46

Анонимен

преди 4 месеца

За Русия това е стряскаща новина, а за америка е ежедневие.

45

До фантазьора ...

преди 4 месеца

В Русия едно е сигурно- всяка информация идваща оттам е несигурна!

44

Нео

преди 4 месеца

Не може да бъде! В Русия такива неща не стават!Само в гнилата Америка!

43

Анонимен

преди 4 месеца

Да де ама по русише тж показаха помпата с коятао е стреляла. С пистолет, имащ 9 патрона, няма как да уцели 7 души, 6 съученика и себе си. някак преписването и интернетното превеждане правят този днесник.бг ялов

42

Само факти

преди 4 месеца

Вместо глупави коментари, по-добре да потърсите информация от руски сайтове. Има и кратко видео. Сведенията са противоречиви, така че не е ясна причината защо момичето се е решило на такова нещо. Факт е, че е стреляло с ловно оръжие тип ,,помпа", законно притежание на бащата. Той празнувал рожден ден и вероятно тогава детето го е взело. Факт също е и неработещ детектор за метал на входа на училището, затова оръжието не е засечено при влизане. Момичето било с тъмни дрехи, не като друг път.

41

Я па я..!

преди 4 месеца

Не може да бъде. Такива неща стават само в САЩ.

40

нормално

преди 4 месеца

Така е като ги учат в училище да сглобяват и разглобяват оръжия.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Забелязвате ли тази тенденция на романтизацията на ягресията под формата на филми, спортове, музика и каквото се сетите? И как мислите? Тези деца оставени на самотек, които виждат тези модели на поведение в нета като начин за успех как да не попиват от него? И това се предава между децата и в училище. А децата могат да бъдат много жестоки към аутсайдерите, които не се вписват в наложените от обществото норми на агресия и бруталност? В резултат им се връща от жертвите, на които те стават жертви..

38

Анонимен

преди 4 месеца

Не барайте грозните, че стрелят.

37

.... Продължение -

преди 4 месеца

Този ден тя дошла на училище чак за втория час, по биология. Била облечена изцяло в черно. Седнала на чина си в класната си стая на 4-ия етаж, извадила оръжието и започнала да стреля. Има данни, че е ранила не съмо съученици, но и учителка, която се помъчила да я озапти, а също и една от охранителките. Стрелящата имала сестра-близначка, която била в същата стая, но не е пострадала. Ученици от класа разказват, че се скрили под чиновете. От други класове казват, че имало кръв чак и на третия етаж.

36

Вместо даФантазирате

преди 4 месеца

Влезте в някой руски новинарски сайт. Информацията не е малко. Девойката била считана за странна, почти не контактувала със съучениците си, нито влизала в социалните мрежи. Има данни, че съучениците й са я тормозили още в началните класове. Нейният баща имал законно притежавано ловно оръжие, съхранявано правилно - в метален шкаф и под ключ, който девойката откраднала, сложила оръжието в сак и го внесла в училището ................ Продължавам -

35

Алекс

преди 4 месеца

Трагедия,но всеки,който се гаври с някой,трябва да знае,че един ден може да се запознае отблизо с пистолета.Това момиче е преживяло доста тормоз,за да се реши на тази стъпка.

34

E

преди 4 месеца

Професор откри масова стрелба в Университета в Невада, има убити и ранени

33

Анонимен

преди 4 месеца

Не може да бъде! Това се случва само в Щатите!!!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Държавата не е от значение.. Всеки който е гаврен от всички в училище е длъжен да постъпи по този начин за да защити честта си!

31

анонимен

преди 4 месеца

Доста момчета обиждат по-обикновените си съученички, наричайки ги грозотии и дори и не подозират какво значи това за едно дете, затова възпитавайте синовете си отрано правилно.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Сигурно е била залята с бутилка горяща евродемократична пропаганда.И въпреки това като в щатите няма друго място на света.

29

Сега РЕАЛНОСТТА

преди 4 месеца

До Анонимен 28 В Русия от десетилетия убийствата са много повече на глава от населението отколото в САЩ.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Настаяща дъщеря на Путин- който не е съгласен с нея си заминава заедно с нея....ако не беше се гръмнала можеше да се кандитира за президент, ама на...

27

Анонимен

преди 4 месеца

Ооопаа, американската безценна семка взела, че поникнала. "Демокрация и евроатлантически ценности" викате...пфу! Целият свят върви накриво...