен

преди 5 месеца

"Българите работят значително над средното ниво в ЕС". За сметка на това, вземат 4х по-малко пари. Всичко е наред.

67

пияница мистик

преди 5 месеца

Ами който е луд да работи бе, няма лошо :))) Като няма акъл да врътне някоя измама или сериозна кражба или пък е заешко сърце и го е страх, ето, работа бол за poби на труда

66

Анонимен

преди 5 месеца

Пичове, накрая се брои кой колко е изработил и колко може да продаде, а не кой колко бил работил, нали се сещате. Тука пак некви кумунизки идеи се прокрадват, но е нормално. Все пак проучването е правено във Франция, а френско по принцип значи ниско качество.

65

Майната Ви

преди 5 месеца

А защо не сравнят ефективността на работата и принадената стойност? Тогава ще лъсне истината, че от толкова много часове реално се работи съвсем малко и неефективно..

64

Анонимен

преди 5 месеца

Все повече и повече от работещите българи заминават да работят в чужбина. Тук остават малограмотни роми, които работят като с две леви ръце, но изнудват да им се плаща много повече, отколкото човек би платил, ако ползва същата услуга в някоя западноевропейска държава. Това дължим на някогашното безобразие на Тодор Правешки, който довлече тук стотици хиляди роми, събрани от съседни държави, превърна България в място за развъждане на този биологичен вид и ни изнуди да ги храним. Защо търпим това?

63

В момента гледам

преди 5 месеца

по телевизията предаване за индивиди от Игнатиево, които уж поправят покриви, но след като се докопат до нечий покрив, махат всички керемиди и изнудват чрез заплахи собственика да им даде сума, повече от два пъти по-голяма от договорената, за да покрият пак къщата. Казват, че в противен случай къщата може да пламне поради запалимите материали, с които работят. Оказва се, че били "познати на полицията" и срещу тях имало доста оплаквания. Защо тогава продължават да вилнеят на свобода?!

62

Ром"с

преди 5 месеца

Българите работят като учениците как се учат в училище,едните ходят много на работа,другите пък ходят на училище..а резултатите са плачевни и двата бранша.В ДНЕШНО ВРЕМЕ ВСИЧКИ ДЕЦА започнаха да учат више ,а не висше,а пък другите работят без да се потят ,и едните ,и другите ..искат много пари и високи оценки ,а са посредственост!